Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 saat yürümüşsün canım daha ne istiyosunbugün planladıgım gibi olmadı yürüyüş yapamadım ama 4 saat çarşıda gez gez mahvoldum birşeyde alamadım sinir oldum![]()
inşallah canım hepimiz yürüyelim hatta haftaya spor yarışması yapalım nedersiniz
yaz geliyor ince kyafetlerden yaglarımız pörtlemesin
oyyy kıyamam sana kuzzzuummmmmherkese selam nasılsınız kızlar. ben bugün bayağı fenayım daha günlerden salı.
geçmiş olsun kuzuuuuuu kızımıza iyi bak bu sene çok hasta oldu yavru kuşumBugün daha iyi gibi canım..Okula götürdüm..
ayyy allah bana da öyle kaynana versinkızlar dün tartıda 62,5 gördüm.ya kaynanam iyi bakmış :S ben ders çalıştım onlar da beni yedirmeye çalıştı,Allah razı olsun onlardan.
yalnız ben kilo almaya devam ediyorum.Daha önceden hastane koşuşturmasından filan kilo alamıyormuşum onu farkettim,şimdi evde oduğum için ve günün çoğunu ders başında oturarak geçirdiğim için metabolizmam yavaşladı mağlesef :S
tartıda o rakamı görünce aklm başımdan gitti.kocam hala aynı kilosunda duruyoro da kio alsaydı daha iyi hissedebilirdim
PP şaka bi tarafa artık taviz vermeyeceğim Raabbimin izniyle
karbonhidrata son veriyorum(meyveler hariç) inşallah
ve günaydınnnn hatunlarrrr
günayyydıııınnn kızlaaarrrrr
her yeni bir gün yeni bir başlangıçtır
dünü dünde bırakalım,bugünü en iyi şekilde değerlendirelim,çünkü elimizde olan tek şey şuanımız...öpüldünüzzz
günaydın arkadaşlar.
nasılsınız dünden beri.
bizim ufaklıkla benim grip ilerledi,evde de ilaç kalmamış..
ben bir doktora gidip geliyorum,arada fazla kaynatmayın olar mı..
günaydın arkadaşlar.
nasılsınız dünden beri.
bizim ufaklıkla benim grip ilerledi,evde de ilaç kalmamış..
ben bir doktora gidip geliyorum,arada fazla kaynatmayın olar mı..
kızlar dün tartıda 62,5 gördüm.ya kaynanam iyi bakmış :S ben ders çalıştım onlar da beni yedirmeye çalıştı,Allah razı olsun onlardan.
yalnız ben kilo almaya devam ediyorum.Daha önceden hastane koşuşturmasından filan kilo alamıyormuşum onu farkettim,şimdi evde oduğum için ve günün çoğunu ders başında oturarak geçirdiğim için metabolizmam yavaşladı mağlesef :S
tartıda o rakamı görünce aklm başımdan gitti.kocam hala aynı kilosunda duruyoro da kio alsaydı daha iyi hissedebilirdim
PP şaka bi tarafa artık taviz vermeyeceğim Raabbimin izniyle
karbonhidrata son veriyorum(meyveler hariç) inşallah
kızlar bir siteden günlük harcadığım kaloriyi hesapladım 2000 cl çıktı anlamadığım şey şu yediklerimi çıkarırsan ki yediklerimin tablosu vardı 1000 cal falan yapıyor benim kilo vermem neden durdu çözemiyorum
düşünmek ders çalışmak da cal harcatıyormuş
yediklerimiz basit şekere dönüyormuş o şeker vucuda dağılıyormuş fazlası yağa dönüşüyormuş vucutta birikiyormuş anladık
peki o zaman ben aylardır sabitlendim
hadi 6 ayını malum ilaca buldum
2 aydır kullanmıyorum o ilacı
1000 kaloriden de aşşağı düşecem bugünden tezi yok
kızlar bahocan açıklıyor porsiyonlar %50 düşüyor bende bundan sonra
geçen hafta hırslı hırslı oynayıverdim oynayıverdim fooossskilo gene sabit gene sabit
bu çarş öteki çarş kadar porsiyon %50 azalacako kadar
![]()
bahire hayır yanlış bu düşünce bebeğim senin kilona göre alman gereken günlük kalori 1400-1500 cl tamam mı sen 1000 cl alarak bünyene birşey vermiyosun ve metobolizma da onu depoluyor. onun için sağlıklı ve dediğim gibi 1400 cl beslenmen lazım. %50 azaltma sadece sağlıklı besinler al bak nasıl vereceksin kilo.
kızlar dünden beri tesadüfen bezelye desem abarmam bugün yemekhanede de bezelyeçıktı da
kızlar 1 haftadır kahvaltı yerine şu malum diyetlerdeki gibi kahve içiyorum sadece ya birazcık da olsa vermek istiyorum artıııııkkkkk
hadi git artık kilolar nisan ayında sanırım 1 yılım dolacak benim olsun 12 ayda 10 kg olmaz benim 5 daha vermem lazım 12 ayda 15 kg vermek istiyoooruuuuuummmmmmm
akreple :102::102::102: konuştum o da katılmadı hiç beğenmedi fikrimidenemek istiyooorummm :124:dur bakem bugün akşam yemeği yoook bana oh olsun bana
önümde 1 koca günüm var hem kilo bildirimi için
![]()
bahire yapma mideni mahfedersin. sen sadece düzenli ve sağlıklı beslen.
bak öylede kilo veremiyosun gel beni dinle sen cuma alışverişini yap pazar vardı değil mi cuma senin orda hadi bakalım sana liste hazırlayalım pazar listesi alınacaklar tamam mı ?
dur ya ben seni arayayım.
:102: aradı vallaberaber pazar listesi hazırladık bana birşeyi hatırlattı canım arkadaşım
kızlar yemek yemeyi geçen sene öğrenmiştim unutmuşum galiba sebze diye yediklerim konserve idi
şimdi güzel bir plan yaptık yaırn ugulamaya geçeyim cuma günü perşembe listesine menülerine bakıp anlarsınız nasıl bir plan olduğunu hadi bakalım gitsin kilolar
![]()