şimdi arkadaşlar ben durumumu bir anlatayım, sıkıntımı da anlatayım, eğer ben anlatabildiysem sizler de anlayabildiyseniz bana şu spor listesi konusunda yardımcı olmanızı isteyeceğim.
biliyorsunuz ki ben çalışıyorum, ama işe öğlen gidip akşam 6 da geliyorum. her sabah saat 8 de uyanıp, kahvaltı hazırlmaya başlıyorum, kızıma kahvaltı yaptırmam tam 1,5 saatimi alıyor, çünkü malesef oyalanarak kahvaltı yapıyor, derken onu giyindirip okuluna bırakıyorum, bu arada saat 10 :00 oluyor, saat 10:00 da eve geliyorum, kahvaltı masasını topluyorum, mutfağı topluyorum, yatak odasını topluyorum, oturma odasını topluyorum, ve yemek yapıyorum, derken saat 11:30 oluyor. 11 :30 da giyinmeye başlıyorum, saat 12 :00 de iş yerinde olmmam gerekiyor, saat 12 : 00 de iş yerinde oluyorum, saat 18: 00 de evde oluyorum, hemen masayı hazırlıyorum, yemek yedirmeye uğraşırken 1,5 saat daha gidiyor, sonra mutfak toplama çay koyma çay getirme derken toplam 2 saat geçiyor, yani şööyle oohh diyebilceğim saat 21: 00 oluyor, onda da okul için ertesi gün hazırlığı, 2. takım gözden geçirmesi vs. derken saat 22:00 oluyor
eee ne var bunda diyeceksiniz, hepimiz aynı şeyleri yapıyoruz napalım yani diyeceksiniz biliyorum, evet hepimiz koşuşturmaca içindeyiz, ben telaşemi anlattım, 2. takıma sık girip muhabbet edemiyorsam istmediğimden değil, sadece geçen yıldan çok daha fazla koşturduğumdan. hepimiz aynı koşuşturmaca ve telaşedeysek eğer, lütfen şu spor listesini her gün işeyelim, her gün yaptığımız sporları ekleyelim, yani her defasında ben geleyim de 10 sayfa 15 sayfa gerilerden listeyi aramakla zaman kaybetmeyeyim, zaten gün içinde çok yoruluyorum, böyle liste aramakla da yaptığım işten keyif alamıyorum. sıkıcı hale geliyor, aslında spor bakanlığımdan memnunum, şikayet etmiyorum, ama sadece biraz daha hassas ve yardımcı olmanızı rica ediyorum eğer mümkünse

((((((((