2 Yıldır Sevilmeden Sevmek

Çoook teşekkür ederim. Biliyo musun ben o sıkıldım dediğim dönemdeyim. Diyorum ki arkadaşlarıma inanın bahsedince artık kusmak geliyo içimden öyle sıkıldım. Ve eskiden onu melek gibi gören ben artık insani özelliklerini görmezden gelemiyorum. O özellikler de bana hiç uymuyor mesela. Dediğinizi yapıcam.

seni anlıyorum canım. benim başımda da var böle bi tane. ama farklı olarak biz bir kez bi kaçamak yaşadık ama sonu gelmedi gelemedi yani. gelmesi de imkansız. o günden beri içime işledi inanki. yaşım çok daha büyük senden. aşk olarak değil ama bir tutku olarak içimde yaşıyor çoğu zaman. olmayacağının da bilincindeyim. 2 sene pek normal bi zaman dilimi değil haa lise yıllarında benim 7 sene platonik aşkım olmuştu ama o yaşlarda daha deli dolu oluyosun aşk sandığın şeyi büyüttükçe büyütüyosun ama belli bi yaştan sonnra artık istesen de platonik aşk yaşayamazsın. mantığın, yaşadığın gördüğün şeyler tecrübeler vs. giriyor işin içine. yani bu senin yaşadığın artık aşk değil. belki ilk başlarda öyleydi ama şimdi değil.

hııı bu beyfendi vur kaç yapmış sana. önce bakışmalar, ardından gelmeler. sonra da uzaklık ve sevgili yapma. e normal senin bu duyguların. umutlanmışsın hayal kırıklığına uğramışsın. tamamen hayal kırıklığından kaynaklı durumun şu an.

Anladığım kadarıyla iki yıllık bir platonik aşk...
Ama inanın siz gerçekte o adamı sevmiyorsunuz kafanızda bir idol var onu ona uyduruyorsunuz. Çok hoşlanıyor ve beğeniyor olabilirsiniz ancak..
Yine de bir insanı ne kadar tanırsanız tanıyın ilişkisinde farklı oluyor insanlar, yaşayarak seviyor insan. Bu yaşadığınız sevgiden farklı bir şey, çoğunlukla kafanızın içinde yarattığınız bir şey.
Bence hayatınızın yönünü değiştirmeye çalışın. Vazgeçtiğiniz anda nasıl silinip gideceğine siz bile şaşıracaksınız...

Evet çok inanmıştım bişeyler olacağına. Ne yapmak istedi bunları yaparken anlamıyorum ki bi bilsem. Gerçi çok da açıklanacak bi durumu yok gününü güzelleştirmiş aptal olan benim.

Hayatımı çok da ona odaklı yaşamıyorum aslında. Zaman akıp gidiyo ama o hep orda kalıyo. Ne yönde değiştirebilirim mesela?

Bir bana mı saçma geliyor böyle sevilmeden sevmek filan.
Mazoşist miyiz biz kadınlar?

Hayatımı çok da ona odaklı yaşamıyorum aslında. Zaman akıp gidiyo ama o hep orda kalıyo. Ne yönde değiştirebilirim mesela?

Odağına kendinizi koyduğunuz herhangi bir yönde olabilir.. kendi ilgi alanlarınıza eğilin, yoksa birkaç hobi yaratın kendinize, hayatınızı dolu dolu yaşayacağınız bir hale sokun. bol bol kitap okuyun, güzel filmler izleyin, zihninizi kendi sevdiğiniz uğraşlarla doldurun. bunlar klişe gelebilir ama bana kalırsa boş bir yaşam bir çok yanılsamaya ve saplantıya da zemin hazırlar. hatta varsa bir hayaliniz - kendinize dair- ona odaklanın, onu gerçekleştirmek için enerji harcayın..
zaten böyle bir yaşamınız varsa yine de aklınızdan çıkmıyorsa kendinize telkinde bulunun. başka insanlarla vakit geçirin. vs vs...

Şuan sevgilisi varsa bir şey söylemeyin zaten.

2 sene çok uzun bir süre. Kendinizi bu kişiye odaklayıp boşa üzülmek yerine başka biriyle birlikte olmayı deneseniz?

Mesela birinden hoşlanıyorsun diyelim, o kişi insana uzaktan çok hoş gelebiliyor ama bazen onun içine girdiğin zaman, onu yakından tanımaya başladığın an bambaşka biri olduğunu görebiliyorsun. Özellikle platonik aşklarda kafada kurma olayı çok fazladır. 2 sene çok uzun bir zaman.

Aynen öyle. Ama işte keşke bi tanısaydım da soğusaydım da öyle bitmiş olsaydı diyorum. Benim için hep soru işareti kalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…