diğer takımlardan ajanlardır, bakıyorlardır kim kaç kilo vermiş diye

açıkcası ben öyle yapıyorum

Henüz 3. günümde olmama rağmen bu liste diyetleri beni sardı. yeni listeler arıyorum kendime. holywooddan vaz geçtim isveçten çok farklı değil. Haftasonu oruç tutmayı düşünmüyorum, ama isveçe devam, acıkırsam yoğurt ve sebze eklerim. bundan sonra kendime uygulanacak bi sürü liste buldum. Taylan kümeli'nin kızı için hazırladığı listeler var. elifezgiuzmansel diye girin bloğu çıkacak. işime geleni seçecem valla

Listenin güzelliği şu oluyor akşama ne pişirsem derdi yok (dermişim ki aç geziyosun

) şaka şaka ne pişireceğinize başkası karar vermiş oluyor, istersem yemeği değiştirebiliyorum brokoli yerine kabak mesela...
bakmışsınız ben kayıt yaptırmışım

ceylin dedi ya sınavdan 2 gün önce çalıştım diye hadi bi hafta olsun o kadar sadece o kadar vakit ayırabilirim
benimkisi eylülde 2 yaşını dolduracak bir dana

sadece biri emiyor öbürü emmiyor. holywoood diyeti hakikaten çok kastıymış ben de zannettim ki akrebin yediği sac börekleri listede var

valla isveç bitsin şöööyle 6 öğün yapacağım günde 1 tabak kısır veya makarna yiyebileceğim bi liste uygulamak istiyorum. Benim o 3ana 3ara öğünlülk listelere uyamamk gibi bir problemim oluyor, iştahım açılıyor 1 tabakla doyamıyorum bi de araöğünler atıştırmaya dönebişliyor. bu sefer en azından bir hafta 6 öğün+ yürüyüş yapıcam ki vücut toplansın.