- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi cansu cesur
-
Ben sakinim nude isteyenim yok sonucta :)Tamam sakin olun :) teşekkürler
Canım yaşın daha çok küçük. Bu yaşta birisi için ailenle ters düşme. Kimseye de bu kadar çok güvenme.Çok emek verdim ailemle neler yaşadım ayrıldım dedim ayrılmadım genel olarak sevgiliye karşılar ikimizde çok emek verdik üzüntüler yaşadık 3 ay görüşemiycez diye 2 saat boyunca beraber ağladık
Ben galiba çok kaptırdım bu ilişkiye kendimi kendimden çok onu düşündüm her zaman hediye almak için yemek yemediğim günleri biliyorumCanım yaşın daha çok küçük. Bu yaşta birisi için ailenle ters düşme. Kimseye de bu kadar çok güvenme.
Hiç öyle şeyler yapma çok küçüksün daha. Aileni karşına hiç alma. İlerde üzüleceğin şeyleri yapma minik. Şimdi ve her zamn ilk önce kendini düşün.Ben galiba çok kaptırdım bu ilişkiye kendimi kendimden çok onu düşündüm her zaman hediye almak için yemek yemediğim günleri biliyorum
Çok teşekkür ederimHiç öyle şeyler yapma çok küçüksün daha. Aileni karşına hiç alma. İlerde üzüleceğin şeyleri yapma minik. Şimdi ve her zamn ilk önce kendini düşün.
Çevremde bir sürü kişi var 15 yaşında sevgilisi olup o kişiyle evlenen çoluk çocuğa karışan neden böyle bir algı var herkeste anlamıyorum 17 18 yaşında tanışıp sevgilisi olan ciddi düşünemez mi anlayamıyorum
Ne kadar güzel geçmişten bu yana birlikte olmanızın olumsuz yanları var mıdır özel olmayacaksa yada hani böyle cinsel şeylere az çok yer verdini mi evlenmeden önce özel olmayacaksa tabiki ,haklısınız teknoloji güvenilir değil15 mi?
Anaokulundan beri kocama aşığım.
6 yaşımızdan beri daha sevgili kelimesinin anlamını bilmediğimiz günlerden beri birbirimizleyiz. 29 yaşındayız. Tabiki ciddi düşünülebilir.
Ama sana şunu diyeyim. Şuan kocamla dahi özel fotoğraflar çekmem. Ona güvenmemek değil mevzu. Aha bu elimizde tuttuğumuz telefonlar güvenli değil her şeyden önce. Telefonu sıfırlasan dahi bulunabiliyor bişeyler. Herşeyden önce elektronik güvensizlikten ötürü çekmemelisin bak adamın lafını bile etmiyorum belkide dünyanın en güvenilir şahsıdır. Teknoloji şinanay. Çekilmemeli öyle fotolar, videolar.
Aa nasıl yani kızın eski sevgilisi mi ifşa etmiş fotoları nasıl olduArkadasımın düğüne 1 ay kala nişanı bozuldu ev eşyaları bile alınmıştı bu acık fotolar yüzünden adam istemedi.
Hayır bu gönderilen fotolar dosyalarda kalıyormuş ya oradan telefonu kurcalayınca görüyor cocuk sonra anında yüzüğü atıyor.Aa nasıl yani kızın eski sevgilisi mi ifşa etmiş fotoları nasıl oldu
Sakın sakın diyorum başka da bişey demiyorum.2 yıldır sevgiliyiz açık fotoğraf istemesi sizce nasıl bi durum ,millet neler neler yapıyor falan diyor güveniyorum ama insan yinede yarın ayrılırsak diye düşünmüyor değil
Ne alakakeşke üye olmak , konu açmak için belli bir yaş sınırı olsa
Teşekkür ederim açık açık söyliycem o benim şuan önceden birine fotoğraf atmış olduğumj düşünse nasıl olurdu yani kimse böyle birini istemez şahsen ben istemem o da istemiycek birisi kabullenmek zorunda,etmezsede kendi bilir ben ilişkimize çok emek verdim önceden şımarık hep erkeklerle takılan biriydim kız arkadaşım bile yoktu giyimimi çevremi her şeyimi değiştirdimC cansu cesur 8 sayfadır yazılarını okuyorum. Aslında taktir ettim seni. Tüm olumlu olumsuz yorumlara saygıyla cevap yazmışsın. Bunu herkes yapmıyor. En azından benim burda çok rastlamadığım bişey.
Naptın? Nasıl hayır diyeceğini bulabildin mi?
Bu çok güzel bir örnek oldu teşekkür ediyorumSevgi neydi sevgi emekti hepimizin diline pelesenk olmuş bu sözleri unutma kardeşim
seviyorsa sabretmeyi bilmeli
seviyorsa seni kendinden bile kiskanmalı
onun kız kardeşinden ablasından bir başkası bu fotoğraflardan istese gönder kardeşim çok yaygın mi diyecek acaba?
Biraz öyle yapmam gerekiyor galibaÖnce kendine hak versen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?