2.Üyelik Alıp Bizleri Kandıranlar...

İyi tespit ama yaptığın tarife uyan biri var anlaşılan

Kim bu Ayşe demekten kendimi alamadım:26:

daha önce bu tarife uyan biri vardı.her konuya yazar,herkese eşinin kendisine olan sevgisinden bahsederdi.hatta bir konu açıp aldatılanların kocalarını affetmesi konusunda epey ağır yorumlar yapmıştı.çok değil kısa bir süre sonra bir konu açmıştı,sonunda da günahını almışım kocamın demişti.

tabii burada yakın arkadaşları hep kızdı.sen kocan hakkında nasıl öyle düşünürüsn.o seniçok seviyor,kesinlikle yapmaz tarzı bir çok yorum yapıldı.(sankii yanlarında yaşıyorlar)

yorumlar yapıldıkça konuda eksiklikler ve hatalar anlaşıldı ve eşinin yaptıkları çıktı ortaya.en sonda da eşini affetti.tabii bu arada sert yorum yaptığı kişiler o konu sahibine yüklenmeye başladı.böyle diyordun ne oldu tarzında.eminim sonunun öyle biteceğini bilseydi ya 2. üyelikle anlatırdı yada açmazdı konuyu.ayrıca bu kişi nedeniyle siteden ayrılanlar da olmuştu

Yaa ben çok mu meraklıyım acaba diye düşünmeye başladım :26: O kadar da takılırım kk ya denk gelemedim herhalde kim ki bu üye egem abla kulağıma söyler misin :26:

Yaa ben çok mu meraklıyım acaba diye düşünmeye başladım :26: O kadar da takılırım kk ya denk gelemedim herhalde kim ki bu üye egem abla kulağıma söyler misin :26:

senin üyeliğinden önce olan bir şey canım.onun için bilmiyorsundur

Bu ayşe tarifine uyan varmış evet.
Ama ben öylesine yazmıştım.Örnek olarak ayşe adını kullandım.
Elbette 2.üyelik alınabilir.
Fakat ilk üyeliğyle 2.üyeliği arasında uçurumlar olan biri yalnızca kendini kandırır.
Bunu demek istedim yani.
Forumda çok kişi var üyeliğinin iptal edilmesine rağmen gelip 2.üyelik alan yahut üyeliğini silindiğini zannedip de2.üyelik alan
yada sırf eğlenmek amaçlı 2.üyelik alan.
Kimsenin içini bilemeyiz buradan yansıttıklarına bakıp anlamaya çalışabiliriz ama.

eğleniyolar kendi çaplarında....
zaten bikaç mesaj sonra belli oluyo neyin ne olduğu..
bizde yazdığımızla kalıyoruz..
haklısın...

Merak ettim o kişiyi egem abla :44:
Kulağıma fısıldasana
Buara yineliyorum bahsettiğim ayşe dye birinin olduğunu bilmiyordum sadece örnek verdim.

ben onu hatırladım.
ve tekrar geldi sanırım. düşündüğüm kişiyse....ki o bence:).
ve yine aram iyi onla.
geçmişte olanları unutmaya çalışıyorum yada boşveriyorum diyelim.

bazen insan tanıdık bırılerıne yakalanıyor e gerekıyor 2. uyelık ama kandıranlar zavallı problemli benım gözumde

Ben de hatırlıyorum onu. Çok keskindi yorumları. Hayatta keskin olmayacaksın. Asla diye bir şey yok...

Burada bir kızceğiz vardı, ui oldu gitti. Düşünün ki bu A dese, başkası da A dese onunla bile tartışan bir tipti.

Sonra bu 2. üyelikle geri döndü, aynı tavırlar devam. Yahu kızın önceki üyeliğindeki konularında olan bilgiler birebir aynı yeni konularında. Olmadı ispat edemedik, hatta bir editör "nasıl bu kadar eminsiniz, ben ona sordum 2. üyeliği değilmiş." demişti, hee ben de madonna.

Kız bekarken bekar kızlara asılan evli erkekler suçluydu, evlendi 2. üyelik aldı bu sefer de evli erkeklere musallat olan bekar kızlar suçlu oldu. Böyle rölativizm modern fizikte bile yok yarebbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…