• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20-25 kilo vermek istiyorum

gunaydin kizlar.... benim kiz gece hic uyumadi cok yorgunum sirtim her tarafim agriyo:((( salla salla...
kahvaltiyi hazirladim birazdan yapicam .... kizida uyutum simdi gece uyumayinca:1: ac karnina kahve iciyom ayilmam lazim:))))

Günaydın elacım ve herkese hayırlı sabahlarrr:16::16:

Ayy canım üzüldüm minik bebiş neden uyumuyo bakim :54: şimdi uyumuş ya sende dinlenirsin biraz :34:

Ben dün menümü yazamadım şimdi yazayım

Sabah= 1 haşlanmış yumurta +1 çay kaşığı labne + 1 çay kaşığı kuşburnu marmelatı + 3 yeşil zeytin+ yarım salatalık+1 dilim kepekli ekmek+ şekersiz çay

Ara Öğün= 1 havuç

Öğle= 1 kase lahana çorbası+ 1 porsiyon patatesli tavuk yemeği+ çeyrek kepek ekmeği

Ara Öğün= 1 fincan latte

Akşam= 3 kaşık yoğurt + 1 çay kaşığı kızılcık reçeli

Sabah ve akşam 1 mil leslie yaptım lesliden sonra 15 dk da basen çalışıyorum :8::21::32::62::64::122::91:

dogdugundan beri bole biraz edepsiz benim minnak :1:
jillian michaels in programi var bende ona hevesleniyom ama benim yapmam mumkun degil:)))

dogdugundan beri bole biraz edepsiz benim minnak :1:
jillian michaels in programi var bende ona hevesleniyom ama benim yapmam mumkun degil:)))

Canım bende onu denedim ama zor geldi fıtığımı tetikler diye korktum da biraz leslie 1 mil ısınma niyetine yapıyom zaten kocaaaman sorunum basenler kalça onlara çalışmaya çalışıyorum:18:

Ayy canım ben de bu animasyona bayılıyorum gerçekten çok güzel ve sevimli çılgın hırsızı da izlemeni tavsiye ederim tabi bunun kadar güzel olmaz ama:34::34:

tamam izlerim :46: ... oncedn cok filim izlerdik simdi firsat bulamiyorum... arada bir iste yemek yerken aciyoz... tim burton animasyonlarini severim farkli oluyo... acikcasi animasyonlarin hepsini severim... :1: su svimli cilgin hirsizi izliyim bakalim :)))

Canım bende onu denedim ama zor geldi fıtığımı tetikler diye korktum da biraz leslie 1 mil ısınma niyetine yapıyom zaten kocaaaman sorunum basenler kalça onlara çalışmaya çalışıyorum:18:

himm evt zorlaya bilir seni sen bildigin gibi yappp en iyisi:))))

kahvaltim:
1,5 haslanmis yumurta
1 dilim kepek ekmegi
1 kirbit kut. peynir
ince dilim kasar
ince dilim salam
1 kupa yesil cay

simdide bir fincan kahve

oglen:
peynir tabagi kepekli grisini ve kahve
aksam:
kepekli makarna salatasi (brokolili,garnitürlü,yogurtlu naneli pul biberli)

yesil cay icin fincan almam lazim suzmek cok zor oluyo bir iki markette bulamadim useniyorum yaparken:1:

simdi 1 fincan kahve

Son düzenleme:
kizlar bugun hic hareket yapamadim:((
kizim oglen uyurken palates cemberiyle bacak arasi 100 kere hepsi o.... biraz yorgunum....

İyi akşamlarr herkeslereee:3::3:

Menümü paylaşıyım:32:

Sabah= 1 çay kaşığı kadar labne + 1 çay kaşığı kuşburnu marmelatı + 2 yeşil zeytin+ 1 dilim kepekli ekmek+ 1 çay kaşığı keten tohumu+ şekersiz çay

Ara Öğün= 1 tane kivi

Öğle=1 porsiyon Omletli tavuk patates

Ara Öğün= 1 tane limonlu maden suyu

Akşam=1 havuç

İşte bu kadar sizde ne var ne yok:16:

evet masalim napalim bugunluk bole sen ne yaptin ders calisiyomusun?

Evet çalışıyorum canım oturmaktan omuzun falan tutulmuş annem masajlar yaptı biraz iyi geldi:1:

Ayın 23 ünde ablamle bebişimiz gelecek o zamana kadar dersleri hafifletmem lazım onlarla rahat rahat gezebilmem için:1: Ayy ablam

gelince misafirliklerdir gezmelerdir derken inşallah kilo falan almam kendimi kaybetmem çok korkuyom:53::53:

Evet çalışıyorum canım oturmaktan omuzun falan tutulmuş annem masajlar yaptı biraz iyi geldi:1:

Ayın 23 ünde ablamle bebişimiz gelecek o zamana kadar dersleri hafifletmem lazım onlarla rahat rahat gezebilmem için:1: Ayy ablam

gelince misafirliklerdir gezmelerdir derken inşallah kilo falan almam kendimi kaybetmem çok korkuyom:53::53:

ay neguzell bebisi gorucen :)))
kilo almasin seni anlarlar.... dikkat etigini soyleyince... ablan sonucta yabanci degil...
bende yarin aksam ustu kayinvalideme gidicem.. pazar donucezz :((( manti felan yapmis biz gidicez diye oyy oyy bende onu dusunuyom :1: dikkat eticem bakalim ne kadar becerebilirim

ay neguzell bebisi gorucen :)))
kilo almasin seni anlarlar.... dikkat etigini soyleyince... ablan sonucta yabanci degil...
bende yarin aksam ustu kayinvalideme gidicem.. pazar donucezz :((( manti felan yapmis biz gidicez diye oyy oyy bende onu dusunuyom :1: dikkat eticem bakalim ne kadar becerebilirim

Evet canım bütün ahali gün sayıyoruz gelcekler diye pek bi özledik :32: inşallah kilo almam bakalım görecez artık ablam şimdiden pazarlık ediyor ben gelince burger king gitmeyecez mi milkshake içmeyecez mi diye ya:1::1::53:

canım çok endişelenme kahvaltını hafif yaparsan akşamda yemezsen sorun olmaz inşallah

Porsiyon (200gr) Mantı (Alınan Kalori)=407 kcal :34::34:

Evet canım bütün ahali gün sayıyoruz gelcekler diye pek bi özledik :32: inşallah kilo almam bakalım görecez artık ablam şimdiden pazarlık ediyor ben gelince burger king gitmeyecez mi milkshake içmeyecez mi diye ya:1::1::53:

canım çok endişelenme kahvaltını hafif yaparsan akşamda yemezsen sorun olmaz inşallah

Porsiyon (200gr) Mantı (Alınan Kalori)=407 kcal :34::34:

ozlenmez mi yaaaa hem ablan hemde yeni yegenin cok renkli gececektir :)) bu arada
burger king tavuklu sezar soslu salatasi bayilirim :1: onu yerim sende ben disari cikinca onu yiyorum.. milkshake ten bisey olmaz bi seferde..
.
407 ??? salcasiz yagsiz sadece yogurt doksem...

ozlenmez mi yaaaa hem ablan hemde yeni yegenin cok renkli gececektir :)) bu arada
burger king tavuklu sezar soslu salatasi bayilirim :1: onu yerim sende ben disari cikinca onu yiyorum.. milkshake ten bisey olmaz bi seferde..
.
407 ??? salcasiz yagsiz sadece yogurt doksem...

Hım peki bende deneyeceğim o zaman bakalım artık yada yiyip deli gibi gezerim ertirim artık ayy hiç bilmiyorum ki canım benim sitede

sadece mantı yazıyordu ama zaten normal mantı salçasız olur tabi yağ koymazsan daha az olur :44:

Hım peki bende deneyeceğim o zaman bakalım artık yada yiyip deli gibi gezerim ertirim artık ayy hiç bilmiyorum ki canım benim sitede

sadece mantı yazıyordu ama zaten normal mantı salçasız olur tabi yağ koymazsan daha az olur :44:

neyse bosver bende bole dikkat ederim.. sade yogurtlu... sende napalim ablan geliyo bi kacgun olur o kadar simdiden dusunme..

Günaydın hanımlarrrrrrrr:16::16:

Bugün tartı günümüz hazır mısınız????:52::52:

Back
X