- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydinnnnn kizlar bugun tarti gunu
gecen hafta:68.9
bu hafta: 68.2
700 gr vermisim.:124:
Gunaydin kizlar hem yolda oldugumdan dolayi hemde regl oldugum icin tartilamadim somestr basladi Düzce'ye gidiyoruz esim ve annemlerle gorumcemi ziyarete
Elaprensess supersin ya biran once bende gormek istiyorum 6li rakamlari
Merhaba kızlar bebiş geldiiiiiiiii hep onunla oluğumdan giremiyom kilom 78.9 malesef bu hafta sadece 600 gr
Sagol canim tesekkurler havalar iyi olursa Boluyada gidicem ozledim oralarida en son universiteydekn oradaydim 9 yil oldu gormeyeli arkadaslarimla gorusecegim nasip olursa
gel gel havalar yagisli olacak insallah nasip olur ... ben pek alisamadim.. daha yeniyiz burda 5 aydir burdayim... cok gordugumde solenemez boluyu... cok disari cikmadigim icin... ama abant göl harika...
Gölcük te harikadir tabi degismistir Bolu simdi ama yinede cok guzeldir
Tatlim merkezde gezilecek yer sadece izzet baysal caddesi var ama ilcelerde gezilecek cok yerler var yedigoller aladag golcuk Mudurnu kartalkaya guzeldir bildigim kadariyla degismediyse
Eki Görüntüle 949406
Günaydın kızlar hayırlı günler
ablamla bebiş geldikleri için çok aktif olamıyorum kusura bakmayın şimdilik kaçamak yok bugün misafirler geliyor pastalar yapılıyo inşallah bugünde dikkat ederim :26: