2.Üyelik Alıp Bizleri Kandıranlar...

Ben de bundan sonra konu açarsam,
yöneticilerden izin alıp 2. üyelikle konu açacağım.

Zira kişiselleştirme yapan çok bu forumda :)

O üyelere saldırmak amacını güdenlere hiç değinmiyorum
Hayır amaçlarını bir bilsem içim yanmayacak.
Forumdan banlandıysan yönetim haklıdır da banlamıştır ne diye 2.üyelik alıp gelirsin.
Anlaşılmayacak sanıyorlar heralde
Bazıları kabak çiçeği gibi meydanda oysa
O kadar komik duruma düşürüyorlar ki kendilerini anlatamam

Üyelere saldırma kısmını gördüm de damlayayım dedim, geçtim başka üyeleri kendilerine saldıranlar vardı ya. 2. üyelik alıp kendisiyle polemiğe girenler. Özeleştirinin dibine vurup soluğu burda almışlardı sanırım, çok hoş.

yahu kaç sefer dedim yönetim ibreti alem için 2.üyelik kara listesi yapsın bizi kandıranları görelim tüüü sizin suratınıza diyelim ne çektin be kk şu 2. üyelikten fake konulardan

yahu kaç sefer dedim yönetim ibreti alem için 2.üyelik kara listesi yapsın bizi kandıranları görelim tüüü sizin suratınıza diyelim ne çektin be kk şu 2. üyelikten fake konulardan

Gençliklerini kk'ya verdiler be yavrum, mecbur akıtacaklar elemlerini kederlerini BDV'ye.

Hiç hatırlatma lady o neydi öyle ya
Bu konuyu açmama o şahıs neden olmuştu zaten
İnandırıcı olmak için bu kadar mı zorlanır sınırlar
Normal gelip derdini anlatsaydı sonuç böyle olmazdı.
Ama o naptı zoru seçti ve zoru başardı mı başardı
E insanın 2.üyelik alıp kendini kötülemesi oldukçaa zor olsa gerek

Kolaydır belki yahu, bazen bakıyorum 2 gün önceki yorumuma, ne gereksiz konulara yazmışım diye kendi kendime gıcık oluyorum. Alıcam bir hesap daha saydırıcam kendime ama şimdilik yorumlarımı beğenmeyip saydıranlar yeterli oluyor Onlar biterse ben başlıcam.

evet vardı öle bitane kendi konusuna 2. üyelikle bayağı saydırmıştı çok şaşırmıştık ne çekti be kendinken o kişi

Şimdi atıyorum ayşe diye biri var forumda.
Ve bu ayşe bdv müdavimi .Her konuya yorum yapar.
Kendi hayatından örnekler verir durur.
Evliliğini mükemmel olarak yansıtır.Eşini çok çok sevdiğini söyler durur.Tabi eşinin de onu sevdiğini taptığını vs...
Artık öyle ki forumcak ezberlenir bu ayşenin evliliğinin şahaneliği.
Bir gün gelir ayşe aldatılır.Zaten evliliği de anlata anlata bitiremediği kadar iyi değildir.
Sadece kendini tatmin etmek amaçlı yazılmış yorumlardır.
Yani evliliğinde sorunlar tartışmalar vardır.Fakat ayşe öyle anlatmaz işte över de över.
Neyse birgün aldatılır bu kızcağız ve bu derdini buraya bdv ye açmak ister.
Tabi şimdi ayşe hesabıyla açsa konuyu biz demeyecek miyiz e sen konularda atar tutardın noldu?
Ayşe bunu düşünerek 2.üyelik alır ve konu açar.
Bu da sahteciliğe girer bana göre ve kandırıkçılıktan başka birşey olmaz adı.
Ve bu ayşe her konuda aldatanlara söver de söver atar da tutar.Konularda affetmek boşanmak demektir yazar hep.
Ve ayşe aldatılmasını affeder ve evliliğine aynen devam eder.
Peki biz demez miyiz bu ayşeye hayırdır sen hep aldatılanlara boşan boşan derdin kendin neden boşanmıyorsun.
Bana göre bu tutarsızlık- kendini tatmin etme isteği- kendini olduğundan farklı yansıtmak-buradaki herkesi
kandırmak demektir.
O yüzden bence 2.üyelik alacaklar kandırırsa kendini de kandırır aynı zamanda.
Neysek o olalım.
Buradaki yorumlar gerçeğimizi yansıtmalı.
Biz gibi olmalı.Sanalda farklı gerçekte farklı olmanın kimseye faydası yok.
Elde var 0 olur sonuç.
Kimseye de birşey kazandırmaz.Biz burada okuruz geçer gideriz.
Ama bizi kandıranlar o pc yi kapattıklarında kendileriyle başbaşa kalırlar.
Aynaya baktıklarında sadece kendilerini görürler.
Sorunları dertleri gene aynıdır.
Burada gerçeği yansıtanlar ise hep dürüst olanlardır.
Derdini anlatanlar evliliğni ilişkisini olduğu gibi yansıtanlar ise kazanan taraftır.
Çünkü anlattıkça bir nebze olsun sıkıntıları hafiflemiştir.Başka akıllardan başka fikirler bakış açıları görmüştür
Herzaman gerçek olmak dileğiyle..
İyi forumlar arkadaşlarım.

ne 2. üyelik alırım nede BDV ye sorunumu yazarım ama sorunu olup yazanlara saygım var ve hepte cevap veririm ama ben pek sevmem sorunlarımı sölemeyi helede burda atmaca gibi bekleyen biri bi konu açsada girip ağzımıza geleni saysak diyen çok kişi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…