2.Üyelik Alıp Bizleri Kandıranlar...

acaba erkek olduğunu itiraf edince direk siliniyo mu
keşke açıklama yapıp kapatsalardı ya

sahte konu diye açanında sahte konularının,birden fazlada üyeliğinin olduğunu okuduktan sonra kkda hiçbir şeye şaşırmayacağım.

şu son 1 haftadır fake konulardan gına geldi. hele şu 2 3 gündür. şeytan diyor yazma artık bdv ye. o derece yani.
hayır birde o kadar açık ki fake olduğu. yada 2ci üyelikle gelip insanları tıye aldığı. sıkıldım artık sizlerden.
gerçekten ciddi sorunu olan insanlar arada kaynıyor sizlerin yüzünden.

İnanası gelmiyor ki insanın artık..
Bakıyorsun ilk mesaj ve ilk konu :44:
Acaba demekten alamıyorsun kendini.
Kib yapmaktan başka çare yok şöyle bakınca.

sahte konu diye açanında sahte konularının,birden fazlada üyeliğinin olduğunu okuduktan sonra kkda hiçbir şeye şaşırmayacağım.

bu olayı merak ettim kimmiş ki o gerçi yeni üyeyim ama biri burada sahte konularla ilgili başlık açmıştı.o mu acaba ya bana o kişi biraz tuhaf gelmişti de merak ettim şimdi

İnanası gelmiyor ki insanın artık..
Bakıyorsun ilk mesaj ve ilk konu :44:
Acaba demekten alamıyorsun kendini.
Kib yapmaktan başka çare yok şöyle bakınca.
birde konunun fake olduğunu linklerle kanıtlayıp, konuya koyuyoruz.ama,,hala devam ediyor arkadaşlar yorumlarına.
arkadaşım işte belli konuyu eğlenmek için açmış. ahada kanıtı.hatta o mesajdan sonra fake konu sahibi tırsmış ,bekliyor yazmıyor birşey..
yok yine yorumlara devam.
ee bu durumda kanıtıda koysan yine yorumlar devam ederse;bu kişilerde fake konularına devam eder.

Son düzenleme:

Son derece güzel bir yorum bunun üzerine ne söz söylenirki oky, ciddi sorun yaşayan üyelere yazık oluyor ve bende buna çok üzülüyorum,profilden veya anasayfadan baktığımda direk çakıyor fake olduğu ve bu yüzden cevap yazmaktan bile kaçar hatta okumaktan kaçar oldum ben

bende hemen anlıyorum. ama bazıları nasıl anlayamıyor. onuda ben anlamıyorum.

Onlar için kanıt pek birşey ifade etmez oky cim...
Sen link koy işte kanıt sen o ' sun o da sen de açık açık bunu ima et
Ama anlamamzlığa vurur karşındaki.
Adım kadar eminim ki aradan biraz zaman geçsin gene açılacak bu tarz bir konu.
Unutacağız ya güya...Tabi yersen

bende hemen anlıyorum. ama bazıları nasıl anlayamıyor. onuda ben anlamıyorum.

Şimdi eee okym kem vede küm misali :)) neyse bende burdan itiraf edicem çatlarım yoksa benimde ikici bir üyeliğim var biri Amy gündüzcü diğeride onu sölemicem oda gececi

çok haklısınız bu şekilde gerçekten yardıma fikire ihtiyaçları olanlarada yorum yapıp yapmamak konusunda kararsız kalıcaz ya fake se diye

ben çoğundan fazlasını anlıyorum. ama işte kanıt olmadıkça susuyorsun.
ya kibliyorsun.
yada yorumlarla,sorularla bir açiğını yakalamaya çalışıyorsun

nasıl anlıyorsunuz kızlar lütfen banada söyleyiverin

2. üyelikle fake konu açanlar bazen eğlenceli oluyor da , ama sırf üyeye saldırmak amaçlı 2. üyelik alan ruh hastaları yok mu işte onlar var ya onlar ... neyse Yalnız saldırmak amaçlı 2. üyelik alanları anlamak zor değil . Yazım şekillerinden , kk da sık sık kullanılan klasik repliklere hakim oluşlarından hemen şıp diye anlaşılıyor bu fakeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…