Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence eğer kilo için bile terkettiyse onun için zayıflamamalısın kendin için sağlığın için zayıflamalısın yeter ki iste ve kararını ver
başaramayacağın şey yoktur![]()
Gunaydin kizlar gec oldu biraz adetim basladi ve yataktan cikamiyorum resmen felaket agrim var galiba spor yapamayacagim bugunde adetim geldi yataga dusurdu resmen beni testi yaptiktan 2 saat sonra az az gelmeye basladi daha kahvalti bile yapamadim bu hafta kilo veremeyecegim galibaaslinda plan yapmadim ama sevinmistim ne yalan soyleyeyim neyse artik hayirlisi olsun insallah
bende zayıflamak istiyorum 70 kiloyum 1.6o boyundayım sevgilimn terketti beni intikam almak istiyorum ondan değişip zayıflayıp karşısına çıkmak isityorum bi türlü başaramadım zayıflamayı yardımcı olurmusunuz :18:
eğer terkeden sevgilim bana geri döncekse 30 kilo vermeye razıyım ama diyet yapamıyorım ben sizce değişsem zayıflasam ban geri dönermi arkadaşlar morale ihtiyacım var
uzulme(( herseyin hayirlisi oda olucak insallah...
Bundan daha iyi motive mi olur ver kilolari ... Bence sen bosver onu... Hayat kisa... Daha yazicam ama zamanim yok ... Sinirlendim simdi![]()
Merhaba kızlar evde çooook sıkılıyorum dört duvarla akraba olacaz yakında deli aşıklar gibi bakıyoruz birbirimizeDers çalışmaktan
sıkıldım evde olmaktan sıkıldım aç hissetmiyorum ama bitkin hissediyorum kendimi bugün 250 kere zıpladım ip atlar
gibi:122::122::122: galiba beynim sulandı ondan böyleyim![]()
bakalım başlıcam ama diyete kesin kararlıyım incecik olcm
:))))) kolay gelsin... kpss mi ??Allah yardimcin olsun canim..
Teşekkür ederim cnmEvet malesef kpss
![]()
bolum yada brans ne??
calis bosver bikac ay caliscaksin ilerisi icin... en azindan bir amacin var... insallah kazanirsan...
Fen bilgisi öğretmenliği... Geçen sene mezun oldum canım amin çok teşekkür ederim bakalım inşallah atanırım artık :26:
ayy ne guzelll...atanirsin... calisirsan neden olmasin ki ne guzel allah kolaylik versin....insallah guzel bir puan alirsin...dersane fln gidiyomusun yoksa kendinmi calisiyosun
Teşekkürler canımyok malesef dershaneye gidemiyorum bulunduğum yer buna pek müsait değil evde kendim çalışıyorum bakalım
kısmet artık![]()
Kizlar tartilmayi unuttum ve birazdan yola cikacagim malum annemin yanina gidiyorum kiyamam sabah aradi geliyormusun diye bakalim artik bu hafta kilo vermedim buna eminim spor dogru durust yapamadim kacamaklarda oldu tatli krizine girdim çok fena haftaya kadar ne olacak bakalim