Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hoşgeldin canım :16:

Aaaa geçen hafta aynı kilodamı buluşmuşuz senle hiç farketmemişim:9: Eeee 65 i transit geçmişim ben ne güzel yahuu..
Hadi bu hafta varmısın yarışa :23::23::23:

Aslında bende hollywood diyeti yapıyorum canım kendimce..Birebir uymasamda en azından akşam 18 sonrası yemiyorum ve perşembe cuma meyve suyu günüm tabi ben mecburen yediğim oluyor..Geçen perşembe başladım..Başlamadan önce 68 leri görmüştüm tartıda ve geçen cuma 66.1 oldum.Bu haftada 64.4 :46: Nerdeyse bayram öncesi kiloma döndüm 200 gr fazlam var..Bakalım haftaya nasıl olucak :21::21:

olur yarışalım. bak bu holywood diyetini duyduğum iyi oldu:27:biraz ara verdikten sonra ondan da yapayım:23:

Hoşgeldin canım :16:

Aaaa geçen hafta aynı kilodamı buluşmuşuz senle hiç farketmemişim:9: Eeee 65 i transit geçmişim ben ne güzel yahuu..
Hadi bu hafta varmısın yarışa :23::23::23:

Yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:92::92::92::92::92::92::92::92:Ben yendim bahocanı beeennnnnnn:52::52::52::52::52::52::52:hemde ezici bir farklaaa:33::33::33::33:
Bahocan varmısın bu hafta da yarışa :23:

:60::60::60:

Aslında bende hollywood diyeti yapıyorum canım kendimce..Birebir uymasamda en azından akşam 18 sonrası yemiyorum ve perşembe cuma meyve suyu günüm tabi ben mecburen yediğim oluyor..Geçen perşembe başladım..Başlamadan önce 68 leri görmüştüm tartıda ve geçen cuma 66.1 oldum.Bu haftada 64.4 :46: Nerdeyse bayram öncesi kiloma döndüm 200 gr fazlam var..Bakalım haftaya nasıl olucak :21::21:

Canım senin boyun kaçtı? Rahatsızlığında vardı, kendini fazla zorlama sakın..Cidden kırdın artık kilo verme zincirini haftada düzenli veriyosun:nazar:

Tebrikler canım..Hadi bakalım haftaya nasıl olucak seni merakla izliyorum:13:

Kuzucum kahvaltı sonrası mutlaka daha fazla çıktın..Bak sana ceza kilo aldığın için :20: Haftaya 1 kilo hedefin olsun..

İşte genic farkı :16::16::16::16:

kaptanım çoğu ölçümlerde 1.63 deseler de benim boyum 1.61:50:

* * * 2.Takım 322. Etap * * *

akrep33 (66.1/64.4 / 1.7 / 2,57%)
bahiresemanur (74.6 /74,00 /0,6 /0,80 %)
cceylin ( 61,2 /60.2 /0,5 / 0,82%) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için kilosu 2' ye bölündü.
seldom (88 / 88,8 /-0,8 /-0,91 %)
trabzonspor (92/91,5 /0,5 /0,54%).
aymudo (67,9/67,9/ 0/ 0 %) Sabit
hedef52 (66.1 / 65.1/1.0 /1.51 %)

2. Takım Ortalaması: % 0,76

Canımsın eklemişsin beni....

ay hoşgeldin ya, çok ara verdin sanki...ben de diyordum gelmeyek mşi acaba diye...Tailden kilo almadan döndüğün için tebrikler kardeş:13:

gelmez olurmuyum hiç yola devam...

Caniiiiim hoşgeldin :) tatilde kilo almayan bi sensin galiba :) ben de çok yüzdum koşturdum ama kilo aldım yaaaa :/ ama dönüşüm muhteşem olcek :)

Ben de bugün kaplicaya geldim, aslında annemin köyü burası, dedemlerin yazlığı var ama çok da güzel bir spa merkezi var...iki fasıl, sabah ve öğleden sonra havuza girdim...az önce de masaj ve sauna yaptım...gece bir de evde kaplıca suyunda uyuma yapcam, ki en keyiflisi bu, yarın turp gibi uyanayim yoksa bugün acaip yoruldum...

Kaldı üç gün dibine kadar kullanmalıyım ama:)

Hoşbulduuum canım..çok spor yaptım her gün ayrı bir etkinlikle geçti her gün mutlaka 3 saat yüzdüm.. dalgıçlık eğitimi aldım..sabaha kadar discoda tepindim:21:
Kaplıca suyu yaz ayında çarpar insanı aman dikkat et..havalar sıcakken kaplıcaya ne zaman gitsem hastalanır dönerim aman dikkat et kendine....

olur yarışalım. bak bu holywood diyetini duyduğum iyi oldu:27:biraz ara verdikten sonra ondan da yapayım:23:

kızzz dur biraz normal beslen. herşeyi deneme kendine neler yapacaksın.. sakin ol biraz.

Canımsın eklemişsin beni....

gelmez olurmuyum hiç yola devam...

Hoşbulduuum canım..çok spor yaptım her gün ayrı bir etkinlikle geçti her gün mutlaka 3 saat yüzdüm.. dalgıçlık eğitimi aldım..sabaha kadar discoda tepindim:21:
Kaplıca suyu yaz ayında çarpar insanı aman dikkat et..havalar sıcakken kaplıcaya ne zaman gitsem hastalanır dönerim aman dikkat et kendine....

senin adına çok sevindim çok güzel bir tatil geçirmişsin ne güzel... yazmıyor olabilirim ama takipteyim hepinizi ona göre :51::51:

Toplam 21 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 19 ziyaretçi)
genic, esiladeniz

ziyaretçilerimiz kim acaba :44::44::44::44:

günaydın herkesee, toplantıdan yazıyorum size, inşallah yakalanmam :) herkese hayırlı cumalar diliyorum.

sana da hayırlı cumalar bebeğim...:54::54:

2.Takım 322. Etap

akrep33 (66.1/64.4 / 1.7 / 2,57%)
bahiresemanur (74.6 /74,00 /0,6 /0,80 %)
cceylin ( 61,2 /60.2 /1 / 1,63%)
seldom (88 / / / %)
trabzonspor (92/ / /%).
aymudo (67,9/ / / %)
hedef52 (66.1 / 65,1/1,0 /1,52 %)

2. Takım Ortalaması: %

canlarr ben artık yavaş yavaş mezuniyete dogru ilerliyorum. 55 kg ya çekmek istiyorum hedefimi :52:

size yazamadıgım süre içinde "adımsayar" aldım internetten.
günde 15.000 adımı yakalamaya çalışıyorum, işten çıkıp eve 40 dk yürümeye başladım. adım sayısını tutturma gazıyla farkında olmadan bir sürü yürüyüş yapmış oluyorsunuz, tavsiye ediyorum:1:

wuuuuuvvvvvvvvvvvvvvv çok iddialı oldu.... hadi bakalım hayırlısı...

geniccim;

çok geriye gidemedim ama ikinci üni.yle ilgilendigini okudum, muhabbeti eksik anlamış isem kusuruma bakma:)

ben ikinci üni. diplomamı aldım ve gerçekten iş bulurken o kadar artısını gördüm ki. normal bölümüm de 4 yıllıktı ve bölümü dereceyle bitirmiştim üstüne bir diplomam daha olunca işveren lerin çok dikkatini çekti. Yükseğimi de o sırada yaptım, hiç zor olmadı. açıköğretim sınavdan sınava çalıştım 2 şer gün.

Komik gelebilir ama şuan çoook başka bir üçüncü bölüme bulaşmak üzereyim.:52:

tam karar vermedim kesin karar verirsem de birazcık olsun ilgilenebileceğim birşey olsun da istiyorum şimdi bu aralar bunu düşünemiyorum kafam başka şeylerde ama dikkatlice incelemem lazım bu konuyu. neyse dur bakiyim ben yarın nöbetçiyim işyerinde ve müsait olurum sanırım bu yüzden inceleyebileceğim.

kızzz dur biraz normal beslen. herşeyi deneme kendine neler yapacaksın.. sakin ol biraz.

senin adına çok sevindim çok güzel bir tatil geçirmişsin ne güzel... yazmıyor olabilirim ama takipteyim hepinizi ona göre :51::51:

Toplam 21 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 19 ziyaretçi)
genic, esiladeniz

ziyaretçilerimiz kim acaba :44::44::44::44:

diğer takımlardan ajanlardır, bakıyorlardır kim kaç kilo vermiş diye:51: açıkcası ben öyle yapıyorum:27:
Henüz 3. günümde olmama rağmen bu liste diyetleri beni sardı. yeni listeler arıyorum kendime. holywooddan vaz geçtim isveçten çok farklı değil. Haftasonu oruç tutmayı düşünmüyorum, ama isveçe devam, acıkırsam yoğurt ve sebze eklerim. bundan sonra kendime uygulanacak bi sürü liste buldum. Taylan kümeli'nin kızı için hazırladığı listeler var. elifezgiuzmansel diye girin bloğu çıkacak. işime geleni seçecem valla:19:Listenin güzelliği şu oluyor akşama ne pişirsem derdi yok (dermişim ki aç geziyosun:52:) şaka şaka ne pişireceğinize başkası karar vermiş oluyor, istersem yemeği değiştirebiliyorum brokoli yerine kabak mesela...

sana da hayırlı cumalar bebeğim...:54::54:

wuuuuuvvvvvvvvvvvvvvv çok iddialı oldu.... hadi bakalım hayırlısı...

tam karar vermedim kesin karar verirsem de birazcık olsun ilgilenebileceğim birşey olsun da istiyorum şimdi bu aralar bunu düşünemiyorum kafam başka şeylerde ama dikkatlice incelemem lazım bu konuyu. neyse dur bakiyim ben yarın nöbetçiyim işyerinde ve müsait olurum sanırım bu yüzden inceleyebileceğim.
bakmışsınız ben kayıt yaptırmışım:1:ceylin dedi ya sınavdan 2 gün önce çalıştım diye hadi bi hafta olsun o kadar sadece o kadar vakit ayırabilirim:9:

Ya sen emzirniyormusun bu ne hiz allh askina

benimkisi eylülde 2 yaşını dolduracak bir dana:emir_bebek:sadece biri emiyor öbürü emmiyor. holywoood diyeti hakikaten çok kastıymış ben de zannettim ki akrebin yediği sac börekleri listede var:52:valla isveç bitsin şöööyle 6 öğün yapacağım günde 1 tabak kısır veya makarna yiyebileceğim bi liste uygulamak istiyorum. Benim o 3ana 3ara öğünlülk listelere uyamamk gibi bir problemim oluyor, iştahım açılıyor 1 tabakla doyamıyorum bi de araöğünler atıştırmaya dönebişliyor. bu sefer en azından bir hafta 6 öğün+ yürüyüş yapıcam ki vücut toplansın.

diğer takımlardan ajanlardır, bakıyorlardır kim kaç kilo vermiş diye:51: açıkcası ben öyle yapıyorum:27:
Henüz 3. günümde olmama rağmen bu liste diyetleri beni sardı. yeni listeler arıyorum kendime. holywooddan vaz geçtim isveçten çok farklı değil. Haftasonu oruç tutmayı düşünmüyorum, ama isveçe devam, acıkırsam yoğurt ve sebze eklerim. bundan sonra kendime uygulanacak bi sürü liste buldum. Taylan kümeli'nin kızı için hazırladığı listeler var. elifezgiuzmansel diye girin bloğu çıkacak. işime geleni seçecem valla:19:Listenin güzelliği şu oluyor akşama ne pişirsem derdi yok (dermişim ki aç geziyosun:52:) şaka şaka ne pişireceğinize başkası karar vermiş oluyor, istersem yemeği değiştirebiliyorum brokoli yerine kabak mesela...

bakmışsınız ben kayıt yaptırmışım:1:ceylin dedi ya sınavdan 2 gün önce çalıştım diye hadi bi hafta olsun o kadar sadece o kadar vakit ayırabilirim:9:

benimkisi eylülde 2 yaşını dolduracak bir dana:emir_bebek:sadece biri emiyor öbürü emmiyor. holywoood diyeti hakikaten çok kastıymış ben de zannettim ki akrebin yediği sac börekleri listede var:52:valla isveç bitsin şöööyle 6 öğün yapacağım günde 1 tabak kısır veya makarna yiyebileceğim bi liste uygulamak istiyorum. Benim o 3ana 3ara öğünlülk listelere uyamamk gibi bir problemim oluyor, iştahım açılıyor 1 tabakla doyamıyorum bi de araöğünler atıştırmaya dönebişliyor. bu sefer en azından bir hafta 6 öğün+ yürüyüş yapıcam ki vücut toplansın.
Yok canım ben sadece öğün yaptım peyniri bol tuttum ve az yedim şekerim ama doydum tabi..Mide küçülüyor iyice...Kendi sağlıklı beslenme birikimlerimide ekleyerekten yapıyorum kuzucum..
Hadi bakalım senle yarışımız başladı:23::23:

ee anladığım kadarıyla emziriyorsun eee nasıl başarıyorsun 3 cocukla yaaa....

ben fırsat bbulmuşken menumu yazayım

sabah: 5 tane biskuvi

öğle: az patates
2 dlm ekmek
çay
1 yk menemen
zeytın
az peynir

ara: sut-uzum

akşam: 3 yk makarna
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğrt

Kaptancim cezamı hakettim yapacak birşey yok :( gerçi 89 üst sınırımı asmadim ama çoook aldım :( fekaaaaaat pazar dönüyorum haftaya kaldığım yerden incelemeye devam inşallah...

ee anladığım kadarıyla emziriyorsun eee nasıl başarıyorsun 3 cocukla yaaa....
Maşallah de kuzucum..Allah dağına göre verir karı..Hepimize maaşallah:nazar:
ben fırsat bbulmuşken menumu yazayım

sabah: 5 tane biskuvi

öğle: az patates
2 dlm ekmek
çay
1 yk menemen
zeytın
az peynir

ara: sut-uzum

akşam: 3 yk makarna
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğrt
E tatlım öğle patatesin yanında yediğin ekmek hiç olmamış..At gitsin ağzına diğerlerini ekmeği dışarda tut..sabah da acelen varsa peynir atıver ağzına zeytindende..Fırsatın olursa yanında kıpkırmızı domates ve maydanoz biber ye ohh misss..Hem enerji verir hem sağlık hem de yağlar yanar gider..
Kaptancim cezamı hakettim yapacak birşey yok :( gerçi 89 üst sınırımı asmadim ama çoook aldım :( fekaaaaaat pazar dönüyorum haftaya kaldığım yerden incelemeye devam inşallah...
Aynen hayatım haftaya cezan 1 kilo vermek olsun..Tekrar dön sahalara o müthiş iradenle:nazar:
varım tabi kaptan bir daha varım yarışalım :60:
Ehhh sen yenilmeye doymadın tabiiii:52::35::35::35:

Eveeet sabah miiss gibi 1 saat yüksek tempolu yürüyüşümü yaptım..Eve gel duş al sonrada mayıştım yattım tekrar..2 saat uyumuşum..
Kalktım peynir, zeytin,maydanoz,salatalık, domates ve fındıktan oluşan kahvaltımı yaptım ohhh miss..
Üstüne de komşu çağırdı şekersiz türk kahvemi içtim..
Öğlen namazına kadar ütü yaptım..Namaz sonrası çarşıya çıktık komşu, ben, kızım ve komşu çocukları..Allaaahh tam curcunalı bir çarşı gezmesi sonrası şimdi geldik eve çok güzeldi..
Hala açlık hissetmiyorum süper bişiii..

Back
X