• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20-25 kilo vermek istiyorum

evet cnm zaten çok alıştım bebişe gidince napacam bilmiyorum artık:53: ayy evet kolayı zero içince biraz az oldu normale göre :1: sen napıyon bakim nasıl gidiyo:34:

benimde babam var rejimime karismaz ... simdilik iyi gidiyo rejimde bende..aksam manti yedim ama bilincli yedim kendimi tutamadigimdan felan degil:1: orta boy kase sadec haslama uzerine yogurt. 8 yemek kasigi felan eder herhalde... oglen grisini ve peynir bu kadar

İyi akşamlar kızlar nasılsınız neler yaptınız bakim ben çok yoğun bi gün geçirdim 12 de başladığımız temizlik serüvenimiz saat 3'te bitti tabi bizde bittik pek yorulduk ya menümü paylaşayım :16:

Sabah= 1 dilim domatesli peynirli fırında kepekli ekmek+ yarım kepekli ekmek+2 tane yumurtalı çiğköfte+ 2-3 dilim peynir

Ara Öğün= 1 tane yumurtalı çiğ köfte+ çeyrek porsiyon nestle nesfit

Öğle= 1,5 tane lahmacun:53:

İşte bu kadar temizlik yaptığımız için yemek yapmaya takatimiz kalmadığı için babam dışarıdan yemek getirdi malesef yemek zorunda kaldım ama toplam kalorim 724 oldu çokta olmamış oldu dimi:26::17:

İyi akşamlar kızlar nasıl gidiyo bakim menümü paylaşayım hemen

Sabah= 1 lavaş ekmeği (kepekli ekmeğim kalmamıştı da) + yarım porsiyon menemen

Ara Öğün= Küçük boy milkshake(ev yapımı):17:

Akşam= 1 porsiyon fırında makarna

İşte böyle kızlar milkshake çok severiz ablamla yaptık nefsimiz kör olsun diye küçük boy yaptık:1: Kahvaltı geç olunca öğle yemeği akşam yemeği oldu 6 gibi yedik saat 7 den sonra hiçbirşey yemedim işte bu kadarcık:3::31: Toplam aldığım kalori miktarı= 685 :3::31::34::1:

gunaydin kizlar
dun pek giremedim teyzem ve kuzenim geldi yatili . yarinda gorumcem kayinvalidemler gelecek
tartildim: gecen cuma: 68.2 simdi:67.6
600grm vermisimm

Son düzenleme:
Günaydın Kızlar Mutlu tartılmalar:1:

$diyet2013.webp

Kilo Bildirimi

Geçen hafta = 78.9

Bu hafta = 77.9

Nasıl verdim bilmiyom on kere tartıldım valla ama aynı çıktı maşallah :66::66::66:

meraba kizlar yogun bir misafirim vardi yarinki misafirlerim de bugun geldi :))
menum:
sabah:
iki dilim sucuklu yumurta avuc ici kadardi
bir kepek ekmegi
kibrt. peynir
5 ceri domatesi
sekersiz cay

oglen: yok....iki kayisi kurusu

aksam:
4 kofte yagsiz salata

aksama kadar 4 kahve ictim...

kahvaltim:
iki parmak boyunda ve kalinliginda kalinliginda patatesli bir börek
haslanmis yumurta
yarim domates
kibt. kut. bey. peynir
kahvaltidan sonra bir sutlu kahve

napiyonuz kizlar... sesiniz solugunuz cikmiyo gerci bendi mesguldum pek giremedim..... benim babam bugun gitti:((( dunde teyzem gitti kayinvalidemgil geldi...

oglen:4 yemek kasigi... light dondurma (cilekli iki vanilya kakao birer yemek kasigi )

akaama: tavuk gogsu hasladim sezar salata yapicammm

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar:3:

Ben bugün biraz kaçırdım sabahtan gezmeye gittik önce azar yaptık sonra da foçaya gittik ama çook güzeldi tavsiye ederim:1::17:

Sabah= 1 tane avcı böreği+ 1 tane şekersiz çay

Öğle= 1 porsiyon adana kebap

Ara Öğün= 1 küçük çanga:18:

Alınan toplam kalori=1047:14:

napiyonuz bakem :3:
ben diyeti hic bozmadim umarim bole devam ederimmm :)))
kahvaltim:
1 kepek ekmegi
1 haslanmis yumurta
2 ince dilim kasar
2 ince dilim beyz. peynir
2 ince dilim sucuk
1 dilim salatalik
1 dilim domates
1 siyah zeytin
biraz maydonoz
sekersiz cay
kahvaltidan sonra sutlu kahve

oglen:
2 gunkurusu kayisi
3 yemek kasigi suzme yogurt
3 yemek kasigi yagsiz salata
1 grisini

Kizlar merhaba Nasılsıniz benim diyet tamamen bitti :( .kac gundur.evde degilim ve hala sehir disindayim tabi yemek olayida Misafirlikte ne kadar olursa okadar duzensiz yani :( artik evime dönünce herseyi duzene sokacagim
Bu arada Tebrikler cok guzel kilo vermissiniz darisi döndüğümde benim basima :(

İyi akşamlar kızlar bende artık spor falan hak getire hiç yapmıyorum ama çarşıları gezmelere iyi gidiyorum belki de ondan kalori yakıyorumdur:1:Menümü paylaşayım

Sabah= Biberli kaşar loru+ 2 dilim kepekli ekmek

Ara Öğün= 1 fincen şekerli sütlü kahve

Öğle= 1 porsiyon lahana sarması

Ara Öğün= 1 porsiyon az şekerli kadayıflı tavuk göğsü

İkindi=1 porsiyon lahana sarma

Evet deli gibi yediğim bir günün ardından karnım şiş ve pişman bir vaziyetteyim ama yapacak birşey yok benim için 2 hafta sezon finali gibi oldu:1: ablam ayda yılda bir gelmiş gidince devam ederim artık pişmanlıktan şuanda vazgeçtim:1::1:

selam cinganlar:3: :1: funsui uzulme bi kac gun daha sabret misafirlikte olmak cok Zor rejimde oldugunu duyunca inadina yedirtiyorlar :1: bos ver rejimi eve gidince yaparsin:1: derlerrrr.... o yuzden takma... cok daha hirsli bekliyorum seni ona gore... :)) masal kis appasi :3: napiyon ?? evet appan herzaman gelmiyo ama fazlada yemiyon bakiyomda... dikkat ediyosun... bugun biraz kacmis sadece :3:
benim aksam ki menum:
yarim yufka ya peynirli maydanozlu teflonda yagsiz gozleme iki dilim domates 2 dilim salatalik sekersiz cay

Son düzenleme:
Back
X