Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
* * 2.Takım 325. Etap * * *
akrep33 (64.4/ / / %)
bahiresemanur (75 / / / %)
seldom (88.2 / / / %)
trabzonspor (91 / / / %).
aymudo (68.3 / / / %)
hedef52 (65 / / / %)
2. Takım Ortalaması: %
Evet seldomcum bu hafta liste sırası sende..Her hafta sırayla takip edelim kızlar liste yapma sırasını..
Günaydın,
Davetiyemi kaptım geldim![]()
Günaydın,
akrep33 (64.4/ / / %)
bahiresemanur (75 / / / %)
seldom (88.2 /87.5/ 0.5 / 0.57%)
trabzonspor (91 /90,8 / 0.2/0.21 %).
aymudo (68.3 /67.8 /0,5 / 0.73 %)
hedef52 (65 / 65.1/ -0.1/-0.15 %)
az vermişim yine....
boy:165
kilo:58.8
hedef:51
verilen süre:25 gün
başlangıç:05.09.2013
bitiş:30.09.2013
haftada 2 kilo ile bu mümkün
şu an okunan kitap:Halide Edip-Vurun Kahpeye
elimde şekersiz sütsüz acı nescafe maksat öğle tatili yaklaşırken iştah kapansın.
elimde şekersiz sütsüz acı nescafe maksat öğle tatili yaklaşırken iştah kapansın.
Merhaba,
Öncelikle hepinize çokk güzel bir gün diliyorum.
33 yaşında sarışın gayet balık etli yediğini asla inkar etmeyen biriyimİstanbul Aydın Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinde Eğitim Koordinatörü olarak çalışıyorum.
2008 yılında buraya üye oldum. O dönemde 89 kiloydum.4.takımda bayaa bir gayret ve çaba ile hedefime ulaşıp 72 kilo olrak mezun oldum. Kilomu genel olarak hep korudum. Biraz kaçırsam bir kaç gün dikkat ettim, yeme sistemimi değiştirmedim sağlıklı olarak devam ettim. Arada spor yaptığımda oldu iş hayatımın izin verdiği kadarı ile. Fakatt bu kış ve yaz dönemi biraz sapıttım aslında hayatımda yaklaşıl 3 yıldır çıkardığım ekmeği hayatıma soktum hele de akşam yemeklerinde
ve sonuç bana 77.200 olarak geri döndü
sonrasında soluğu yine burada aldım.
Günaydın,
Hoş geldiniz kızlar..yaş:23
meslektaşmışız canım hoş geldin ama ben devlet üniv çalışıyorum görev alanım çok taşınır ben ÖSYM ben mutemet ben yazı işleri ben öğrenci işleri ben yemekhane sorumlusu ben ..... özel üniv mi geçsem acaba![]()
evet o zaman senin de benim gibi yoğun dönemin başlıyor.Benim hem üni. öğrencilerimiz hemde dışardan öğrencilerle işim var sürekli eğitimi bilirsin çokk çeşitli eğitimlerimiiz var. Hangi üni. senin hangi şehirdesin.
Bu arada benim adım Pınar sanırım hiç bahsetmedim ki bundan ben. Birde benim bildirimimi haftaya mı listeye eklicez nasıl yapıcaz.Bu hesaplama için bizim bir excel tablomuz vardı formüllü oradan direk yapıyorduk. Sizde sistem nasıl.