umarim birakmam demissin...hisrli ol ben ole yapiyorum... sonucta yemek yemek bi anlik zevk diye dusunuyorum... benim herhangi bir listem yok... cok fazla kacindigim seyler var colalar cipsler tatlilar zaten yemedikce alisiyosun...kesinlikle sofraya oturmuyorum...atistirmaliklar halindeyim...aciktikca kendime bir tabak hazirliyorum... ne yedigimi gormek icin...
harikasınız bırakmayacağım bu kez size söz veriyorum hayatımda bu kadar kilo aldığımı bilmiyorum arkadaşlarım sen bu hale gelecek insanmıydın diyorlar son 2 yıldır 70li rakamlardaydım evlendiğimde bile daha 1 yıl olmadan 8 kilo aldım düğünümde zayıf bir gelin olacaktım sözde ama olamadım şimdiyse 83,3 kiloyum bi yerlerden atasım var kendimi bu halde görünce :)
1 saatlik yürüyüş ve 200 tane ip atladım ara öğünü kaçırdım
seni cok iyi anliyorum... atlama istegini:))) neyse basladik artik... gecici bir durum artik suanki kilo....hepsi gidecek....:)))) en guzel zaman simdi rejim icin ... cok hirsliyimm...
supersin yuruyus ve ip atlama.... bende yurus yapmak istiyorum ama bebegim pek izin vermiyo... ama firsat buldukca bende baslicam... yurus olayina.... simdilik bacak hareketleri yapiyorum... plates lastigim var...
bir fincan kahve ...:))))
inşallah bırakmadan bu kiloları veririm bu kiloda hamile kalmayada korkuyorumsenin azmin süper hemde bebeğinle :) senin hırsın isteğin bana moral veriyor teşekkürler keşke daha önceden açsaymışım bu günlüğü :))
bende koşu bandı var 1 saat onunla yürüdüm mekik çekecektim ama ilk gün olduğu için hamlamışım çok fena oldum spor yapınca... bendede var pilates aletleri akşamda onlardan yapayım muhteşem yüzyılı izlerken :)
benide alın aranıza lütfeeennnn
benide alın aranıza lütfeeennnn
aksam kocisime borek yapicam... simdi... kesinlikle yemek yokkk:))))) cunku ben iradeli biriyim... kendimede pates salatasi yagsiz...borekte neymis peahhhh:)))))
ben çörek otu yiyorum yemeklerden yarım saat önce 3 gün oldu başlayalı artı spor yapıyorum evde kendimi çok hafif hissediyorum :) sizinle zayıflamak istiyorum
elaprenses süpersin bende akşama taze fasülye yapıyorum bugün hiçbişey kaçırmadan yarı ettik hadi hayırlısı ara öğün yapmadım doğru dürüst ama acıkmadım da su içtikçe midem doluyor sanki :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?