Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

:27:eminmisin beni rakip seçtiğine:27:
kaplumbağa gibi de olsa ağır ama emin adımlarla ilerliyorum canımm..
sen şimdi geçen haftaki kilona indin haftaya da tekrar alır diğer haftaya da eski kilona geri dönersin..senin durum bu:27:
aybik desem o üç hafta alıp 1 hafta verenlerden:27:
o yüzden hiiiç önemli değil şekercik..
haftaya bi 300 gr versem 64 ü görürüm:80:
kız ondan sıkıldım ya 3 haftadır mehter marşına döndüm bir ileri bir geri
:46: harikasın

eveet senin haftaya hedefin 73 belli oldu..
ayy ben ne desem şimdii:12:
muhaaaaa 3 kg mı vereceeekkkmişşşş oooo :60:
allah nazarlardan saklasın tatlı rakibem benim:nazar::nazar::nazar:
ben ara sıra çok tökezledim de yine de iyi şükür
ah ah bi fit olsak şöyle bi gelse o günler ...
kız ben şu lafları duymaya başladımmm baket oynayıp oynamadığımı soranlar yüzme sporu ile uğraşıp uğraşmadığımı soranlr geçenlerde de neden memuriyet dediler fiziğiniz yerinde mankenlik de yapabilirsiniz :60:
duydum ya oohhhhh
sonunda duydummmmm
sandığınız gibi değilim balık etli oldum birde göbek gitti hamile görüntüm yani ama hala var habarık alt göbek eriyeceksin göööbbbeeemmm eriyeceeeekkk :52::52::52:
arzuuuuuuuuu nerelerdesin götürdün yine birinciliği :nazar::nazar::nazar:
kızz bende 2. yim ya beni hatırlayın bi
bahire sana gönderdiğime bir bak ve ona uymaya çalış haftaya en az 1,5 vereceksin hadi cancağızım.
baktım bebeeemmm:51::51::51:
beni çekemeyen arzu olsun rukgus olsun gacılar gıcıklık mı ediyorlarmış merakmı anlamadımmmm :51::51::51::51:
ooo
hareketli günler başllasssııınnnnn
bu arada alıntı yapmayı unuttuğum bir arkadaş vardı neslihandı galiba 2 haftada arzunun benim kiloma yetişebileceği iddası ile bir topik okudum
doğrudur yetişebilir
ama arzunun hızlı kilo vermesini doğru bulmuyorum bu durumu baştan beri kedisine de söylüyorum
hayatınız boyunca günde 2 saat yürüyüşle enerji yakamıyacağımıza göre kendimize bir hayat şakli seçmeliyiz günlük yemesini öğrenmeliyizi doğru buluyorum
sonra çatlaklar falan içinde yavaş kilo vermesi ideal
ama tercih arzunun
kaloriyi az alıyor enerjiyi fazla kullanıyor tabikisi kilo verir ya sonra ...
bunu bir düşünün derim

kız genic keşke topikte yazmasaydın özel msj attım diye
gacılara akrep te eklendi
az sonra aybik de gelir neeeoolluyooorr la demeye başlar
:52::32::33::34:

vayyy ateşleme usulleri haa:40:

kuşumm o taktiği verir ama kendine gelince kocaman fısstır ooooooo:52: bakma bu hafta 400 gr vermiş haftaya fazlasıyla alıp telafi eder merak yapma:1:

yemezler güzelimmm o dediklerinii bizde yapıyoruz amaa spor istiyoruz ayrıyettennnnnn

tatlım önceki kiloyuda aliim
çok işim var çook sizlerin çıkış tarihlerini bulmalıyım şimdidee
valla hih simdi dediginde haklisin taktikler superde ah birde uygulasam
sen ugras seker bulmaya hehee bu kiza zahmet vermeyi seviyorum :))

neslim benim sabah 9 akşam 6-7 ye kadar çalışıyorum annem babam ve bir erkek kardeşimle yaşıyorum görüntüde tabi bir erkek kardeş ve 1 nikahlı bir nişanlı gelinle birlikte.. ve bu saydığım tüm vatandaşlar hemen her gün bizde... ve hep misafir pozisyonundalar... misyonları hep aynı tüketici... kirletici...
dün ne yaptım...

sabah namazından sonra uyumadım her zamanki gibi mutfakta ben yattıktan sonra dağılmalar kirliler oluşmuş (dipnot b.makinesi yok çünkü koycak yerim yok) hemen bulaşıkları yıkadım çöpleri topladım mutfağı sildim ç.suyuyla... duşa girdim yavaboları bir güzel ovdum ohh mis... duşumu aldım kremlenirken baktım pencere kenarlarım biraz kirlenmiş aldım ç.sulu bezi pimapenlerimi aldım içten şöyle zati yağmurlu bu gün hava... ooohh.. saçımı fönledim sardım.. koyu bordo tonlu makyajım bordo-vişneçürüğü renk şifon bluz aynı ton pantolon platform siyah rugan ayakkabı çantaya kondu (şirkette giyilecek) aynı model babetler ayağa 20 dk kadar dolmuş durağına ve dolmuştan inince 10 dk şirkete yürüyüş şirkette tüm işi kendim hallederim asistanlardan hiç bir şey istemem... iş bitti çıkışta asistanımla eşofmanları giydik doğru spora 55 dakka sonra ondan ayrıldım eve giderken yarı yolda indim 45 dk tek yürüdüm eve.. geldim gene gelinler oğlanlar yemek masasından kalkmak üzereydiler (namazlarımı kıldım) bir gece önceden yemeklerim vardı allahtan... herkes kenara çekildi yemek yemedim zati üstümü değişmeden masayı topladım bulaşıkları yıkadım... çay demledim tatlı istediler yaptım Yalancı tavuk göğsü.. sonra meyve servisi gece 12 gibi gittiler arkalarından ortalığı toparladım çıkan bulaşıkları yıkadım mutfağı cifledim halılarını makieye attım beklerken çay içtim... o ara mercimek çorbası koydum ocağa biber dolmasının içini hazırladım makine bitti astım çıkanları sandalyelere balkonda içtarafa ardından kabakta varmış oydum doldurdum bir tencere dolma çorbamda hazır oldu düdüklüde.. dolma pişerken mucver hazırladım yarına hazır olsun diye annem o kadarını yapar zaten babamla... namazımı kıldım yattım... anne baba atmışı geçince işler sana kalıyor herkes misafir oluyor...

şimdi kuşum ben 30 yaşında 5 çocuklu çalışan bir bayan olarak ne düşünüyorsunuz kendi adınıza...
oyyy fenalik basti guzelim ya
yanliz ben cocuksuz oldugum anlarda hic yorulmuyorum toplantilarina cocukla gitmem mesela 4 saat ayakta birseyler anlatirim en az 3 saat ama banamisin demem oh terapi gibi yani eve gelip cocuklar evin halini gorunce afedersin okuz oturuyor ustume sanki isimiz zor anlayacagin seninkiside ayri bir zor koay gelsin ne diyelim

Hep vereceksin degil ya arada duruyor böyle işde meret bu hafta bazı şeyler yapıp şaşırt hemen düzelir :9:

Evet ugrayamadım dedim nasılsa yemiştir bu cuma acısını cıkarırım ki şimdiden aldım tiyolar yandın sen :9::9::9:

hiç boşuna kaçma hiç utanmıyorsun degilmi guruba yeni girdin diyete yeni başladın 400 gr vermişsin yuhluyorum seni bir daha şişkooooo nesliiiiii diyorummmmmmmmmmm:33: :33: :33: :33: :33:

neyse artık bişey demem gerek kalmadı sen kendini yuhlmışsın ben demiştim sana ta başında hem guruba ilk giriyoın hem en agır kilo veren atın bunu takımdan bu başta böyle yaparsa sonra nedecek merak ediyorum kendine en az 1 kilo hedef koy be utandım senin adına bu kadar gaz veriyoruz degilmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :47: :47: :47: :47: :47:
uatandik dediky asende canim ustume gelmeyin yherim haaa zaten bunaldim su kilolari alip elime kesesim geliyor vallah
hem ben sisko degil balik etliyimm :))))))))

bahire sana gönderdiğime bir bak ve ona uymaya çalış haftaya en az 1,5 vereceksin hadi cancağızım.
sunlara bak sen himmm cabuk bende istiyom hatta takim olarak bana buyk destek vermelisini zlutfen arkadaslar bak aranizda en balik etlisi benim lutfenn

kız ne güzel işte hepsi meraklansın da hırs yapsın daha ne olsun hırs belki hepiciğini gaza getirir haftaya herkes girer 2 kilo yarışına. kaldı ki yeni takıma giren arkadaşlar biraz dikkat etseler biraz da hareket değil 2 3 bile verebilirler. :51::51:

kız dur şu akrebe bir bakayım bu hafta kaç gr vermiş kiloları inceliyeyim bir söööyyylle

valla hih simdi dediginde haklisin taktikler superde ah birde uygulasam
sen ugras seker bulmaya hehee bu kiza zahmet vermeyi seviyorum :))

oyyy fenalik basti guzelim ya
yanliz ben cocuksuz oldugum anlarda hic yorulmuyorum toplantilarina cocukla gitmem mesela 4 saat ayakta birseyler anlatirim en az 3 saat ama banamisin demem oh terapi gibi yani eve gelip cocuklar evin halini gorunce afedersin okuz oturuyor ustume sanki isimiz zor anlayacagin seninkiside ayri bir zor koay gelsin ne diyelim

uatandik dediky asende canim ustume gelmeyin yherim haaa zaten bunaldim su kilolari alip elime kesesim geliyor vallah
hem ben sisko degil balik etliyimm :))))))))

sunlara bak sen himmm cabuk bende istiyom hatta takim olarak bana buyk destek vermelisini zlutfen arkadaslar bak aranizda en balik etlisi benim lutfenn
:60: ahahahaha ne balığı balinamıı:60:
kız hele aybike hiç anlatma sakın bak gerçi anlatsan da o şimdi bir bahane bu:52::52:lur yapamaz zaten.

üleynnnnnnnnnn ben beklerken yayınlicak diye taktik veriyor halaaa:47: hayır uygulicamdan değil ihtiyacım yok çünkü sadece merak:12:

dün akşam avm ye gidip kitap alacaktım çocukla ilgili ama işten geç çıkınca yattı valla bakalım bu akşam uğrayıp kitabı almak istiyorum. size de yazayım adını kitap hakkından güzel olumlu yorumlar okudum nette hatta 2 kitap bu tür kitaplarda varsa okuyan lütfen paylaşsın çünkü takımda da çocuklu hatun arttı. hadi çocuklu hanımlar tavsiye ve cevap bekliyorum.

1. si " Çocuğunuza Kulak Verin"
2. si " Anne Babanın Çocuk Yetiştirme Rehberi"

Yazar : Aletha J.Solter

özellikle birinci kitabı almak istiyorum.

dikkatinizi çekiyorum akreppp lahmacunu hem yedi hem kilo verdi kızzlllaaarrr
gerçi ben onun 2 katı vermişim ama
kaçtıı ıhı ıhı ıhı 600 gr mıymış ne imiç :33::32::30::29::52::50::55:

ya ceylin secdenur zulaley fıtık ettiniz bu hafta beni..kilo yazıp kaçmak varmı yaa
almıyorum ozaman bu hafta sizi zaten alamıyorum bilgi eksikliği yüzüneeeee:47:
missdance da iki gündür uğramıyor fazla:51:

***2. TAKIM 275. ETAP**

akrep33 ( 65,8 / 65,2 / 0,6 / 0,91%)
aybüke07( 69,7 / 69,2 / 0,5 / 0,72%)
genic( 58,1 / 57,8 / 0,3 / 0,52 %)
bahiresemanur( 72,5 /71,4 / 1,100 / 1,52%)
rukgus( 83,5 /83,5 / 0 / 0,00%)
bulbul( 66 / 66 / 0 / 0,00% )kendi isteği ile ayrıldı
kelebekcearzum( 76,2 /75 /1,20 / 1,57%)
krakker(76.9 / 76,9 / 0 / 0,00%)
karabiber01( 81,8 / 81,8 / 0 / 0,00%)
Neslihan( 87/ 86,6 / 0,4 / 0,46%)

2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ: 0,57%

dikkatinizi çekiyorum akreppp lahmacunu hem yedi hem kilo verdi kızzlllaaarrr
gerçi ben onun 2 katı vermişim ama
kaçtıı ıhı ıhı ıhı 600 gr mıymış ne imiç :33::32::30::29::52::50::55:

amaaa hayat standartıma göre yedim..yemek kültürü çizgimden kaymadan..snırlı diyet uygulamadan..hayat boyu ne olacaksa o..

aaa bugün tüm takımların sonuç listesini biz hesaplıyoruz...sıra bizim takımdaymış tesadüfen karar defterini okurken gördüm..
neslim sen hamiş olunca sıfırlanıyor kilolar yeni başlamış gibi oluyosun yanii:34: yormadın beni haberin olsun:27:

unutmadan dünkü menü gelsiin

kahvaltı
2 salçalı(acılı çok nefisti)4 zeytin,yarım kase yoğurt,limonlu açık çay,omega3 tek kapsül

öğle
mercimekli bulgur pilavı,1 kase yoğurt,bol yeşillik(yeşil soğan,nane,maydanoz,tere,roka)

akşam
çeyrek porsiyon patlican tava,3 bardak tuzsuz ayran

spor:50 dk yürüyüş
kitap:kırk vezir hikayeleri

ya ceylin secdenur zulaley fıtık ettiniz bu hafta beni..kilo yazıp kaçmak varmı yaa
almıyorum ozaman bu hafta sizi zaten alamıyorum bilgi eksikliği yüzüneeeee:47:
missdance da iki gündür uğramıyor fazla:51:

***2. TAKIM 275. ETAP**

akrep33 ( 65,8 / 65,2 / 0,6 / 0,91%)
aybüke07( 69,7 / 69,2 / 0,5 / 0,72%)
genic( 58,1 / 57,8 / 0,3 / 0,52 %)
bahiresemanur( 72,5 /71,4 / 1,100 / 1,52%)
rukgus( 83,5 /83,5 / 0 / 0,00%)
bulbul( 66 / 66 / 0 / 0,00% )kendi isteği ile ayrıldı
kelebekcearzum( 76,2 /75 /1,20 / 1,57%)
krakker(76.9 / 76,9 / 0 / 0,00%)
karabiber01( 81,8 / 81,8 / 0 / 0,00%)
Neslihan( 87/ 86,6 / 0,4 / 0,46%)

2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ: 0,57%

kaptanım cceylini alacakmıyız?

Back
X