• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20-25 kilo vermek istiyorum

günaydın kızlar hayırlı sabahlar ve hayırlı günleriniz olsun:16:

Sabah aç karnına şekersiz kayısı ve erik kompostosu yedim sonrada kahvaltımı yaptım neredeyse dünden kalan kıymalı avcı böreğinden yiyecektim çok güzel görünüyodu ama yemedim kalktım sofradan:26: komposto çok iyi geldi bundan sonra şekersiz yapıp içebilirim nasılsa ablamda 1 kilo kuru kayısı getirmiş organik organik iyi gider:1::1:

Şimdilik bu kadar birazdan bizdeki misafirlerle başka bir yere misafirliğe gidecez hiç yerimizde durmuyoruz hoşçakalın:3:

selam kizlar :3:
bugun pazardi disari ciktik alisveristi gida alisverisi derken giremedim
oglen 12 gibi kucuk bir poca yedim
sanirin en ufak olandan cok kucuktu.attim azima disari ciktik su saate kadarda bisey yemedim...aksam geldik kiz cok yordu simdi yatti.. biraz huysuz.. simdi yemek yiycem bu saate
salata ve 2 kofte ben yemege gideyimm byeee:3:

gunaydinnn kizlarr:3:
ben ac karna sutlu kahve iciyorum...
aylilmak icin kahvalti canim istemedi...
benimde yarindan sonra misafirlerim gelecek yatili... sanirim bir bucuk iki ay kalcaklar....diyeti bozmayi dusunmuyorum umarim beceririmmm:)))

Günaydınnn Hayırlı sabahlarrrrrr kızlarrr:3::3:

$472221-gunaydin-mesajlari2.webp

elacım kolay gelsin ay zor oluyo ama yine de yaparsın dün annemler yediden sonra sigara böreği yaptılar cnm pek istedi ama yemedim gece rüyamda birsürü sigara böreği yedim nefsim duydu galiba:1::1::1:

gunaydinnn masalim. bebikli msj cok tatli... bu arda tebrik ediyorummmm seni yemedigine sevindimm supersinnn :)))
bende bozmayi düsunmuyorum. insallah baski olmaz hic hoşlanmiyorim yedigime ictigime karisilmasindan... neyse birakmicam ama...

Son düzenleme:
gunaydinnn masalim. bebikli msj cok tatli... bu arda tebrik ediyorummmm seni yemedigine sevindimm supersinnn :)))
bende bozmayi düsunmuyorum. insallah baski olmaz hic hoşlanmiyorim yedigime ictigime karisilmasindan... neyse birakmicam ama...

Teşekkür ederim appa :1: ayy bende hiç hoşlanmam karışmasından inşallah seninde istediğin gibi geçer :34:

Kizlar nasilsiniz elaprensess Boluya geliyorum hava cok yagmurlu nasil gezecegim oralari bilmiyorum

evet hava kapali ve suan hafif yamur var... nerelere gidiceksin abanta felan mi ??? aslinda yagmurlu havada guzel olur gezmek icin... ben severim ....

Ayy evet:1: çok tatlı yaa yiyesim geliyo inan ki benimde bundan olsun diyorum aynısından tatlı olsun böyle güzel olsun :1: sen napıyosun

insallah seninde bebisin olur.. benimde iki yegenim var ama kendi cocugun bir baska yegenlerimde cok tatlidir..o ayri bir sevgi.. bende kizimla ugrasiyorum yatana kadar bizim totonuz yer gormez surekli pesindeyiz:1: bugun saadece 100 er hareket yaptim dunde ole iki gundur azaltyim

İyi akşamlar kızlar

Menümü paylaşayım

sabah= 1 haşlanmış yumurta beyazı+3-4 dilim peynir+ 2 dilim pekli ekmek+ çeyrek domates ve salatalık + 1 çay kaşığı kadar labne

Ara Öğün= çikolatalı nescafe

Öğle= 2 tane milföyden yapılmış pizza + tatlandırıcılı limonlu maden suyu

İşte bu kadar:1: milföyden pizza pek güzeldi en azından içimde kalmadı çok doyurucu oldu da:1:

Bugünlük aldığım kalori 650 :32:

cok abuk sabuk bir gun oldu benim icin... kizim yeni yatti .. gece uyumamisti zaten uyku problemi var ... gunduzde hep kucakta emeklemek yok heryere ben goturuyorum.. zaten 13 kilo felan su aralar :1:
sabah kahvalti etmedim.. iki kayisi oglen iki kepek ekmegine sandovic ( peynir maydanoz ceri domatesi salam) ) bir muz
oglen kizim uyuyunca biraz uyudum 20 dk felan
ogleden sonra bir grisini peynir domates atistirdim..
aksam ispanak yemegimiz vardi .. esim onu yedi... ben gene ayakta kahvaltilik seylerle gecistirdim.. bir avucta antep fistigi yedim.. bu kadar.. hic halim yok umarim kizim uyur bu gece ... :14:

Son düzenleme:
gunaydin kizlarrr... suan kahve iciyorum sutlu ve bir sekerli ayilmam lazin ac karnina 2 kaysi Kurusu yedim..

selam kizlar:3:
sabah: sutlu kahve 2 kuru kayisi
oglen: iki kepekli ekmege peynirli tost bir kahve
ogleden sonra: bir portakal
aksam: haslanmis yogurtlu karabiberli karnibahar

babam geldi bugun:))) pazara kadar kalicak... esim kayin validemin amelayatina gidecek ankaraya babamda yalniz kalmiyim diye geldi.. esim pazar gunu kayinbabamla kayinvalidemi getirecek 2 ay felan kalacaklar... benim misafir olayim basladi umarim bozmam niyetim yok bozmaya ama ne bileyimm.. yarinda kuzenim gelebilir...
200 er bacak hareketi yaptim 100 de ic bacak.. yatana kadar 400 yapicam
siz napiyorsunuz kizlarrrr masal nasilsin??
funsui sen naptin boludamisin hala:)))

gunaydin kizlar :1:

kahvaltim:
1 haslanmis yumurta
1 kepek ekmegi
2 dilim domates
1 kib. kut. beyaz peynir
biraz cecil peynr
ince dilim salam

Günaydın kızlar evet sizi biraz ihmal ettim ama her gün yazmaya çalışıyorum bebiş beni kendine bağımlı yaptı onsuz duramıyorum :1:neler yaptığımı söyleyeyim :18:

Dün resmen katliam yaptım sabah kahvaltımızı yapıp kemeraltına gittik ablamla sabah dokuzdan yediye kadar durmadan gezdik gezdik gezdik... Burger kinge gittik 1 hamburger 1 orta boy patates kızartması ve 1 orta boy zero cola içtim:17: zero sadece 1 kalori çok az dimi hepsi toplamda 600 kalori oldu:5: neyse zaten 4-5 saat gezince hamburger falan kalmadı hepsi eridi gitti:1:

Sonra da yarım paket eti form kepekli bisküvi yedim Eve bi geldik sofralar kurulmuş çiğ köfteler yapılmış oyy oyy tabi 1 tabakta çiğ köfte yedim çatır çatır hepsi toplamda 1044 kalori oldu yine çokta değil ama normale göre çok oldu malesef:53: napıyım ama ama

Günaydın kızlar evet sizi biraz ihmal ettim ama her gün yazmaya çalışıyorum bebiş beni kendine bağımlı yaptı onsuz duramıyorum :1:neler yaptığımı söyleyeyim :18:

Dün resmen katliam yaptım sabah kahvaltımızı yapıp kemeraltına gittik ablamla sabah dokuzdan yediye kadar durmadan gezdik gezdik gezdik... Burger kinge gittik 1 hamburger 1 orta boy patates kızartması ve 1 orta boy zero cola içtim:17: zero sadece 1 kalori çok az dimi hepsi toplamda 600 kalori oldu:5: neyse zaten 4-5 saat gezince hamburger falan kalmadı hepsi eridi gitti:1:

Sonra da yarım paket eti form kepekli bisküvi yedim Eve bi geldik sofralar kurulmuş çiğ köfteler yapılmış oyy oyy tabi 1 tabakta çiğ köfte yedim çatır çatır hepsi toplamda 1044 kalori oldu yine çokta değil ama normale göre çok oldu malesef:53: napıyım ama ama

ablanla her zaman gezeniyosun olacak o kadarr:1: gene iyi az kalori almissin

ablanla her zaman gezeniyosun olacak o kadarr:1: gene iyi az kalori almissin

evet cnm zaten çok alıştım bebişe gidince napacam bilmiyorum artık:53: ayy evet kolayı zero içince biraz az oldu normale göre :1: sen napıyon bakim nasıl gidiyo:34:

Back
X