Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Selam kızlar dün kötü bir gün geçirdim
Sanırım bi süre de böyle olacak
Biraz sıkıntılı bi sürece girdim çünkü
Dünkü menüme yansıdı
Açıkcası pek bişeye hevesim de kalmadı
Eğer böyle giderse takımdan ayrılabilirim sizi de etkilememek adına
Dün menümü yazayım yine de

Öğle 12.30
Bir simit
3 dilim peynir
1 salkım üzüm
1 şeftali

Akşam 20.00
2 havuç

Su: 3 olmuştur
Spor: 45 dk yürüdüm hastaneden eve
Çay: yok
Hayırdır noldu canım?

Dünkü menüme yansıdı

Öğle 12.30
Bir simit
3 dilim peynir
1 salkım üzüm
1 şeftali

Akşam 20.00
2 havuç

Ne oldu yazacaktım ama söylemişsin inş hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım sıkma canını :(

Pazartesi menüsü
Sabah 9.30
1 haş yumurta
1 kk peynir
Dom -sal
2 dilim tb ekmeği

Ara 11.30
1 fincan şekersiz türk kahvesi
3 kuru incir

Öğlen 14.30
1 tabsk taze fasulye
1 kase yoğurt
Bol salata
1 dilim tb ekmeği

Akşam 19.30
Öğlenin aynı

Su 2lt +1 litrr tarçınlı
Spor 50 dk bantta yürüyüş

Sporun harika hedef25. Koşu bandı bana çok daha zor geliyor. İyi ki arkadaşım var onun sayesinde dışarıda yuruyebiliyorum.

selam kızlar nasılsınız ben iki gündür hastalıktan yatıyorum
gecmis olsun olalaya

~ 1 TEMMUZ- 1 EYLÜL BAYRAM YARIŞMASI ~

YARIŞMACILAR
1-Zereno >>>415,
2-_rosebud_ >>>485,,menü eksik
3-strontium >>>495,
4-Gzm2628 >>>475,
5-hedef25 >>>465,
6-be your selff >>>415,, menü eksik
7-zayiflayacgim >>>460,
8-2BHB >>>485,

KURALLAR
1-Başlangıçta herkesin 500 puanı var. Her kural ihlali -5 puan demektir.
2-Yapay şeker, beyaz un, patates (1 tane haşlanmış ya da fırınlanmış hariç), pirinç yasak.
Tadımlık yenirse -5, doyumluk yenirse -10, cozutulursa -15 puan demek! (Haftada bir pirinç, beyaz un ve patates tadımlık olmak üzere tüketilebilir )
3-Her gün 30 dk spor yapılacak!
4-Her gün 3 lt su içilecek!
5-Her gün 1 bardak bitki çayı içilecek!(emzirenler hariç)
6-Hergün listenin altına bugün cıss var ya da yok diye not düşülecek!
7- Menüler gözü yormayacak bir şekilde ve anlaşılır paylaşılacak bakınız

Bitter cukulata yi da yapay şeker den sayıyor muyuz:/tadimlik yedim de. Çok iyi olmuş puanlama.

Dünkü menüme yansıdı

Öğle 12.30
Bir simit
3 dilim peynir
1 salkım üzüm
1 şeftali

Akşam 20.00
2 havuç

İnşallah her ne sıkıntın varsa çözülür.hayat dertsiz degil. Tam da dertleri çözmeye uğraşırken geçen zamana hayat deniyor.

Sabah. 2.5 dilim ekmek
1 dilim light beyaz peynir,domates
1 tk tereyag Cemen li yunurta
Domates

Ara.3 kayisi+tek şekerli kahve

Öğlen. Salata( yağlıydi)
1 kase mercimek çorba
2 köfte 1 dilim kaşar
2 dilim ekmek

Ara. Yeşil cay
Yarım dilim kek 2 top dondurma

Aksam. 1.5 kepçe corba
1 kase pul biberli yogurt

Ara. Tarçınlı light süt

Yürüyüş. Sabah 8000 adım akşam 6000 adım etti 14.000

29.06.17- 01.09.17
2 Aylık Maraton

HEDEF : 79,7 (İnşaAllah :))
Şekersiz: 21/20

GÜN : 20

KAHVALTI(08.00)
2 dilim tb ekmek
Salatalık, domates, yarım közlenmiş yeşil biber
2 çubuk peynir
1 haşlanmış yumurta

ÖĞLE(12.30)
1 kase yoğurt
1 kutu tonbalığı
1 dilim tb ekmek
1 salkım üzüm

ARA(13.30)
Yaklaşık 1 muz ve 10 fındıktan kakaolu pudingim

ARA(15.30)
1 çaybardağı leblebi
3 kırmızı erik

AKŞAM(16.45)
2 yumurtadan menemen

ARA(19.30)
1 bardak tarçınlı süt

Spor: Yok malesef
Su: 3 lt
Çay: 2 Yeşilçay
Kitap : Kuranı Kerim ve ders

Sporun harika hedef25. Koşu bandı bana çok daha zor geliyor. İyi ki arkadaşım var onun sayesinde dışarıda yuruyebiliyorum.

gecmis olsun olalaya

Bitter cukulata yi da yapay şeker den sayıyor muyuz:/tadimlik yedim de. Çok iyi olmuş puanlama.

İnşallah her ne sıkıntın varsa çözülür.hayat dertsiz degil. Tam da dertleri çözmeye uğraşırken geçen zamana hayat deniyor.
Bitter çikolatayı hiç düşünmedim ya aslında saymasak ne güzel olur arada yiyince kendimizi suçlu hissetmezdik bu arada benim şeker orucunda 20.günüm bugün hava aşırı sıcak ben regl olucam onun sıkıntısı var haftasonu sınavım var ben hala çalışamadım hepsi birleşince dünyaları yiyecek bir kapasite geldi bana zor tutuyorum kendimi :(:( hatta şeker orucunu bozasım var şu an :( karnım tok ama sırf yemek için bişeyler yiyesim var 20 günde galiba bu 3. Böyle oluşum ama en şiddetlisi bu oldu sanki :(:( offf kendimi uykuya verdim biraz gidip soda moda bişey içeyim :(:(

gecmis olsun olalaya

Bitter çikolatayı hiç düşünmedim ya aslında saymasak ne güzel olur arada yiyince kendimizi suçlu hissetmezdik bu arada benim şeker orucunda 20.günüm bugün hava aşırı sıcak ben regl olucam onun sıkıntısı var haftasonu sınavım var ben hala çalışamadım hepsi birleşince dünyaları yiyecek bir kapasite geldi bana zor tutuyorum kendimi :(:( hatta şeker orucunu bozasım var şu an :( karnım tok ama sırf yemek için bişeyler yiyesim var 20 günde galiba bu 3. Böyle oluşum ama en şiddetlisi bu oldu sanki :(:( offf kendimi uykuya verdim biraz gidip soda moda bişey içeyim :(:(

Bitter çikolatayı hiç düşünmedim ya aslında saymasak ne güzel olur arada yiyince kendimizi suçlu hissetmezdik bu arada benim şeker orucunda 20.günüm bugün hava aşırı sıcak ben regl olucam onun sıkıntısı var haftasonu sınavım var ben hala çalışamadım hepsi birleşince dünyaları yiyecek bir kapasite geldi bana zor tutuyorum kendimi :KK43::KK43: hatta şeker orucunu bozasım var şu an :KK43: karnım tok ama sırf yemek için bişeyler yiyesim var 20 günde galiba bu 3. Böyle oluşum ama en şiddetlisi bu oldu sanki :KK43::KK43: offf kendimi uykuya verdim biraz gidip soda moda bişey içeyim :KK43::KK43:
Tatlim iste ilk zamanlar zor ama inan simra cok normal hale geliyor...
2 aksamdir ailemle pastaneye gidiyorum herkes dondurma yiyor ben yemiyorum canim bile çekmiyor .....
Biraz sık disini tatlim...

Tatlim iste ilk zamanlar zor ama inan simra cok normal hale geliyor...
2 aksamdir ailemle pastaneye gidiyorum herkes dondurma yiyor ben yemiyorum canim bile çekmiyor .....
Biraz sık disini tatlim...
Şu an şu şeker orucu bitse de dondurma yesem diyorum o derece :(:( bünye o kadar alışmış ki 20 gün nasıl yemedim hayret ediyorum maşallah sen çok iradelisin ya şeker orucundan sonra haftada 1 yiyeyim diyorum :(ancak bunu başarabilirim galiba :(

Menümü şuraya bırakayım geçmişe gece gidecegim inş.

Sabah 10:00
1 ince orta boy tb lavaş
2 yemek kasıgı hakıkı tereyağ
Şekersiz çay

Öğlen 14:00
1 dilim ekmek
2 yk salçalı omlet
Zeytin
Şekersiz çay
Sade Türk kahvesi

Ara 17:00
Bi kaç tuzlu kraker

Akşam 20:00
1 çorba kasesi bulgur pilavi
1 çorba kasesi patatesli patlıcanlı sebze yemeği
3 kaşık yoğurt

Su 1 lt :KK43:

Spor
Akşama kadar yürüdüm bahcede cocuklarla :anne:

Annemlerdeyım pek aktıf degılım uzgunum kızlar :KK43:

Bitter çikolatayı hiç düşünmedim ya aslında saymasak ne güzel olur arada yiyince kendimizi suçlu hissetmezdik bu arada benim şeker orucunda 20.günüm bugün hava aşırı sıcak ben regl olucam onun sıkıntısı var haftasonu sınavım var ben hala çalışamadım hepsi birleşince dünyaları yiyecek bir kapasite geldi bana zor tutuyorum kendimi :KK43::KK43: hatta şeker orucunu bozasım var şu an :KK43: karnım tok ama sırf yemek için bişeyler yiyesim var 20 günde galiba bu 3. Böyle oluşum ama en şiddetlisi bu oldu sanki :KK43::KK43: offf kendimi uykuya verdim biraz gidip soda moda bişey içeyim :KK43::KK43:
20 gün sabretmussin tebrik ederim.21 gün değil mi zaten

Dünkü menüme yansıdı

Öğle 12.30
Bir simit
3 dilim peynir
1 salkım üzüm
1 şeftali

Akşam 20.00
2 havuç

Noldu canım ??

Şu an şu şeker orucu bitse de dondurma yesem diyorum o derece :KK43::KK43: bünye o kadar alışmış ki 20 gün nasıl yemedim hayret ediyorum maşallah sen çok iradelisin ya şeker orucundan sonra haftada 1 yiyeyim diyorum :KK43:ancak bunu başarabilirim galiba :KK43:
Kuzum 1 gun kaldı. Dondurmanı yıyeceksın sanırım. Ne yaptın bu sure ıcerısınde ? Kac kılo verdın ?

20 gün sabretmussin tebrik ederim.21 gün değil mi zaten
Evet şeytan dürtüyor işte geri kovaladım :D şimdi daha iyiyim neyseki yarın son gün

Kuzum 1 gun kaldı. Dondurmanı yıyeceksın sanırım. Ne yaptın bu sure ıcerısınde ? Kac kılo verdın ?
Bekliycem canım 21 günü bu kadar gelmişken bırakmak içime sinmez zaten kilom da şöyle 88,9 la başlamıştım ama bunun 3,7 kilosu bayramda filan son alınan kiloydu çünkü ramazan da 85,2yi görmüştüm şimdi de en düşük 83,5i gördüm ama bikaç gündür ödem var zannedersem artı çıkıyorum biraz inş yarına geçer

Çok güzel canım bence ofiste iyi idare etmişsin :)evden salata filan da yapıp götürsen buzdolabı varsa koyarsın Daha da doyurucu olur
işyeri çok uzak canım sabah kendime gelmekle uğraşıyorum pek hazırlayamıyorum bugün zaten yapsam pek hayrı kalmıycaktı üsküdardan gidiyorum işe üstümde çantamda ıslanmayan bişey kalmadı dizime kadar suda yürümek zorunda kaldım adeta bir survivor yaşadım :KK70::KK70::KK70:

bugün ki menüm
kahvaltı 07.20
domates
salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepekli ekmek
2 parça peynir

öğle 13.30
3-4 parça ( 2 parmak kalınlığında) kaşarlı kuşbaşılı pide :(
1 bardak ayran

akşam 21.00
2 kaşık etli patates yemeği
1 salatalık turşusu
biraz yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

1 yeşil çay
1 saat yürüyüş
3 lt su
6 mesaj

Menümü şuraya bırakayım geçmişe gece gidecegim inş.

Sabah 10:00
1 ince orta boy tb lavaş
2 yemek kasıgı hakıkı tereyağ
Şekersiz çay

Öğlen 14:00
1 dilim ekmek
2 yk salçalı omlet
Zeytin
Şekersiz çay
Sade Türk kahvesi

Ara 17:00
Bi kaç tuzlu kraker