2.Üyelik Alıp Bizleri Kandıranlar...

bu yüzden artık geyik topiklerinde ve derdim var köşelerinde dolanamıyorum fazla
nerelerde dolanıcağıma bende şaşırdım

Ikinci uyelk kismina kizamiyorum. Benim de vardi ikinci uyeligim. Neden mi? Cunku bu forumu pek cok kisi okuyor, yakin cevremden 3 kisiyi biliyorum mesela.

Gercek uyeliklerimizde kendimizden ipuclari veriyoruz, desifre olmamiz bana gore mumkun. Ustune kendi ozel sorunlarimi yazmak istemiyorum.

Eksisozluk mesela, orada da nick kullaniliyor ama ben bir kac arkadasimin orada yazdigini biliyorum ve sadece yazdiklarindan nicklerini cozdum

Bi tanesine teyit dahi ettirdim. Yalniz bir sey daha ekleyeyim ben ikinci uyeligimde kendi sorunumu yazdim, konuyu yine taninmamak adina biraz carpitarak.

Kocama sinirlenmisimdir arkadasim boyle yapti diye yazmisimdir, kardesimdir yengem demisimdir vs. Amac insanlara ardimci olmaksa ben bu ikinci uyelik olayina kizmiyorum ama dalga gecenlere kiziyorum evet.

Bu gibi durumlarda ikinci üyelik alınabilir :26:
Ama sırf geyik için insanları kandırmak için.ikinci üyelik alanlar var.
Siteden üyelikleri silinir.Birdaha giriş yapamaz olurlar.
Haydi ikinci kez üye olurlar yüsüz gibi.
E sen silinmemiş miydin.Neden üyelk alıp sahte niklerle gelip duruyorsun...

Aynen.. Hatta şüphelendiklerim de var ama pusuya yattım bekliyorum.. :)

Ben de şuan şüphe ediyorum
Beklemedeyim dur bakalım
Geçen ay birini şikayet ettim.Dedim bu kişi şu kişi galiba .
Kazen silmişti üyeliğini .Sonra baktım dediğim kişi gerçekten 2.üyelik alıp geri gelmiş.
Kazen de tekrar silmiş :13:

1- konuyu cok merak ettım stringcim. linkini bi at okuyayım yau :)
2- kesınlıkle haklısın, dalga gecmek için nıye yaparlar bunu, neyın kafasındalar anlamıyorum bende.
3- buraya uye yaptıgım cok kişi var, nickimi de biliyorlar.
Rabbim göstermesin, eğer birgun sadece sizlerle paylaşıp akıl almak ıstedıgım bı konu olursa deşifre olmamak adına bende 2. bır uyelık alıp yazabılırım ama gercekten bır derdım varsa... böyle durumlarda alınabılır bence 2. üyelik.

saches84 de aynen katılıyorum. iyi ki kk var, ben burdan cok faydalanıyorum, seviyorum..
konulara yorum yazarken konu sahıbının eskı konularına da bakmaya özen gösteriyorum. böyle yaparak bıraz daha çözebiliriz belki bacım :)

kızlar ikinci üyelikler anlaşılıyo sanki çoğu zaman
eğer mimlenmiş biriyse yazısından anlaşılıyo zaten

mesela dünkü kemancı adını değiştirip yeni bi konu açsa anlamıcak mıyız sanki o olduğunu

Anlamazmıyız hiç simonum
Şak diye koyarız teşhisi alimallah

O kişi bende kalsın boşver cicim

ALLAH ım o dalga geçmek için girenlerin

saçında tek tel saç bırakmasın

burunları yeresürtülsün

150 kg olsun inşallah

en olmadık yerde topukları kırılsın

neyse 2.üyelik eğerki gerçekten bi sıkıntısı olduğundan burada mantıklı yazan arkadaşlardan fikir almak için gerekli
bazı bazı bende düşünüyorum
olan sıkıntımı bu ismimle yazmak istemediğim için

bu arada KEMANCI kim ne yazmış nerde yazmış ne oldu

Fake yada ikinci üyelik alarak açılan bir kaç konuya denk geldikten sonra paranoyak olduk topluca desem yeridir.
Hepimiz kendi hayatımızda bir takım sıkıntılar yaşadık , bazen aynı yollardan geçtik.
Empati yaparak okuyorum konuları ve gerçekten bir faydamız olur mu diye yorum yapmaya çalışıyoruz.
Sonrada sahte çıkınca birde arsızca ehhhe ehhe sizi nasılda işlettim havalarına girilince sinirim zıplıyor resmen.
Ayrıca yediğimiz banlar da cabası.
Fake olan konularda bizi çığrımızdan çıkarıp , dalga geçtiğini açok açık yazan konularda bari kibarlık beklemesin editör arkadaşlar.
Daha esnek davranılabilinir bence.

bence de kibarlık beklemesinler.
hem hakarete maruz kalıyoruz hem de susmak zorunda kalıyoruz.

Aynen öyle.
Hem dalga geçecekler, kafa bulacaklar ama bizde hem aptal yerine koyulacağız hemde kibarlığı elden bırakmayacağız.
Ama artık daha soğukkanlı davranıp kib ' i daha sık kullanacağım.
Hem bu tipler için , hemde bir kaç ağzının ayarını bilmez var onlar için.

hem 2 ci üyelikler çok sinirleniyorum hem sahte konulara hem de saçma konulara, mesela öyle konular açılıyor ki başlığı okuyunca 'AMAN ALLAHIM' DİYORUM içeriğini açıyorum artık neredeyse 'AYAĞIM TAŞA ÇARPTI KIZLAR NE YAPMALIYIM ' kadar saçma bi konu olabiliyor. nedir yani? sahte kou açıp hayal ürünü sorunlar yazınca başları göğe mi eriyor anlamıyorum ki

Ne diyim ki? Ne denmeli yani?
Hasta desek,kul hakkı yiyorsun desek,tonlarca sayfalarca hakaret etsek sanki ders alacak kafada insanlar.
İnsanlarla oynayıp kıs kıs gülen tiplerdir eminim. Nasıl bir zevk anlayışıysa işte onlar da böyle tatmin oluyor.
Genelde reel hayatta kaale alınmayan,ezilen tipler eminim.Esasen acımalıyız.
Hatta para toplayıp psikologlara göndersek büyük hayır işleriz heralde.

Demekki illa bi yerden açık veriyorlar..

Vermezler mi balım
Laps diye ben buradayım diyor bazıları
Hele şu fake konu açanlara o kadar acıyorum ki...
Yapacak işleri güçleri yok şuraya gelip iki kelam ediyorlar yapabildikleri kadar
Bir de ekşiciler inciciler var ya.
Adamlar takmışlar forumumuza
Kıskanıyorlar galiba kendi siteleri bizimki.kadar değil
Kırk fırın ekmek yemeleri gerek valla

Dalga geçtiklerini sanıp dalga konusu oluyorlar işte

Kanmayın diyesim geldi
1 yıl önce üye oldum ve 1 yıldır düzenli giriş yapıyorum siteye..
1 haftalık kullanıcılar bile benden çok mesaj atmıştır siteye...
Her konuya mesaj yazmayınca,fake konu açan kişilerin de ekmeğine yağ sürmemiş oluruz zaten..

Konu inandırıcı gelmiyorsa okur geçersiniz veya benim gibi ilk 3 cümleyi okuyup,konunun tamamını okumaya bile zahmet etmeyip sayfayı kapatırsınız
Ne siz zamanınızı harcarsınız ne de konuyu açanı memnun edersiniz..
Her konuda uzman görüşümüz gerekmiyor,
Di mi yane?

Son düzenleme:
Gül gibi eğlenmiştik ya.. Neyse uyku saati gelmiş geçmişti.. Ama acaba kimin gazabına uğradı Niqt???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…