- 6 Temmuz 2014
- 399
- 74
- 48
- Konu Sahibi aysunkndmr
-
Yapabileceğin tek şey zamana bırakmak. Platonik aşk öyle birşey ki, insanı düşünmekten yorar. Balon nasıl çok şişirirsen patlar, bu da öyle. Bir gün geliyor la ben bile sıkıldım diyorsun ve vazgeçiyorsun. ama en önemlisi bunu kabullenmek. yoksa 9 10 sene sevdim diyenler varya işte onlar kendi kendilerini kandırıp o yaşadıkları garip duygudan zevk alanlar, unutmayı kendi istemeyenler. sende gerçekten sor kendine ben istiyor muyum? istediğim onu yaşamak mı unutmak mı? Al eline kağıt kalem önünde ki bir yılda neler yapmak istediğini, neye ihtiyacın olduğunu, bu kişiden bir gelecek çıkar mı artıları eksileri ne hepsini yaz. vakit harcamaya değer mi gör. zaten kendin vazgeçeceksin. ikinci bir seçeneğinde platonik olmayan bir birliktelik yaşamak.. tüm bunları acele etmeden sindire sindire yap, herşey de bir hayır var inan buna. olmaması daha hayırlı oluyor genelde.
Başlıkta belirttiğim gibi unutamıyorum. İlişkimiz hiç başlamadı. Artık dayanamıyorum her şeyi denedim. Bunu ona söyleyemem söylesem karşılık verme ihtimali yok falan filan. Aynı durumda olan ya da bunu yaşamış birileri varsa dertleşmeye ihtiyacım var.
Anladığım kadarıyla iki yıllık bir platonik aşk...Başlıkta belirttiğim gibi unutamıyorum. İlişkimiz hiç başlamadı. Artık dayanamıyorum her şeyi denedim. Bunu ona söyleyemem söylesem karşılık verme ihtimali yok falan filan. Aynı durumda olan ya da bunu yaşamış birileri varsa dertleşmeye ihtiyacım var.
hııı bu beyfendi vur kaç yapmış sana. önce bakışmalar, ardından gelmeler. sonra da uzaklık ve sevgili yapma. e normal senin bu duyguların. umutlanmışsın hayal kırıklığına uğramışsın. tamamen hayal kırıklığından kaynaklı durumun şu an.
Anladığım kadarıyla iki yıllık bir platonik aşk...
Ama inanın siz gerçekte o adamı sevmiyorsunuz kafanızda bir idol var onu ona uyduruyorsunuz. Çok hoşlanıyor ve beğeniyor olabilirsiniz ancak..
Yine de bir insanı ne kadar tanırsanız tanıyın ilişkisinde farklı oluyor insanlar, yaşayarak seviyor insan. Bu yaşadığınız sevgiden farklı bir şey, çoğunlukla kafanızın içinde yarattığınız bir şey.
Bence hayatınızın yönünü değiştirmeye çalışın. Vazgeçtiğiniz anda nasıl silinip gideceğine siz bile şaşıracaksınız...
Yaslar kac?
Kucukmussunuz de daha..Ben 20 o 23
Kucukmussunuz de daha..
Iyi taniyor musun peki? Boyle icinde buyutulen asklar tanimayla yerini hayalkirikligina birakabiliyor da..
Hayatımı çok da ona odaklı yaşamıyorum aslında. Zaman akıp gidiyo ama o hep orda kalıyo. Ne yönde değiştirebilirim mesela?
Mesela birinden hoşlanıyorsun diyelim, o kişi insana uzaktan çok hoş gelebiliyor ama bazen onun içine girdiğin zaman, onu yakından tanımaya başladığın an bambaşka biri olduğunu görebiliyorsun. Özellikle platonik aşklarda kafada kurma olayı çok fazladır. 2 sene çok uzun bir zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?