- 26 Şubat 2018
- 753
- 1.970
- 63
- Konu Sahibi kesenmakas
-
Canım öyle düşünme, olsaydı belirti gösterirdi. Bazı bilim insanları da komple teorileri üretiyor. Öyle şeyler düşünüp üzme kendini, inşallah hiçbir şey olmaz.Gorunurde birsey yok hicbirimizde. Ama ic organlarımız da birsey var mi, bende bazen dusunuyorum. İleride baska birseyle karsilasacak miyiz. Normalde kontrole cagirmislardi ama koydeydik. Sonrada dr tayin cikmis arayacagim demisti. Sanirim hastane de yatanları duzenli kontrole cagircaklar
Yazan soran herkese teşekkürler.
Çocuğumun sağlık durumu gayet iyi. Sadece İştahsızlık ve ishal var. Buna da şükür siyoruz
Başka söyleyeceğim yok hanımlar. Bekliyorduk ama sonuç gelince hiç hazırlıklı olmadığımı anladım.
Dün eşim pozitif çıkmıştı.
Genel durumu iyi fakat çok kötüyüm.
Bu kadar küçük yakını geçiren var mı lütfen yüreğimi ferahlatın
yeğeninize neye dayanarak test yaptılar belirti vs gösterdiği için mi ailede çıktığı için mi?Benimde birbuçuk o yaşında yiğenim atlattı.Hiçbir belirti göstermedi.Sizede geçmiş olsun sağlıkla atlatırlar inşallah.
Kanda iltihap çıktı antibiyotik başladı. Dün çok kötüydü bugün iyi ateşi de düştüÇok geçmiş olsun ne yaptınız. Bizim çocuk doktorumuz calpol vermekle iyi yapmışsın başka birşey gerek yok dedi
Ailede çıktığı için anne baba pozitif ti ailecek atlattılar yani.yeğeninize neye dayanarak test yaptılar belirti vs gösterdiği için mi ailede çıktığı için mi?
5 yaşında kızım çok sık ateşlenir dünden beri yine ateşlişimdi işteyim akşam doktora götüreceğim
marttan beri 3 4 kez gittik hastaneye boğaz enfeksiyonu oluyor covid testi yapılmıyor doktor muayene ediyor antibiyotik veriyor
1,5 yaşında beri böyle nerdeyse her ay hasta
akşam götürdüğünde oa da test yaparlar mı diye soruyorum
Ailede çıktığı için anne baba pozitif ti ailecek atlattılar yani.Bilemiyorum.Rabbim şifalar versin tüm hastalık çekenlere.yeğeninize neye dayanarak test yaptılar belirti vs gösterdiği için mi ailede çıktığı için mi?
5 yaşında kızım çok sık ateşlenir dünden beri yine ateşlişimdi işteyim akşam doktora götüreceğim
marttan beri 3 4 kez gittik hastaneye boğaz enfeksiyonu oluyor covid testi yapılmıyor doktor muayene ediyor antibiyotik veriyor
1,5 yaşında beri böyle nerdeyse her ay hasta
akşam götürdüğünde oa da test yaparlar mı diye soruyorum
amin.. sağolun cevap içinAilede çıktığı için anne baba pozitif ti ailecek atlattılar yani.Bilemiyorum.Rabbim şifalar versin tüm hastalık çekenlere.
3 yaşındaki oğlum ilaçsız atlattı. darısı başınıza.Başka söyleyeceğim yok hanımlar. Bekliyorduk ama sonuç gelince hiç hazırlıklı olmadığımı anladım.
Dün eşim pozitif çıkmıştı.
Genel durumu iyi fakat çok kötüyüm.
Bu kadar küçük yakını geçiren var mı lütfen yüreğimi ferahlatın
anne ya da babadan biri de çocukla birlikte kalıyor ve tedavi sürecinde o da çıkamıyor.Cok gecmis olsun.kucuk cocuklar covid olunca hastanede yatsa hastaneye anneyi de aliyorlar mi acaba.tek basina nasil durcak bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?