• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20-25 kilo vermek istiyorum

hazirizzzzzzzz:1:

gecen hafta: 70.2
bugun: 69.02
tam bir kilo vermisim.. :130:
artik 60 li rakamlara merhaba:))))
ne mucadele ediyom bea 90 dım bi aralar masallah bana:1:

kahvaltimi yaptim:
2 gun kurusu kayisi
2 kepekli grisini
1 kibrt.kut. beyaz peynir
biraz cecil ince ve dilim salam
bir kupa yesil cayy :32:

hazirizzzzzzzz:1:

gecen hafta: 70.2
bugun: 69.02
tam bir kilo vermisim.. :130:
artik 60 li rakamlara merhaba:))))
ne mucadele ediyom bea 90 dım bi aralar masallah bana:1:

kahvaltimi yaptim:
2 gun kurusu kayisi
2 kepekli grisini
1 kibrt.kut. beyaz peynir
biraz cecil ince ve dilim salam
bir kupa yesil cayy :32:

Ayy çok sevindim adına canım darısı benim başıma inşallah

Kilo Bildirimi

Geçen hafta=82.5

Bu hafta= 80.5:16::16:

kızlar tekrikler çok güzel vermişiniz:)) ela walla kutluyorum seni tam 30 kg helal olsun yani. masal sende haftada 2 kg vermişin çok iyi yaaa bana sormayın canlarım ben daha öncede dediğim gibi 500 gr almışım :43: :44: yaaa acaba funsui ne yaptı sesi soluğu çıkmıyor acaba bıraktımı diyeti koyverdi herhalde

kızlar tekrikler çok güzel vermişiniz:)) ela walla kutluyorum seni tam 30 kg helal olsun yani. masal sende haftada 2 kg vermişin çok iyi yaaa bana sormayın canlarım ben daha öncede dediğim gibi 500 gr almışım :43: :44: yaaa acaba funsui ne yaptı sesi soluğu çıkmıyor acaba bıraktımı diyeti koyverdi herhalde

simdilik 21 kilo 34bta :1:
500gr bisey degil canini sikmaa .....
funsui bende merak ediyorum...

ayy pek yoruldum evi temizledim:21:haftasonu annem tutamıyo yapıyor sonrada yoruluyor bütün haftasonu da temizlikle bitmiş oluyo

kıyamıyom ona canım benim:16: Görmemişler gibi ablamla annemi arayıp kilomu söyledim ayy ama ama gerçekten de görmemişim

böyle kilo vermeyi:1::1: siz neler yaptınız bugün bakim? Ela nerelerdesin napıyooonnn bebiş napıyo:16::16:

ayy pek yoruldum evi temizledim:21:haftasonu annem tutamıyo yapıyor sonrada yoruluyor bütün haftasonu da temizlikle bitmiş oluyo

kıyamıyom ona canım benim:16: Görmemişler gibi ablamla annemi arayıp kilomu söyledim ayy ama ama gerçekten de görmemişim

böyle kilo vermeyi:1::1: siz neler yaptınız bugün bakim? Ela nerelerdesin napıyooonnn bebiş napıyo:16::16:

iyi yapmissin soyle tabi... sana moral verirler yureklendirirler... bende arabadayim yolda .bebis simdi uyudu. bebekle yolculuk cok zor bacim :1: kayinvalideme gidiyoruz. yol 2,5 3 saat suruyo...
temizlikle gecmis gunun 500 gr vermisindir kesin:1: optum seni cookkk

iyi yapmissin soyle tabi... sana moral verirler yureklendirirler... bende arabadayim yolda .bebis simdi uyudu. bebekle yolculuk cok zor bacim :1: kayinvalideme gidiyoruz. yol 2,5 3 saat suruyo...
temizlikle gecmis gunun 500 gr vermisindir kesin:1: optum seni cookkk

ayy uzakmışta biraz evet zor olur tabi ama inşallah bebiş bu sefer melekler gibi uyur da rahat gidersiniz inşallah gitmiştir kilocuklar:1:

gunaydin kizlar ...
dun aksam guvec vardi. borek vardi yemekte ikisinde yemedim. zeytin yagli ispanak ve yogurt yedim.. ve etli lahana sarmasi 7 tane felandi :(((

yolda da poça yedim. 2,5 tane

sabah: haslanmis yumurta peynir. dunku borekten bi tane... borek yiyince ekmek yemedim.. sekersiz cay simdilik bu kadar...

kızlar merhaba yarın kendi evime dönüyorum artık diyet olayı tamamen fiyasko oldu sormayın bizim aile çok kalabalık maşallah her yemek olayı 5-6 çeşit kendi evimde süperdi herşey yarın döndükten sonra tamamen diyet olayına kaptırıyorum kendimi 1 hafta herşey iyiydi ama ikinci hafta herşey tepetaklak oldu :(
Bu arada harikasınız ne güzel kilo vermişsiniz tebrikler ben kiloma bile bakamadım ama kesin almışımdır eve gittiğimde şok olmayacagım
:(

kızlar merhaba yarın kendi evime dönüyorum artık diyet olayı tamamen fiyasko oldu sormayın bizim aile çok kalabalık maşallah her yemek olayı 5-6 çeşit kendi evimde süperdi herşey yarın döndükten sonra tamamen diyet olayına kaptırıyorum kendimi 1 hafta herşey iyiydi ama ikinci hafta herşey tepetaklak oldu :(
Bu arada harikasınız ne güzel kilo vermişsiniz tebrikler ben kiloma bile bakamadım ama kesin almışımdır eve gittiğimde şok olmayacagım
:(

funsui nerdesin kis... merak ettim...valla gelmeseydin girmicektim yarindan sonra... kendime gunluk acacaktim gunlugunu isgal etmisiz gibi oluyodu :1: neyse yarin baslarsin... moralini bozma... oldu o kadar ....yarin yeniden en bastan basla... kosusturmada kiloda almamissindir...

bu arada oglen yufka ekmek dürüm icinde domates peynir o kadar. aksam manti var onuda yogurtladim mi tamam yarin donuyoruz.. herhalde cok az alirim kilo bakalim.. neyse ya bu hafta bole olsun...

bu arada 2 sekerli ihlamur ictim az once kuafordeyim... saclarimi boyatiyom kislar... :37:

merhaba kızlar iyi akşamlar herkeslere biz bugün annemle gezmelere pazarlara gittik pek gezdik yaa

Sabah kahvaltı da tost yaptım kepek ekmeğinden içine yarım domateste doğradım güzel oldu yanınada şekersiz çay ve 1 kaşıkyoğurtla

1çay kaşığı reçel

Tabi erkenden çarşı pazara gidince öğle yemeği yok onun yerine yarım paket eti form ve 1 elma yedim ve 1 top küllah sade:18::18:

dondurma ve başka birşey yok

Kızlar ya ben dün sabah 80.5 çıktım ama dünden beri 81 çıkıp duruyorum birşey yemedim ki öyle oldu şimdi dün mercimek çorbası içtim

o kadar bugünde yemedim ve çok dolaştım geldim baktım malesef yine aynı ya neden böyle oldu ki:43::14::14::14:

merhaba kızlar iyi akşamlar herkeslere biz bugün annemle gezmelere pazarlara gittik pek gezdik yaa

Sabah kahvaltı da tost yaptım kepek ekmeğinden içine yarım domateste doğradım güzel oldu yanınada şekersiz çay ve 1 kaşıkyoğurtla

1çay kaşığı reçel

Tabi erkenden çarşı pazara gidince öğle yemeği yok onun yerine yarım paket eti form ve 1 elma yedim ve 1 top küllah sade:18::18:

dondurma ve başka birşey yok

Kızlar ya ben dün sabah 80.5 çıktım ama dünden beri 81 çıkıp duruyorum birşey yemedim ki öyle oldu şimdi dün mercimek çorbası içtim

o kadar bugünde yemedim ve çok dolaştım geldim baktım malesef yine aynı ya neden böyle oldu ki:43::14::14::14:

ben onu o kadar cok yasadim ki masal alisacaksin simdiye kadar 21 kilo verdim her seferinde bir kilo verdim 500 aldim yarim kilo verdi 200 aldim asli da almiyosun hergun tartilinca ole oluyo... sende alisacaksin ... yada haftada bir tartil

Sarışın halin hayırlı olsunnn elacım:115::115::115::112:

Ayy ben ilk defa karşılaştım moralim çok bozuldu :14::14:

Back
X