2 Yıldır Sevilmeden Sevmek

aysunkndmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
399
74
48
Başlıkta belirttiğim gibi unutamıyorum. İlişkimiz hiç başlamadı. Artık dayanamıyorum her şeyi denedim. Bunu ona söyleyemem söylesem karşılık verme ihtimali yok falan filan. Aynı durumda olan ya da bunu yaşamış birileri varsa dertleşmeye ihtiyacım var.

Olayı anlayamadım ki
Neden söyleyemezsin? Neden ihtimal yok? Detay alalım?

Akrabamız uzaktan. Söylersem aile içinde duyulmasını anne ve babamın kötü duruma düşmesini istemedim. Ben söyleyemediğim süre zarfında da sevgilisi oldu. İyice çıkmaza girdim.

Akrabamız uzaktan. Söylersem aile içinde duyulmasını anne ve babamın kötü duruma düşmesini istemedim. Ben söyleyemediğim süre zarfında da sevgilisi oldu. İyice çıkmaza girdim.
Tren kaçmış canım. Ben olsam akrabada olsa seviyorsam söylerdim. "BEN OLSAYDIM" eğer..
Ailenizi bilemem. Benim ailem uzaktan akrabayı problem etmez.
Sevgilisi varsa hiç yeltenme derim.

Sevgilisi varmış bence söyleme daha sert bir tepki alıp üzülebilirsin.

sevgilisi varsa niye söyleyeceksin ya ondan ayrılıp sana gelecek adamla muhattap bile olma. bence takıntı haline gelmiş. ben bu yüzden bıçak gibi kesip atıyorum uzun yıllar sürüncemede kalan şeylerden hoşlanmıyorum. unutmayı gerçekten iste ve unut. adamın aklına olur olmadık şeylerde girmesin o kızada yazık

ya söyle ya unut. mümkün değil deme. kimse leyla mecnunf ilan değil artık, böyle umutsuz aşklar filan inandırıcı gelmiyor bana. takıntı yapmışsınız. iki sene nedir ya. gençlik gidiyor gençliiiiik.

Bu saatten sonra söylemek onu sana getirmez. Daha önceden söyleyecektin. Unutacaksın. Yok unutamıyorum diyorsan da sevgilisinden ayrılmasını bekleyeceksin (ayrılırsa ne mutlu sana). O zaman açılabilirsin. O zaman da red cevabı alırsan başa dönüyoruz UNUTACAKSIN!

2 yıldır hiç birşey paylaşmadığın insana karşı hissetiğin şey sevgi değil,psikolojik saplantı.Destek al kendi iyiliğin için.

Yanlış anlaşılmak istemem ama sevilmeden sevmek hele ki sevgilisi olan birini sevmek bana göre aşk,sevgi değil.
Takıntı haline gelmiş artık 2 senede bence.
İtiraf etme sakın,ne olacak adam sevgilisinden ayrılıp sana mı gelecek?
Bence işine gücüne bak,varsa okuluna asıl,yoksa AÖF'ye yazıl,gez,dolaş bak ne güzel hava var dışarıda...
Eğer kendi başına mücadele edemiyorsan tedavi ol.

Bu cocuk diyelim ki sizin sevgiliniz , başka bi kız iki senedir sevgilinizi seviyor , gelip sevgilinize sevdiğinizi söylese ne hissedersiniz acaba iki senedir acılamadığınız için bence takıntı olmuş . Hem sevgilisi olan birine sevdiğinizi söylesen nolcak ara bozmayın lütfen . Şu kadınlarında sahipli erkeklere bişe hissetmesini hiç anlamıyom . Söyleme bence

Başta söyliycektin. Hiç söylilym mi söylemiym mi deme şuan, sevgilisi varmış çok farklı bi boyut olur.
Ha ayrılır sevgilisinden falan o zaman söyle derim. Ama şu an SAKIN!

Elde edemedigin icin takıntı haline getirmissin. Bi insan 2 sene boyunca bi sey paylaşmadığı kisiyi nasıl sever ki.
Hayır kesinlikle seviyorum takıntı değil diyorsan soyle gitsin. Red edilsen nolacak ölüm mu var sonunda ? Emin ol rahatlarsin. Ben kac kere söyledim red edildigimde oldu.

Ona söylemeden nasıl her şeyi denemiş oldun o kısmı anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…