20-25 yaş arası genç anneler buyrun sohbete

burdayim canim bizim yaramzdan firsat zor buluyorum burasi tr den iki saat ileri esim geldi yemek yedik vs. vs. sen neler yapiyosun canmsen nnapiyos

iyim canım bende her zaman aynı şeyler dün baya yoğundum bizim alltaki komşu 3 apartman ilerde bi ewe taşındı onlara yemek yap fln gece 01,00 da işim bitti anca ay bu arada eşimle ilişkiye girrerken kaza oldu rahim o günden sonra sürekli kasılı yani arada inşallah hayırlısıyla hamileyimdir :??? eşim nasanda iş nedeniyle 6 ay göreve gitcek ama olsun ben yinede razıyım ama rabbim bilir...

benim ilk hamileleğimdede eşim askerdeydi malesef kadermi bu bilmiyorum ama ben hep hamileiğimi yalnız geçirdim kısmette yine öyleyse bilemem...

iyi yapmissin canim sevinmisdir komusun.valla canim nediyim bilmeemki Allah gonlune gore versin.esin goree gdnce sen napiyosun canm cok zordur heraldesimdiden Allah kavustursun.hersey kismet canim hakkinda hayirlisi olsun insallah

günaydın kızlar.bende yeni gördüm bu topiği hemen atladım:)21 yaşındayım 17 günlük ali emir adında oğlum var.rize'de yaşıyorum iş dolayısıyla.

hosgeldin canimm kac yasindasin bebisin kac aylik ?
hoşbulduk cnm 24 yaşındayım kızım 20 aylık
hoşbulduk şekerim ne yapayım yaramaz bi kızım var onun peşinde koşturup duruyorum kızım yaramazlıkta sınır tanımıyo valla

günaydın kızlar.bende yeni gördüm bu topiği hemen atladım:)21 yaşındayım 17 günlük ali emir adında oğlum var.rize'de yaşıyorum iş dolayısıyla.
hoşgeldin cnm ayy bebişin dha çok küçükmüşş bu günlerinin tadını çıkart valla bende rizeliyim memleketim ora

hoşbulduk cnm 24 yaşındayım kızım 20 aylık

hoşbulduk şekerim ne yapayım yaramaz bi kızım var onun peşinde koşturup duruyorum kızım yaramazlıkta sınır tanımıyo valla

mrblarrrr nasılsınız arkadaşlarrr

Hoşgeldiniz kızlar....

Günaydın kızlar,,,
nasılsınız.neler yapıyorsunuz.?

Her birimiz küçük yaramazlardan fırsat buldukça giriyoruz fakat aynı saatlere denk gelemiyoruz sanırım...:87:

Son düzenleme:

iyi yapmissin canim sevinmisdir komusun.valla canim nediyim bilmeemki Allah gonlune gore versin.esin goree gdnce sen napiyosun canm cok zordur heraldesimdiden Allah kavustursun.hersey kismet canim hakkinda hayirlisi olsun insallah

saol tatlım inşallah hayırlısı olur cümlemizin hakkında...

hoş geldin canım oğluşunu allah bağışlasın... ne güzel rizede yaşaman bende çok isterim rizede karadenizde yaşamak... eşimde çok istiyo sen memnun musun canım rizeden...

hoşbulduk şekerim ne yapayım yaramaz bi kızım var onun peşinde koşturup duruyorum kızım yaramazlıkta sınır tanımıyo valla [/QUOTE]

ay canım allah kolaylık versin iyi canım hamilelikten kalan kilolarda gidiyodur... bu sayade bide o açıdan bak

mrblarrrr nasılsınız arkadaşlarrr

iyiz canım seni sormalı...???

amin canim hakkimizda hayirlisi.sahsen ben 2.bebege bakicak biguc bulamiyorum kendimde sana imrendim simdi.

bu arada canm genelde hep gece giriyosun nete

napim canım benim fıstık uyuyunca yada eşimle oynarlarken giriyorum ...

bendeki cesaret neden biliyomusun canım kızım bir yaşında ama inanılmaz uslu bi çocuk beni bu yaşında anlıyo... ver dediğimde veriyo yapma dediğimde yapmıyo allahıma binlerce kez şükürler olsun çok şanslıyım....

hep derim allah sabrıma göre eş sabrıma göre çocuk vermiş diye inşallah 2,3,4, bebilerimde kısmetse kızım gibi olur...

ve inşallah allah sizlerde nasip eder canım....

düşünsene şu dünyada çocuklarımızdan başka ailemizden b0aşka kimim
iz var... bizler yaşlandığımızda yine kapımızı evlatlarımız çalacak...

hoş geldin canım oğluşunu allah bağışlasın... ne güzel rizede yaşaman bende çok isterim rizede karadenizde yaşamak... eşimde çok istiyo sen memnun musun canım rizeden...

teşekkürler hoşbulduk.genel olarak güzel bir yer ama benım şuanda kaldığım yer cok küçük.açıkcası cok memnun değilim.çok pahalı bir yer.seçeceğin yere bağlı yani güzelliği:)):90:

ay canim maslalh diyelimde prensesine nazar degmesin.inanki canim bende senin gibi dusunuyorum
-dum-daha dogrusu hem benim oglum cok yaramaz hem ben burda tekim hic kimsem yok yardim edenimde yok saolsun esim yardim ediyo bide yardimci tuttu ev iisleri icin ama yineoglum bnde ah fenami ololurdu yanmda anem olsaydi gunduz oyalasaydi bnde uyusaydim birazcik neyse cnm insallh bnm oglumda uslnir

canim su enson ki cumlen okadar guzelkii aynen katiliyorum benm cocuk yapmaya tesvik ediyosun valla illkai bnde istiyorum cocuk da ben bizim ki bi 4-5 yasina gelmeden cesaret edemem vallla.

merhabalar kızlar nbrsiniz kimseciklerde yok herkes bebişlerinin yanında sanırsam benim fındık kurdum uyudu azcık bakayım dediydim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…