2 yıllık sevgilinin nude istemesi ?

Canım yaşın daha çok küçük. Bu yaşta birisi için ailenle ters düşme. Kimseye de bu kadar çok güvenme.

Ben galiba çok kaptırdım bu ilişkiye kendimi kendimden çok onu düşündüm her zaman hediye almak için yemek yemediğim günleri biliyorum
Hiç öyle şeyler yapma çok küçüksün daha. Aileni karşına hiç alma. İlerde üzüleceğin şeyleri yapma minik. Şimdi ve her zamn ilk önce kendini düşün.

15 mi?
Anaokulundan beri kocama aşığım.
6 yaşımızdan beri daha sevgili kelimesinin anlamını bilmediğimiz günlerden beri birbirimizleyiz. 29 yaşındayız. Tabiki ciddi düşünülebilir.
Ama sana şunu diyeyim. Şuan kocamla dahi özel fotoğraflar çekmem. Ona güvenmemek değil mevzu. Aha bu elimizde tuttuğumuz telefonlar güvenli değil her şeyden önce. Telefonu sıfırlasan dahi bulunabiliyor bişeyler. Herşeyden önce elektronik güvensizlikten ötürü çekmemelisin bak adamın lafını bile etmiyorum belkide dünyanın en güvenilir şahsıdır. Teknoloji şinanay. Çekilmemeli öyle fotolar, videolar.

Ne kadar güzel geçmişten bu yana birlikte olmanızın olumsuz yanları var mıdır özel olmayacaksa yada hani böyle cinsel şeylere az çok yer verdini mi evlenmeden önce özel olmayacaksa tabiki ,haklısınız teknoloji güvenilir değil

Arkadasımın düğüne 1 ay kala nişanı bozuldu ev eşyaları bile alınmıştı bu acık fotolar yüzünden adam istemedi.
Aa nasıl yani kızın eski sevgilisi mi ifşa etmiş fotoları nasıl oldu

Etraf salak kızlarla ve kadınlarla dolu erkeklerde bunu seve, seve kullanıyor,
Kadınlar buna aşk diyor, ama aşkın ömrü az

Sakın gönderme sakın eğer gönderirsen çoook kullanır seni .

Sevgi neydi sevgi emekti hepimizin diline pelesenk olmuş bu sözleri unutma kardeşim
seviyorsa sabretmeyi bilmeli
seviyorsa seni kendinden bile kiskanmalı
onun kız kardeşinden ablasından bir başkası bu fotoğraflardan istese gönder kardeşim çok yaygın mi diyecek acaba?

C cansu cesur 8 sayfadır yazılarını okuyorum. Aslında taktir ettim seni. Tüm olumlu olumsuz yorumlara saygıyla cevap yazmışsın. Bunu herkes yapmıyor. En azından benim burda çok rastlamadığım bişey.
Naptın? Nasıl hayır diyeceğini bulabildin mi?

Teşekkür ederim açık açık söyliycem o benim şuan önceden birine fotoğraf atmış olduğumj düşünse nasıl olurdu yani kimse böyle birini istemez şahsen ben istemem o da istemiycek birisi kabullenmek zorunda,etmezsede kendi bilir ben ilişkimize çok emek verdim önceden şımarık hep erkeklerle takılan biriydim kız arkadaşım bile yoktu giyimimi çevremi her şeyimi değiştirdim

Bu çok güzel bir örnek oldu teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…