- 13 Ağustos 2016
- 982
- 1.120
- 113
- Konu Sahibi kesenmakas
-
Arkadaşımın bebeği 3 aylıkken atlattı arkadaşım bebekten daha ağır atlattı. İçinizi ferah tutun. Geçmiş olsunBaşka söyleyeceğim yok hanımlar. Bekliyorduk ama sonuç gelince hiç hazırlıklı olmadığımı anladım.
Dün eşim pozitif çıkmıştı.
Genel durumu iyi fakat çok kötüyüm.
Bu kadar küçük yakını geçiren var mı lütfen yüreğimi ferahlatın
Size teat yapıldı mı pozitif miydi? Hastaneye yattiniz miKizim 50 günlükken gecirdi. İnsallah belirtisiz atlatin
Bulaş olmadan nasl taşıyıcı olsun ki ?Bebeklere bulaş olmaz bebekler taşıyıcı olur diyorlardı bir de. Peki ne gibi seyler yaşadı kızınız
Herkesten Allah razı olsun.
Eşim pazartesi gece halsizlik belirtisi gösterdi hiç aklımızda yok tabi. Salı günü dinlenemedim herhalde falan diye kalktı derken önceki perşembe temas ettiği 2 arkadaşından Pozitif haberi geldi. Test yaptırabilmesi 2 günü aldı.
Bu arada biz kendimizi karantinaya aldık ama eşle çocuğu ayırmak mümkün olmadı.
Anane babaanne herkes yaşlı kronik hasta sonuçta.
Perşembe sabahtan cuma sabaha 37 - 38.5 arası ateşi oldu. En son dün sabah calpol verdim ve başka bir sorun olmadı.
İştahı az ve daha fazla uyumak istiyor. Genel durumu keyfi ise çok yerinde.
Fakat analık işte. Gözümde iyi olması yetmiyor.
Ya kötü olursa geliyor aklıma 1. 5 saattir
Benim oğlum da ocak ayında domuz gribi olmuştu dediğiniz gibi o kadar ağır atlatmıştı ki ateşini düşürümedik berbat haldeydi. Konu sahibine de çok geçmiş olsun diyorum. Moralinizi yüksek tutun çocuklar kolay atlatıyormuş zaten arkadaşlar da yazmışbenim kizim ocaktan beri domuz gribini de coviti de atlatti, emin olun domuz gribi bu covid belasindan cok cok daha zor gecti, ben kizimi omrumde oyle caresiz gormemistim, yuregim yandi.
Covid ise burun akintisi ve hafif oksuruk ve 38 civari ates yapti, gecti gitti..
Domuz gribinde bu gozler 41 derece ates gordu, mahvoldu yavrum, dermansizliktan 2 adim atamadi gunlerce..
O yuzden endiselenmeyin, coviti kolay atlatiyor cocuklar, domuz gribi daha sarsiyor.
Başka söyleyeceğim yok hanımlar. Bekliyorduk ama sonuç gelince hiç hazırlıklı olmadığımı anladım.
Çok geçmiş olsun hepinize acil şifalar diliyorumHerkesten Allah razı olsun.
Eşim pazartesi gece halsizlik belirtisi gösterdi hiç aklımızda yok tabi. Salı günü dinlenemedim herhalde falan diye kalktı derken önceki perşembe temas ettiği 2 arkadaşından Pozitif haberi geldi. Test yaptırabilmesi 2 günü aldı.
Bu arada biz kendimizi karantinaya aldık ama eşle çocuğu ayırmak mümkün olmadı.
Anane babaanne herkes yaşlı kronik hasta sonuçta.
Perşembe sabahtan cuma sabaha 37 - 38.5 arası ateşi oldu. En son dün sabah calpol verdim ve başka bir sorun olmadı.
İştahı az ve daha fazla uyumak istiyor. Genel durumu keyfi ise çok yerinde.
Fakat analık işte. Gözümde iyi olması yetmiyor.
Ya kötü olursa geliyor aklıma 1. 5 saattir
Bana henüz test yapılmadı. Eşim pozitif çıktı. Fakat ikisinin de durumu iyi şimdilikSize teat yapıldı mı pozitif miydi? Hastaneye yattiniz mi
Çok üzüldüm size de. Acil şifalar dilerimEşim 2. Kez yakalandı.ilkinde hiç belirti yoktu.dedigimiz gibi bi kere geçirdim daha bulaşmaz diyip önemsedi.4 ay sonra ikinci kez yakalandı ve suan agır geçiriyor.
Halamın hamile 5 aylık hamile gelini ve 2,5 yaşındaki torunu geçirdi hatta kadın dün doğum yaptı herkes öok sağlıklıBaşka söyleyeceğim yok hanımlar. Bekliyorduk ama sonuç gelince hiç hazırlıklı olmadığımı anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?