• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yillik iliskim bitti..

LadyPenny

Deliyim ben deliyim
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
743
153
123
Ona gore sebebi benim cok cene yapmam cok fevri olmammis. Bana gore ailesinin dusuncesizligi.
Ama cok seviyorum icime kabul ettiremiyorum. Her dakika aglayasim geliyor. Nasil atlatilir. Evlenme teklifleri tatiller yasananlar hayaller , babamla oturmalari kardesimle anlasmalari hep gozumun onunde hep.
Ben napicam. Nolur akil verin.
Bana nolur bende oyleydim ama simdi cok mutluyum diyin.. Nolur.

Ay canim son zamanlarda benzer birçok konuya yaz yaz yoruldum simdi lafi uzatmayayim lutfen benim diger konulara mesajlarima bakiver. Oyle bir geciyor öyle guzel mutlu oluyorsun ki:KK76:

Eğer yaşananların kıymeti olsaydı 'Onun icin' belki böyle olmazdı.. veya döner ..ama bence sen adım atma sonra başına kakar

Insan nelere alışıyor buna da alışırsınız. Elbette çok zor. Beraber kurulan hayaller ve şimdi o hayallerle bir başına olmak. Şimdi üzülüp ağlarsınız ama ilerde bu günleri anar vay be dersiniz. Umarım Allah gönlünüze göre birini çıkarır Karşınıza ve gidene teşekkür edersiniz.

bende 2 yıllık ilişkimden yeni ayrıldım şuan senin gibi atlatma dönemimdeyim daha çok erken ama atlatıcaz inşallah Allah yardımcımız olsun.

Sevseydi bırakmazdı
aşk insanın gözünü kör ediyor istersen dünyanın en kötü insanı ol
2 yıldır ancak mı anlamış fevri olduğunu
ayrıca can çıkar huy çıkmaz değişmeye çalışma asla
seven seni böyle kabul eder

Laf olsun diye degil.
Ama diyebilirimki: bende oyleydim ve simdi musmutluyum.
Benim iliskimde 2 senelikti.
Benim kardesimlede iyi sardirirlardi.
Kiz kardesimle.
Ablamla.

Sonra olmadi.
Tam evlilik yolundayken onun askerden donmesini beklerken yalanini yakaladim.
Basta ayrilmak istedim, mesaj attim bitti diye.
Ardindan babasi aradi beni, x intihar etmeye kalkmis askerde sen ne dedin bu cocuga dedi.
Yapamadim, affettim. halbuki bu 3 uncu aldatmaya yeltenmekti.
Ailemlere acildik. Basta olmaz asla dediler.
Razi ettim, ama bizi sil dediler. Rest cektim onlara.
Sonra yazdan sonra yasadigim ulkeye gri dondum oda askerde son 4 ayini tamamlamaya.
Ben kabuslar gordum aglayarak uyandim.
Icim rahat degildi ve cok cok uzulerek ayrildim.
Ama simdi? ne kadr kormusum diyorum kendime. Cok ama cok kormusum.
Hem o benim kocam olamazdiki? Hic benzemiyormusuz birbirimize.

Ben de aldatildim iki ay olacak. İlk 1.hafta berbat tim. Yavaş yavaş geciyor. Tabi siz böyle değilsiniz. Neden orta yolu bulamadiniz? İki tarafta da hata mi var acaba. Alttan alamadiniz mi( karsilikli.) Zaman geçsin kafa dinleyin. Aricaktir eninde sonunda. Onun dışında hiç donusu yoksa da geçiyor inanin
Ben bugün hamile ve eşini kaybetmiş bir üyenin konusunu okudum. Yorum da yapamadım. Zor tuttum aglamamaak için. İnsan kendi derdinden utanıyor onu okuyunca.. Gerçekten hersey geçiyor zamanla.içiniz rahat olsun.hersey olacağına varır.Allah büyüktür

İlişkiniz sağlam temellere dayansaydı bitmezdi.üstelik bakalım dediği gibi gerçekten ayrılık nedeniniz sizin rahatsız olduğu davranışları mı? bazıları kendine öyle güzel güvendirip gider ayak öyle güzel bahaneler buluyor ki bize de sadece inanmak kalıyor.belki sıkıldı ama diyemedi yada başkasından hoşlandığını hissetti.her zaman olaylar göründüğü gibi olmuyor.inanması güç ama zamanla herşeyin acısı geçiyor.tüm sorun o zamanı geçirebilmekte.

Daha 2 gun once cok seviyordu .. Hayatim mahvoldu. Napicagmi bilemyorm bosluktayim. Baskalariyla konussam icim elvermiyor. Ondan baskasiyla olamam ki ben.

Daha 2 gun once cok seviyordu .. Hayatim mahvoldu. Napicagmi bilemyorm bosluktayim. Baskalariyla konussam icim elvermiyor. Ondan baskasiyla olamam ki ben.
Sabret.benimde senin gibi pat diye bitti ilişkim.7 yıllıktı.Ağlama geldiği an yada onunla ilgili güzel birşey geldiği an hemen hayırlısı diyorum.sonrada hayırlısı ise olır değilse olmasın zaten diyordum.ve olmadı demekki değilmiş.vardır bir hayır dua et bol bol rahatlarsın.ama onu değil hayırlısını iste.

Sabret.benimde senin gibi pat diye bitti ilişkim.7 yıllıktı.Ağlama geldiği an yada onunla ilgili güzel birşey geldiği an hemen hayırlısı diyorum.sonrada hayırlısı ise olır değilse olmasın zaten diyordum.ve olmadı demekki değilmiş.vardır bir hayır dua et bol bol rahatlarsın.ama onu değil hayırlısını iste.

Mutlumusun bittigi icin.. Hayatina birini alabildin mi .

Back
X