Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

meyveli yoğurt hazır olanlarındanmı..eğer öyleyse sakın yeme..normal menü yesene..bol salata ve 1 porsiyon yemek ve yoğurt mesela..spora gidicen çünkü..

Evlenmek istediği gencin amcasının oğlu canım..

Tatlım 9 lu çay var aktarlarda oluyor ondan kullanabilirsin..içinde güzel bitkiler var tatlıya karşı isteksiz oluyosun..dr a da sor omega3 kullan canım..

Oooo kimler gelmiş hoşgeldin canım..

sağolun akrebim hoşbulduk...

Bacım bari benim yerime bi tane yeseydin ne güzel anlattın ben olsam yerdim kesin :1: Harikasın azmine alkış:46:
kesin bende yerdim ama kaldı kardeşimin düğüne 97 nasıl yiyeyim akrebimmm
inşallah canım ama seni gözüme kestirdim :27: sana yetişmem lazım:52::52::52:

:nazar::nazar::nazar: maşallah diyorum başkada bişi demiyorum
ben kesin dayanamaz yerdim süpersinnn :46::46::46::46::46::46::46::46:
yetiş canımm yetişş bende kaçayımm hemen
tebrikler canım :nazar::nazar::nazar::nazar:
sağol geniccim
sen neden bu kadar inançsızsın ceylincim. bak bu kötü düşünceleri uzaklaştır beyninden pozitif düşün bak nasıl etkisini göreceksin. bu zamana kadar bu kadar kiloyu kim verdi ? hadi bakalım cevap bekliyorum. sana bunu bir tekrar hatırlatmak lazım.
ceylinimm yapma etme kız bak nasılda vereceğiz o kiloları
slm kızlar ancak gelebildim malum kız hasta biraz sağlık ocağına gittik doktorumuz sırtını dinledi bi ağladı bi ağladı içim gitti valla ama şükürler olsun bişeyi yokmuş dişten yapıyomuş bi kaç gece nöbetciyiz artık inşallah kolay geçer
geçmiş olsunn cemre
bu arada hepinize sevgi yüklü günaydın öpücükleri gönderiyorum.:54::54::54::54::54:
bizdende sana öpücük
bir de baktım böyle olmuyor spor salonuna başlıyorum bu akşam, spor salonu dediysem çok sıkı değil ama yine de yarım saat 1 saat yürüyüş yapsam kardır. sırf bayanların gittigi bi salon var burda ona yazıldım. nişana kadar biraz veremicek miyim ben ya:43:

vereceksin canımm inan bak gör ama önce kaçamaklarımız varsa onları yok etmemiz lazım,

Danone Activia die bi yogurt kaptancım, altında sade yogurt var, kapağının iç kısmına meyveli müsli koymuşlar, onu karıştırıp yiyosun yanlş bakmadysam 220 cal. filandı.Zararlı mıdır ki bu??

Normal menü olayı şöyle... ben 17.30 da işten çıkıp servise biniyorum, 18.15 gibi semtime ancak varmış oluyorum kaptanım. indikten sonra salona yürümem 15 dk sürer. kısacası 18.30-18.40 gibi salonda olurum. 1 saat spor yapsam, 19.40 oldu. 15-20 dk.da da eve gelsem 20.00 oldu.

yemek olayını ben de düşünüyorum nasıl yapsam... yogurdu serviste rahatça yiyebilirm die düşündüm yada spora bişey yemeden gidip, eve dönünce hafif salata yiyecegim.
sen ne dersin?

Son seçeneğin güzel canım.. Bişii yemeden git eve gelince normal ev yoğurdu ve salata ye şekercik..

bugün yürüyemedim maalesef :14::14::14: sabah hastaneye yürüyerek gidecektim eşim seni bırakayım dedi tamam dedim dönüşte yürürüm diye düşündüm yine eşim aradı seni almaya geliyorum dedi:47::47: albari dedim:14::14: evegeldim işleri bitirince çıkarım diye düşünüyordum yagmur başladı :43::43::44:

iyi akşamlar arkadaşlar hemen bugünkü menümü yazayım
sabah 2 bardak su
kahvaltı 1 peynirli omlet,4 zeytin,az peynir,2 fincan çay,çeyrek domates,çeyrek salatalık,1 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen yarım porsiyon kabak tatlısı
ara 1 ayva
akşam 1 adet biber dolması,1 kase yoğurt
2 fincan rezene
2 buçuk litre su
yarım saat yürüyüş
yarım saat parkta spor

bugün yürüyemedim maalesef :14::14::14: sabah hastaneye yürüyerek gidecektim eşim seni bırakayım dedi tamam dedim dönüşte yürürüm diye düşündüm yine eşim aradı seni almaya geliyorum dedi:47::47: albari dedim:14::14: evegeldim işleri bitirince çıkarım diye düşünüyordum yagmur başladı :43::43::44:

bi hevesin varmış o da içinde kalmış üzülme canım yarın denersin şansını :)

allah bagışlasın canım rabbim saglıklı uzun ömürler versin
ohhh ne güzel o şimdi misgibi bebek kokuyordur :nazar: emziriyormusun canım emiyorsa daha rahat kilo verirsin
geçmiş olsun diş çıkması felaket yavrular perişan oluyorlar

ohhh hamarat hatun
rabbim zihin açıklıgı versin inşallah kazanırsın

:46::46::46::46:süper süper menü:nazar:

evet buldumm :27::27: yetişmem lazım hatta geçmem lazım

valla pek azimliyim ama inşallah fosdiye sönmem:17:

işin zor canım allah yardımcın olsun :16:

teşekürler canım emziriyorum ama kolay veremiyorum herkes aynı şeyi söylüyo ama sanırım bende bi sorun var

canım yds ve ales öyp ile araş gör başvurmak öğr gör başvurmak en kötü ihtimalle yüksek lisansa başvurmak için bir de artık a grubunda ingilzce soru çıkmıyor yds puanı esas alınıyor ben kpss a gurubuna da gireceğim için girmem gerek bu sınava bilgin olsun tıp ta uzmanlık için de bu sınav gerekiyor artık ösym ingilizce yapmıyacak sınavları

ben temizlettim hiiiç birşey olmadı dr dedi ki köpek dişimin üzeri hafif dedi dumanlı renk farkı var bu da sigara dan oluyormuş bırak sigarayı dedi geçer bu dişimi fırçalamayı öğretti ben yanlış yapıyormuşum arka dişlerimin et kısmı ile diş arasından resmen kireç gibi çıkardı kalıntıları düzgün fırçalarsak oluşmaz mış diş nasıl rahatlıyor varya hissedyiyorsun

inş kız araştırma görevliliğini kazanırsam önce yüksek sonra dr a sonra yard doç sonra doç sonra prof dr oooofff offf çok çalışmam lazım çooookkkk

benden de sana kuşşşuuummmm :16::16:

akreeepp dün sporu es geçtimmm kuyu cadısıııı :47::47: görürsün sennnnnn :47::27::47::27: bugün cezalı olarak dünün künü de yaparak geçirecemmmmmmm:47::47::47:

akreeepp bendede tıkan ma var ne yapsakkkkk kuru kayısı var taş gibi kuru erik var taş gibi kuru incir var taş gibi bir iki alıp tencereye koysam sobanın üzerinde bekletsem kız öylede hoşaf olur ben şööyle çıtır çıtır yesem öneride bulunurmusun lütfen
dün akşam açılsın diye tıpkı ondan önceki akşam gibi işlem görmemiş
1 avuç yer fıstığı yedim tıkanıklık geçsin diye :1:

evet bizde de yds zorunlu.ben üds'yi girmiştim tustan önce,çıkmış soruların açıklamasını okuyp girmiştim,başka da pek bir şey yapmamıştım.soru açıklamaları cok yararlı oluyor aklında olsun..

dünki menüm:
sabah:müsli+kahve
ara:1meyve
öğlen:1kase yoğurt+2kepekli ekmek
ikindi:eşim dışarı çıkardı,adana kebep söyledik ama ben sadece kebabı yedim kızlar,ekmeklere filan elimi sürmedim,zor oldu ama dayandım :) braz da salata
akşam:salata
mağlesef sonrasında 1 paket etiform yedim,eşim yanmda bi paket cipsi götürürken,canm çok çekti,ben de bi paket formu götürdüm :S

oh ne iyi etmişsin:16:

dur kız kaçma hemen daha ben yeni başladım sana yetişeyimde birli,kte kapışak:27::27::27::27:
tamamm canımm bekliyorum senin 76 olmanııı
yok beklemesem daha iyi olacakk zamanım çok az kaldı benim 26 mayısta düğün var kardeşimin en azından bir 10 kiloo gitsinnn
iyi akşamlar arkadaşlar hemen bugünkü menümü yazayım
sabah 2 bardak su
kahvaltı 1 peynirli omlet,4 zeytin,az peynir,2 fincan çay,çeyrek domates,çeyrek salatalık,1 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen yarım porsiyon kabak tatlısı
ara 1 ayva
akşam 1 adet biber dolması,1 kase yoğurt
2 fincan rezene
2 buçuk litre su
yarım saat yürüyüş
yarım saat parkta spor
tatlı dışında menün çok güzel
teşekürler canım emziriyorum ama kolay veremiyorum herkes aynı şeyi söylüyo ama sanırım bende bi sorun var
emziryorsan çok az beslenmiyormusun cemre
evet bizde de yds zorunlu.ben üds'yi girmiştim tustan önce,çıkmış soruların açıklamasını okuyp girmiştim,başka da pek bir şey yapmamıştım.soru açıklamaları cok yararlı oluyor aklında olsun..
senin kilona baktımda 59 kilosun ,59 kiloda nasıl gözüküyorsun kilolumu duruyorsun canım göbiş falan varmı
dünki menüm:
ikindi:eşim dışarı çıkardı,adana kebep söyledik ama ben sadece kebabı yedim kızlar,ekmeklere filan elimi sürmedim,zor oldu ama dayandım :) braz da salata
mağlesef sonrasında 1 paket etiform yedim,eşim yanmda bi paket cipsi götürürken,canm çok çekti,ben de bi paket formu götürdüm :S

veee günaydınlarrr bayanlarrr :))))
hayırlı günlerrr
miss derse gider,artık sıkı tutmanın zamanı

adana kebapppp bende kendime söz verdim,şu düğünü atlatayımm hemen kebapçınınn yolunu tutcamm
adana kebabını adanada yemeniz lazım eğer adanalı değilseniz
başka memleketler inan güzel yapamıyorr
bizim burda 7 çeşit salata olur masada,adana kebabınıda çok güzel yaparlar sadecee salatayla doyarsınn
istanbulda ilk yediğimde ne öyle yanında pilavda getirmişler

Günaydın arkadaşlar
Ben sabah kahvaltımı yaptım 7 gibi,eşimede birşeyler hazırladım onuda gönderince uykum kaçtı
aslında kaçmadıda zorla kaçırttım:1::1:
giriştim mutfak dolaplarını silmeye,beyaz olduğu için heryer el lekesi afakanlar bastı beni yinee
öğlene kadar ne yaparsam mutfakta ondan sonra bırakırımm
günde bir oda temizliği yapmayı düşünüyorumm yine

$Fotoğraf0661.webp

Bunlarda benim pazardan aldığım yeşilikler,gözümün önüne koydumki sabah kahvaltısında hemen koparıp yiyeyim yoksa dolapta çürümeye yüz tutuyorlar
sonunda eşim aldı resim yükleme cihazınıı

Eki Görüntüle 637485

Bunlarda benim pazardan aldığım yeşilikler,gözümün önüne koydumki sabah kahvaltısında hemen koparıp yiyeyim yoksa dolapta çürümeye yüz tutuyorlar
sonunda eşim aldı resim yükleme cihazınıı

Ayyy Allah seniii:1: dedim bu ne :1:

Ama süper fikirmiş haa, güzel bir alışkanlık ve ben de aldım hemen bu güzel alışkanlığı :1:

tamamm canımm bekliyorum senin 76 olmanııı
yok beklemesem daha iyi olacakk zamanım çok az kaldı benim 26 mayısta düğün var kardeşimin en azından bir 10 kiloo gitsinnn

tatlı dışında menün çok güzel

emziryorsan çok az beslenmiyormusun cemre

senin kilona baktımda 59 kilosun ,59 kiloda nasıl gözüküyorsun kilolumu duruyorsun canım göbiş falan varmı

adana kebapppp bende kendime söz verdim,şu düğünü atlatayımm hemen kebapçınınn yolunu tutcamm
adana kebabını adanada yemeniz lazım eğer adanalı değilseniz
başka memleketler inan güzel yapamıyorr
bizim burda 7 çeşit salata olur masada,adana kebabınıda çok güzel yaparlar sadecee salatayla doyarsınn
istanbulda ilk yediğimde ne öyle yanında pilavda getirmişler
Evet canım kebap dediğin yanında bol yeşillik salatası olur zaten..Ben de Ankara'da yemiştim yanında yeşillik ve salata namına hiçbişii yoktu, pilav gelmişşti ve kebapda köfteye benziyordu :37:o zaman anladımki kebabı memleketimde yiceksin, Mersin'de de güzel kebap yapan yerler var..
Günaydın arkadaşlar
Ben sabah kahvaltımı yaptım 7 gibi,eşimede birşeyler hazırladım onuda gönderince uykum kaçtı
aslında kaçmadıda zorla kaçırttım:1::1:
giriştim mutfak dolaplarını silmeye,beyaz olduğu için heryer el lekesi afakanlar bastı beni yinee
öğlene kadar ne yaparsam mutfakta ondan sonra bırakırımm
günde bir oda temizliği yapmayı düşünüyorumm yine

Oooo kolay gelsin canım sana..Burda acaip gri ve yağmurlu bir hava var ve de soğuk, dikkat et üşütme gerçi hareket halinde olunca üşümez insan.

dünki menüm:

malesef dediğin bir paket etiform canım ben de sandım ki baklava börek yedin:1:

Yürüyemediğinde üzülme evde biriki hareket yap canım..

Bol su içiyomusun canım???

Back
X