• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20-25 kilo vermek istiyorum

Kizlar aksam yemegimi yazmadim hemen yaziyorum
5 kasik taze fasulye
3 kasik yogurt
Salata
2 dilim tam bugday ekmegi
2.5 litre su ictim daha

Benim aksam yemegim bir tabak dolusu kepekli burgu makarna yagsiz sade haslayarak uzerine yogurt nane pulbiber... biraz salatalik turşusu ekmek yok.... aksam 6 dansonra meyve bile yemiyorum su kahve yada cay haric

80 bi bacak 80 bibacak hareket yaptim sadece:((( kizim hala uyumadi....bu aralar bole... uyursa biraz daha yapicam...

kahvaltım...:56:

biraz kaşar biraz beyaz peynir
iki dilim domates.
3 tane siyah zeytin
3 ince dilim sucuk
1 biber közleme
birazda maydanoz
yanında şekersiz çay

aslında fotosunu çekmiştim ama yükleyemedim....:1:

Gunaydin canim sorma bugun 8 devuyandim kalkamadim daha yeni kalktim kahvalti hazirliyorum daha spor yapicam offff bugun gitti resmen dun bu saatlerde sporum bitmisti dus aliyor olacaktim :(

Kizlar spor yapamadim zar zor kahvaltimi yaptim hem basim dönüyor uyandigimdan beri hemde midem bulaniyor kahvalti yaptiktan sonra

Gunaydin canim sorma bugun 8 devuyandim kalkamadim daha yeni kalktim kahvalti hazirliyorum daha spor yapicam offff bugun gitti resmen dun bu saatlerde sporum bitmisti dus aliyor olacaktim :(

Kizlar spor yapamadim zar zor kahvaltimi yaptim hem basim dönüyor uyandigimdan beri hemde midem bulaniyor kahvalti yaptiktan sonra

gunaydinnn.... :))))
biraz tembellik yap... oglene kadar... dinlen.... oglen kendini iyi hissedersen yaparsin.... daha gunun basindayi canimmm:)))) yaparsin ins bende kizimin oglen uykusunda yuricem...

kızlar ben üniversitede okuyorum da duzenlı beslenemıorum oglen yemegı yok saabah aksam yıyorum bu yuzden kılo veremeyıorum napıcagımı sasırdım bana fıkır verırmısınız lutfen :(

kızlar ben üniversitede okuyorum da duzenlı beslenemıorum oglen yemegı yok saabah aksam yıyorum bu yuzden kılo veremeyıorum napıcagımı sasırdım bana fıkır verırmısınız lutfen :(

ozel yurtami kaliyosun devlettemi yada evdemi... evde kaliyosan zaten kolay menuyu sen yaparsin...ama tahminim yurtta felan kaliyosun... buzdolabi felan varmi yurtta ... ben yurttayken kepek ekmegimi ve yogurdumu alirdim aksam yemekte begenirsen kucuk bi porsiyon yemekten tek cesit ama ve yogurt. yada salata yogurt yiyordum. kahvaltilar zaten dietlik olurdu kepek ekmegi ile yerdim. oglen simit ayran ya da kantinde kucuk bir tost yag surdurmezdim... bide bizim kantinde patates salatasi yapilrdi pazartesi gunler kesinlikle yağ dokturmezdim... aslinda sartlar ne olursa olsun istedikten sonra kendin bi yol buluyosun ben tam 10 kilo bermistim o zaman...

kızlar biraz iyi gibiyim ama baş dönmem pek geçmedi spor yapamadım hala öğle öğünümü sadece 1 tane greyrurtla geçiştirdim 1 litre su içtim

Iyiyim canim simdi aksam yemegini erkenden yedim kizwrmis tavuk,ayran, salata yedim daha 1 lt su ictim spor yapamadim bugun

Back
X