- Konu Sahibi Dumadumadum
-
Artik bende suphe duymaya basladim da bunun sonu nereye kadar
Zamanimizi harcayip okuyoruz dusunuyoruz cevap veriyoruz yardimci olmaya calisiyoruz, hakkimizi helal etmeyiz sonra
Ayrica konu sahibinin nickine bayiliyorum
Bazen sunu dusundugum de oluyor, burada uzun suredir uye olan uye belki de kendini belli etmeden bi konu acmak icin yeni uyelik almis da olabilir yani, sahsen belki bende böyle birsey yapabilirim akil danismak icin kendini desifre etmek istemiyorumdur :26:
Aynen.. Hatta şüphelendiklerim de var ama pusuya yattım bekliyorum.. :)
kızlar ikinci üyelikler anlaşılıyo sanki çoğu zaman
eğer mimlenmiş biriyse yazısından anlaşılıyo zaten
mesela dünkü kemancı adını değiştirip yeni bi konu açsa anlamıcak mıyız sanki o olduğunu
1- konuyu cok merak ettım stringcim. linkini bi at okuyayım yau :)
2- kesınlıkle haklısın, dalga gecmek için nıye yaparlar bunu, neyın kafasındalar anlamıyorum bende.
3- buraya uye yaptıgım cok kişi var, nickimi de biliyorlar.
Rabbim göstermesin, eğer birgun sadece sizlerle paylaşıp akıl almak ıstedıgım bı konu olursa deşifre olmamak adına bende 2. bır uyelık alıp yazabılırım ama gercekten bır derdım varsa... böyle durumlarda alınabılır bence 2. üyelik.
saches84 de aynen katılıyorum. iyi ki kk var, ben burdan cok faydalanıyorum, seviyorum..
konulara yorum yazarken konu sahıbının eskı konularına da bakmaya özen gösteriyorum. böyle yaparak bıraz daha çözebiliriz belki bacım :)
Fake yada ikinci üyelik alarak açılan bir kaç konuya denk geldikten sonra paranoyak olduk topluca desem yeridir.
Hepimiz kendi hayatımızda bir takım sıkıntılar yaşadık , bazen aynı yollardan geçtik.
Empati yaparak okuyorum konuları ve gerçekten bir faydamız olur mu diye yorum yapmaya çalışıyoruz.
Sonrada sahte çıkınca birde arsızca ehhhe ehhe sizi nasılda işlettim havalarına girilince sinirim zıplıyor resmen.
Ayrıca yediğimiz banlar da cabası.
Fake olan konularda bizi çığrımızdan çıkarıp , dalga geçtiğini açok açık yazan konularda bari kibarlık beklemesin editör arkadaşlar.
Daha esnek davranılabilinir bence.
Ben de şuan şüphe ediyorum
Beklemedeyim dur bakalım
Geçen ay birini şikayet ettim.Dedim bu kişi şu kişi galiba .
Kazen silmişti üyeliğini .Sonra baktım dediğim kişi gerçekten 2.üyelik alıp geri gelmiş.
Kazen de tekrar silmiş :13:
Demekki illa bi yerden açık veriyorlar..
Vermezler mi balım
Laps diye ben buradayım diyor bazıları
Hele şu fake konu açanlara o kadar acıyorum ki...
Yapacak işleri güçleri yok şuraya gelip iki kelam ediyorlar yapabildikleri kadar
Bir de ekşiciler inciciler var ya.
Adamlar takmışlar forumumuza
Kıskanıyorlar galiba kendi siteleri bizimki.kadar değil
Kırk fırın ekmek yemeleri gerek valla
Gül gibi eğlenmiştik ya.. Neyse uyku saati gelmiş geçmişti.. Ama acaba kimin gazabına uğradı Niqt???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?