canım yds ve ales öyp ile araş gör başvurmak öğr gör başvurmak en kötü ihtimalle yüksek lisansa başvurmak için bir de artık a grubunda ingilzce soru çıkmıyor yds puanı esas alınıyor ben kpss a gurubuna da gireceğim için girmem gerek bu sınava bilgin olsun tıp ta uzmanlık için de bu sınav gerekiyor artık ösym ingilizce yapmıyacak sınavları
ben temizlettim hiiiç birşey olmadı dr dedi ki köpek dişimin üzeri hafif dedi dumanlı renk farkı var bu da sigara dan oluyormuş bırak sigarayı dedi geçer bu dişimi fırçalamayı öğretti ben yanlış yapıyormuşum arka dişlerimin et kısmı ile diş arasından resmen kireç gibi çıkardı kalıntıları düzgün fırçalarsak oluşmaz mış diş nasıl rahatlıyor varya hissedyiyorsun
inş kız araştırma görevliliğini kazanırsam önce yüksek sonra dr a sonra yard doç sonra doç sonra prof dr oooofff offf çok çalışmam lazım çooookkkk
benden de sana kuşşşuuummmm

akreeepp dün sporu es geçtimmm kuyu cadısıııı

görürsün sennnnnn

bugün cezalı olarak dünün künü de yaparak geçirecemmmmmmm

akreeepp bendede tıkan ma var ne yapsakkkkk kuru kayısı var taş gibi kuru erik var taş gibi kuru incir var taş gibi bir iki alıp tencereye koysam sobanın üzerinde bekletsem kız öylede hoşaf olur ben şööyle çıtır çıtır yesem öneride bulunurmusun lütfen
dün akşam açılsın diye tıpkı ondan önceki akşam gibi işlem görmemiş
1 avuç yer fıstığı yedim tıkanıklık geçsin diye