2 Yıldır Sevilmeden Sevmek

Sevgilisi varmış bence söyleme daha sert bir tepki alıp üzülebilirsin.





Başta söyliycektin. Hiç söylilym mi söylemiym mi deme şuan, sevgilisi varmış çok farklı bi boyut olur.
Ha ayrılır sevgilisinden falan o zaman söyle derim. Ama şu an SAKIN!

Bence unutun gitsin.baskasinin sevgilisinden hayir gelmez.


Farkettiniz mi bilmiyorum ama bunu ona söyleyemem dedim. Sevgilisi yokken söylemedim ki şu durumda söyleyecek karakterde olayım. Ben ilk kez birine böyle şeyler hissediyorum daha önce sevgilim ya da hoşlandığım biri olmadı. Ben sadece bunu yaşayıp aşanlar var mı diyorum unutamıyorum diyorum. O benim olmalı demiyorum. Hırs falan yapmadım yani. Sadece bu durumu nasıl aşıcam nasıl kurtulucam biraz da iç dökmek amacıyla yazmıştım. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim ama ne yapmamam gerektiğini biliyorum bu konuyu aşmak için yapacağım en son şey zaten ona açılmak. Sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra onu etkileyecek kafasını karıştıracak tek bir şey yapmadım. Facede arkadaştık sildim. El ele gördüm yolumu değiştirdim. Sorsanız beni tanımaz bile. Benim zararım kendime.
 
Ona söylemeden nasıl her şeyi denemiş oldun o kısmı anlayamadım.

Başlarda yaklaşmaya çalıştım. Bi şeyleri bahane edip msj falan attım. Bi karşılık göremedim. İnanın benim gibi biri için her şeyi denemiş sayılabilecek şeyler bunlar.
 
Kendinize zarar vermeyin konu sahibi.
İlk önce kendinizi sevin bence.
Size sizden başka kimse yardımcı olamaz.Havada kalmış aşk acısını çekmeninde anlamı yok
 
illa biri olmak zorunda değil ki unutabilmek için.
Bazen insanlar can sıkıntısından bir insana aşık olduklarını zaneederler düşündükçe düşünürler eğer birisi hayatına girerse buluşmak yazışçmak konuşmak derken belki diğer aklına bile gelmez .Tabiki ihtimaller doğrultusunda konuşuyorum . KAldı ki olmadığını belirtmiş kendisi .
 
Yeni bir beraberlik içinizi temizler. Yoksa zaman içinde illaki geçer diyeceğim ama akraba olduğu için sürekli gözünüzün önündeyse zor.
İllaki yeni aşk diyorum.
 

kuru bi takıntıdan başka bişey değil bu. ben inanmıyorum yani 2 yıl süren karşılıksız sevgiye. ama içinde olan göremiyor.
 
Yeni bir beraberlik içinizi temizler. Yoksa zaman içinde illaki geçer diyeceğim ama akraba olduğu için sürekli gözünüzün önündeyse zor.
İllaki yeni aşk diyorum.

uzaktan akraba çok sık görmüyorum ama adı çok geçiyo o bile yetiyor. bu gidişle hep böyle olacak diye korkuyorum. kendime saygımı kaybettim gerçekten.
 
kuru bi takıntıdan başka bişey değil bu. ben inanmıyorum yani 2 yıl süren karşılıksız sevgiye. ama içinde olan göremiyor.

haklı olabilirsiniz ben her şeyin farkındayım. belki tanısam sevmiycem ya da ulaşılmazlığın vermiş olduğu bişey. artık neyse bilmiyorum ama geçmiyo. pek konuşmadık ama hakkında çoğu şeyi ablasından ordan burdan biliyo gibiyim işte.
 
kuru bi takıntıdan başka bişey değil bu. ben inanmıyorum yani 2 yıl süren karşılıksız sevgiye. ama içinde olan göremiyor.
konu sahibinin profilinde lise öğrencisi gözüküyor doğru ise bu tarz aşk sancıları normal aslında o yaşlarda dışardan bakıldığında imkansız gözükebilecek şeyler yaşayabiliyor bazı insanlar maalesf.
 
biliyorum ama çok denedim olmuyor.

Bu lafı geç, olmadıkça daha çok dene.

Öldür umudunu, "Bir gün beni fark edecek, ayrılır mı acaba, ben seviyorum, o hayranlık uyandıran birisi, ulaşılmazıma ulaşacağım" vb. hayır.

Sen o adamı yaşamadın arkadaşım, sen, kafanda oluşturduğun bir karaktere aşıksın - takıntılısın.
Sen o görüntünün altında, yüreğinin sevebileceği bir adamın senaryosunu yazdın.

Ya onu tüm gerçekliğiyle yaşayacaksın unutmak için,
ya başkasını yaşayacaksın (ki hoş bir tercih değildir),
ya da kendi gerçeğini kabul edecek ve ümidini öldüreceksin.
Kendine oyalanacak faydalı işler bul.

Kolay gelsin.
 
Peki sevgilisi olmadan önce hiç bir araya geldiniz mi? Sadece ikiniz. Veya nasıldı size davranışları?

Evet. Aslında ben onun uzun uzun beni süzmelerine nereye gitsem oraya gelmelerine falan bel bağladım biraz da. Gayet hoşlanıyo gibi yaklaşmıştı. Ama ben yanlış anladım galiba. Ya da akraba olduğumuz için istemedi.
 

Kayıt olurken neler yazdığımı hiç hatırlamıyorum ama üniversite öğrencisiyim.
 
Belki de benim açımdan bi ilk olduğu için bu kadar uzun sürdü. Çünkü ben pek sevmezdim böyle aşklı meşkli olayları. Arkadaşlarımla dalga geçerdim. Kendinden verdikleri ödünleri görünce kanım donardı vs.
 
Yapabileceğin tek şey zamana bırakmak. Platonik aşk öyle birşey ki, insanı düşünmekten yorar. Balon nasıl çok şişirirsen patlar, bu da öyle. Bir gün geliyor la ben bile sıkıldım diyorsun ve vazgeçiyorsun. ama en önemlisi bunu kabullenmek. yoksa 9 10 sene sevdim diyenler varya işte onlar kendi kendilerini kandırıp o yaşadıkları garip duygudan zevk alanlar, unutmayı kendi istemeyenler. sende gerçekten sor kendine ben istiyor muyum? istediğim onu yaşamak mı unutmak mı? Al eline kağıt kalem önünde ki bir yılda neler yapmak istediğini, neye ihtiyacın olduğunu, bu kişiden bir gelecek çıkar mı artıları eksileri ne hepsini yaz. vakit harcamaya değer mi gör. zaten kendin vazgeçeceksin. ikinci bir seçeneğinde platonik olmayan bir birliktelik yaşamak.. tüm bunları acele etmeden sindire sindire yap, herşey de bir hayır var inan buna. olmaması daha hayırlı oluyor genelde.
 
Ben olsam hayat boyu keşke söleseydim içimdekileri nolursa olsun dememek için , bi mesaj yada bi mektup la falan sölerdim.reddedilmek belki seni soğuturdu.yazımada seni çok sevdim falan gibi değilde , ilerde keşke söyleseydim dememek için yazıyorum yoksa sevgilin olduğunu biliyorum inşAllah çok mutlu olursun derdim.hayatta hiç birşeyin içimize atılmaması taraftarıyım.çünkü o içimizdekiler büyüyoooo büyüyoooo bize zarar veriyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…