2 yaşındaki oğlum covid pozitif

Hafif geçirerek atlatabilir 2 yaşında daha kaç yaşındakiler geçiriyor ama hafif geçiyor ve atlatıyorlar çevremdede vardı hepsi hafif geçirdi ve atlattı umarım atlatır çocuğunuz geçmiş olsun.

Yakinim ailecek geçirdi bir buçuk yaşında bebekleride geçirdi ateş lendi ilk günler sonra zamanla geçti sizede geçmiş olsun içinizi ferah tutun morelinizin ıyi olması lazım

ablam doktor, daha bugun konuştuk. Çocuk ve bebeklerde covid-19 ölümlerinin tamamında çocuklar kanser tedavisi görüyormuş, normal kronik hastalığı olmayan bir çocuk şu ana kadar ölmedi, hepsi iyileşti. Muhtemelen belirti bile göstermeden atlatacak yalnız şu anda süper taşıyıcı yani çocuğunuzu annenizden aile büyüklerinden uzak tutun

Çok geçmiş olsun... Çocukların daha kolay atlattığını okumuştum ben de. Hatta anne karnında virüs kapan bir bebek, doğduktan sonra iyilesmisti. Şifalar diliyorum minik kuzucuga...

Bir belirti var mı? Geçen uzman dinledim,okulların acilmasini falan eleştiriyordu, şey dedi ; çocuklar hayalet taşıyıcılardir. Hiç bir belirti vermezler,kimse virüslü olduklarını düşünmez ama girip çıktıkları ortamlarda virüsü yayarlar.
Yani bu konuşmadan anladigim kadarıyla çocuklarda çok da bir semptom olmuyor heralde. Hasta olup atlatiyorlardir belirtisiz. Belki babası pozitif olmasa hiç farketmeden geçip gidecekti hastalığı...
Gönlünüzü ferah tutun, olumsuzu çağırmayın lütfen
Çok geçmiş olsun

Herkesten Allah razı olsun.
Eşim pazartesi gece halsizlik belirtisi gösterdi hiç aklımızda yok tabi. Salı günü dinlenemedim herhalde falan diye kalktı derken önceki perşembe temas ettiği 2 arkadaşından Pozitif haberi geldi. Test yaptırabilmesi 2 günü aldı.
Bu arada biz kendimizi karantinaya aldık ama eşle çocuğu ayırmak mümkün olmadı.
Anane babaanne herkes yaşlı kronik hasta sonuçta.
Perşembe sabahtan cuma sabaha 37 - 38.5 arası ateşi oldu. En son dün sabah calpol verdim ve başka bir sorun olmadı.
İştahı az ve daha fazla uyumak istiyor. Genel durumu keyfi ise çok yerinde.
Fakat analık işte. Gözümde iyi olması yetmiyor.
Ya kötü olursa geliyor aklıma 1. 5 saattir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…