- 11 Mart 2020
- 845
- 2.225
- 43
- Konu Sahibi cansu cesur
-
Biraz değil tamamen yapman gerekiyor. Yeri geliyor insanin kardesini annesini babasini düşünmemesi gerekiyor. 20 yıllık kocalar neler neler yapıyor. Nasıl çirkeflik yapıyorlar? 2 yıllık sevgili de kimmiş? Ayrıca seni gerçekten seviyorsa asla böyle bir şey için ısrar etmez.Biraz öyle yapmam gerekiyor galiba
Başka telefonla üstünden çekebilirFotoğraflar onda yok ss almıyor alsa bildirim gelicek bi yerden konuşuyoruz her zaman
2 yıldır sevgiliyiz açık fotoğraf istemesi sizce nasıl bi durum ,millet neler neler yapıyor falan diyor güveniyorum ama insan yinede yarın ayrılırsak diye düşünmüyor değil
Snapchat gibi uygulamalar fotoğrafları ss alınca karşı tarafa bildirim gönderiyor
[/QUOTE
Himm bildigin kadarıyla kucuk cocuklar resim çekiyorlar felan onda.
Gerek yok ya valla tırstımYüzünü göstermeden atarsın nude ozaman
Cinsel ilişkiye ben karşıyım fotoğraf biraz daha şey masum geliyo ama tabiki fotoğrafı kalıcı yaparsa telefonunda o asla olmazEvlenmeden cinsel ilişkinin olması gerektiği taraftarıyım ama foto bana da güvenilir gelmiyor. Snapchat tarzı ss alınca bildirim gelen bir yerden olabilir ama.
Evet haklısınız teşekkür ediyorumNude almaya göndermeye karşı değilim ama 17 yaş çok erken. Yaptığınızın sorumluluğunu alıp arkasında duramayacağınız bir yaş. Şu anda hormonların esiri olup ileride hayatınızı kötü etkileyecek şeylere mahal vermeyin.
Benim size önerim göndermemeniz yönünde olur.
Ama illa illa göndereceğim diyorsanız lütfen kesinlikle yüzünüz falan olmasın, en azından buna dikkat edin. Yüzünüz, dövmeniz piercinginiz, doğum lekeniz, beniniz vs karakteristik bir şeyiniz asla görünmesin eğer gönderecekseniz bile. Ki bence göndermeyin de.
cinsel ilişkiye kalkışmak gibi bi şey yapmam da düşündürmüştü fotoğraf olayıEvlenmeden cinsel ilişkinin olması gerektiği taraftarıyım ama foto bana da güvenilir gelmiyor. Snapchat tarzı ss alınca bildirim gelen bir yerden olabilir ama.
Haklısınız ya kabullenecek ya gidecek kendi bilirBiraz değil tamamen yapman gerekiyor. Yeri geliyor insanin kardesini annesini babasini düşünmemesi gerekiyor. 20 yıllık kocalar neler neler yapıyor. Nasıl çirkeflik yapıyorlar? 2 yıllık sevgili de kimmiş? Ayrıca seni gerçekten seviyorsa asla böyle bir şey için ısrar etmez.
Öyle bi şey yapmazda ayrılmayı falanda düşünmez
Ciddi düşünür güzelim de, sevgilisinin çırılçıplak fotosunu isteyen kafa nasıl ciddi düşünür bilemedim.. bunun başka birinin eline geçme ihtimalinin adamı delirtiyor olması gerekir.Çevremde bir sürü kişi var 15 yaşında sevgilisi olup o kişiyle evlenen çoluk çocuğa karışan neden böyle bir algı var herkeste anlamıyorum 17 18 yaşında tanışıp sevgilisi olan ciddi düşünemez mi anlayamıyorum
Ciddi düşünür güzelim de, sevgilisinin çırılçıplak fotosunu isteyen kafa nasıl ciddi düşünür bilemedim.. bunun başka birinin eline geçme ihtimalinin adamı delirtiyor olması gerekir.
Ailesi böyle bir şeye asla izin vermezss almaz ok, ya başka telefonla çekerse fotoyu? evdeki tek telefon onda değil değil mi? belki o an yanında başkası olacak?
Doğru evet istememesi gerekirdi hani istediği boydan değil parça parça hani üst meselaCiddi düşünür güzelim de, sevgilisinin çırılçıplak fotosunu isteyen kafa nasıl ciddi düşünür bilemedim.. bunun başka birinin eline geçme ihtimalinin adamı delirtiyor olması gerekir.
O yönden de ddoğru
Hadi herif güvenilir, kötü niyetli değil ama ya telefonu hacklenirse veya çalınırsa
teşekkür ederim tavsiyleriniz içinAllah seni iyi etsin :)
Çok safsın küçüğüm..
Aldatılan hiç bir kadın eşinden ya da sevgilisinden bunu beklemezdi.
Herkes çok güveniyorum diyerek çıkar o yola.
Sonra hiç ummayacağı çirkinliklere şahit olurlar.
Mükemmel bir evlilikten sıkıldım artık diye giden adamlar okuduk burda.
Sen neden bahsediyorsun?
Senin yaşında bu pembe bakışla hata eden, pişman olan çok olur.
Tek tavsiyem yarın bir gün ayrılık durumunda yeni aşkının, ailenin yüzüne, aynaya bakacak
durumun olsun. Öyle yaşa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?