20-25 kilo vermek istiyorum

ayyyyy (( kotu olmus.... kolay gelsinnn ....
neyse temizligi i bitirde temizce otur... bari

gunaydin kizlarrr
masal funsui nerdesiniz???
kahvaltim:
1 haslanmis yumurta
1 yagsiz kizarmis hellim peynir
1 parmak beyaz peynir
ince dilim salam
biraz maydadoz
sekersi cay

Film izliyorum tatlim calikusu var bugun ondan once küçük aga var ona bakiyorum

iyi seyirler canim bende kizimi uyuttum.. hukumet kadini izliyom.. izleye bildigim kadar pek dizilere firsatim olmuyo.. hep kaciriyorum
basladin mi diyete funsui??? ders te calisamamissindir

Basladim tatlim bugun sabah 3kuru kayisi 2 incir 5 tanede siyah kuru üzüm oglen 1 dilim labneli ekmek aksamda 2 tane biber dolmasi yogurt ve 1 kase corba ve biraz yesillik biraz once de az tuzlu misir pati yedim

Basladim tatlim bugun sabah 3kuru kayisi 2 incir 5 tanede siyah kuru üzüm oglen 1 dilim labneli ekmek aksamda 2 tane biber dolmasi yogurt ve 1 kase corba ve biraz yesillik biraz once de az tuzlu misir pati yedim

guzellll cok sevindimmm:)))

kizlar nerdesiniz küsecem artik ha

neyse kahvaltim:
1 dilim kepek ekmegi
biraz kasar biraz beyaz peynir
ince dilim salam
3 dilim salatalik
3 dilim domates
sekersiz cay

oglen: sutlu kahve 2 incir 2 kayisi

ogleden sonra :6 yemek kasigi light dondurma (2 yemek kasigi cilekli 2 kakao 2 vanilya)

aksam: kendi yaginda seramik tavada 5 kofte yaninda bol yesilikli misirli salata

Tatlim sabah 5 badem 2 kuru kayisi oglen 1 kase corba aksam patatesli patlican oturtma yogurt ve bol yesillik

bende 100 er makas hareketi yaptim.. aksam ustu... muhtesem yuzyili izlerken 100 er daha yapicam simdi... regl oldum kilo da veremiyorum .. bari hareket yapimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…