2 yıllık sevgilinin nude istemesi ?

Biraz öyle yapmam gerekiyor galiba
Biraz değil tamamen yapman gerekiyor. Yeri geliyor insanin kardesini annesini babasini düşünmemesi gerekiyor. 20 yıllık kocalar neler neler yapıyor. Nasıl çirkeflik yapıyorlar? 2 yıllık sevgili de kimmiş? Ayrıca seni gerçekten seviyorsa asla böyle bir şey için ısrar etmez.

2 yıldır sevgiliyiz açık fotoğraf istemesi sizce nasıl bi durum ,millet neler neler yapıyor falan diyor güveniyorum ama insan yinede yarın ayrılırsak diye düşünmüyor değil

Evlenmeden cinsel ilişkinin olması gerektiği taraftarıyım ama foto bana da güvenilir gelmiyor. Snapchat tarzı ss alınca bildirim gelen bir yerden olabilir ama.

Nude almaya göndermeye karşı değilim ama 17 yaş çok erken. Yaptığınızın sorumluluğunu alıp arkasında duramayacağınız bir yaş. Şu anda hormonların esiri olup ileride hayatınızı kötü etkileyecek şeylere mahal vermeyin.

Benim size önerim göndermemeniz yönünde olur.

Ama illa illa göndereceğim diyorsanız lütfen kesinlikle yüzünüz falan olmasın, en azından buna dikkat edin. Yüzünüz, dövmeniz piercinginiz, doğum lekeniz, beniniz vs karakteristik bir şeyiniz asla görünmesin eğer gönderecekseniz bile. Ki bence göndermeyin de.

Evlenmeden cinsel ilişkinin olması gerektiği taraftarıyım ama foto bana da güvenilir gelmiyor. Snapchat tarzı ss alınca bildirim gelen bir yerden olabilir ama.
Cinsel ilişkiye ben karşıyım fotoğraf biraz daha şey masum geliyo ama tabiki fotoğrafı kalıcı yaparsa telefonunda o asla olmaz

Evet haklısınız teşekkür ediyorum

cinsel ilişkiye kalkışmak gibi bi şey yapmam da düşündürmüştü fotoğraf olayı

Haklısınız ya kabullenecek ya gidecek kendi bilir

Konu inşallah fake dir. ablacım diyorum çünkü kardeşimden bile küçüksün. Evet sevebilirsiniz güvenebilirsiniz ama ileride ne yaşayacağınızı bilmeden bu tür tehlike oluşturacak adımlardam kaçınmalısın. Hani yazmışın ya arkadaşlarım evlendi çoluğa çocuğa karıştı diye belki siz bu aşamaya gelemeyeceksiniz. Düğüne günler kala ilişkisini bitiren insanlarda var. Lütfen aklını güzel şeyler için kullan Çok istiyorsa açsın netten yüzlerce foto var baksın

Öyle bi şey yapmazda ayrılmayı falanda düşünmez

Allah seni iyi etsin :)
Çok safsın küçüğüm..

Aldatılan hiç bir kadın eşinden ya da sevgilisinden bunu beklemezdi.
Herkes çok güveniyorum diyerek çıkar o yola.
Sonra hiç ummayacağı çirkinliklere şahit olurlar.

Mükemmel bir evlilikten sıkıldım artık diye giden adamlar okuduk burda.
Sen neden bahsediyorsun?

Senin yaşında bu pembe bakışla hata eden, pişman olan çok olur.
Tek tavsiyem yarın bir gün ayrılık durumunda yeni aşkının, ailenin yüzüne, aynaya bakacak
durumun olsun. Öyle yaşa..

Ciddi düşünür güzelim de, sevgilisinin çırılçıplak fotosunu isteyen kafa nasıl ciddi düşünür bilemedim.. bunun başka birinin eline geçme ihtimalinin adamı delirtiyor olması gerekir.

Ciddi düşünür güzelim de, sevgilisinin çırılçıplak fotosunu isteyen kafa nasıl ciddi düşünür bilemedim.. bunun başka birinin eline geçme ihtimalinin adamı delirtiyor olması gerekir.

Hadi herif güvenilir, kötü niyetli değil ama ya telefonu hacklenirse veya çalınırsa

ss almaz ok, ya başka telefonla çekerse fotoyu? evdeki tek telefon onda değil değil mi? belki o an yanında başkası olacak?

Doğru evet istememesi gerekirdi hani istediği boydan değil parça parça hani üst mesela

Hadi herif güvenilir, kötü niyetli değil ama ya telefonu hacklenirse veya çalınırsa
O yönden de ddoğru
teşekkür ederim tavsiyleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…