Çoğunluk british , scotish gibi tuhaf zavallı hayvanları önermiş burası pek bana göre bir topik değil belki ama en azından masraflarindan bahsedeyim bu arada bilale anlatır gibi devam edeyim bu patili dostları sevme ihtiyacı için eve almadım. Amacım tamamen hayatlarına dokunabilmekti.Hepsi insan zulmü yaşamıştı onları sevmek değil ölecekse benim evimde ölsün bir insanın daha kötülüğünü görmesinler diye aldım.
6 kedim var 7 ydi birini çok seven birine emanet ettim.
Mamalarini geçen hafta aldım 15 kilo 625 lira ...
Kisirlastirmalari yapıldı 6 sininda 6×400
Karma aşıları 6×180
Parazit 2 ayda 1
Yas mama haftada 2
Kum bugün aldım 60 lt = 170 lira
Huylarindan bahsedeyim 3 numara travmali ( bir insan tarafından dövülerek kaburgası ve omzu kırılmış)
Onu kanlar içinde buldum şu anda en ufak korkusunda olduğu yere çişini yapiyor. Koltuk yer halı yorgan mutfak farketmiyo ..
Böyle bir hayvana bakabilir misin?
5 ve 6 numara aynı anda buldum birinin kafası delikti ikincisinin yanağı yoktu 3 aylık veteriner tedavisi gördüler düzeldiler ancak popolarini biz siliyoruz ..
Silmezsek yine durum fena.
1 numara tekir = geçen gün evde dolabın üzerinden düştü kafasi şişti .15 gunlukten beri benimle çok hareketli , çok agresif benden başka kimseyi istemez kimsenin kucağına gitmez ,Veterinerin elini her gittiğinde parçalıyor

böyle bir kediye tahammül edebilir misin..
Koltuklarımi geçen sene aldım şu anda tırmık içinde
Perdelerim stor tepeye kadar çekili çünkü atlıyorlar
Balkona çıkamazlar çünkü aşağı atlayabilirler ..
Geçen gün biri tuz kavanozunu kırmış üstüne basmış ayağı kanamis ..
Eğer tüm bunlara ben maddi manevi katlanırim diyorsan ve en az oğlun kadar o canı da koruyabilirsen, oğlumu korkuttu diye hayt huyt hayvani iteklemeyeceksen, biri gelince odalara kilitlemeyeceksen kısacası günahına girmeyeceksen, sıkılıp sokağa ya da başkasına vermeyeceksen çok yardıma muhtaç yavru var ...