20-25 yaş arası genç anneler buyrun sohbete

çok geçmiş olsun canım acil şifalar versin rabbim iyi olur inşallah ne yapalım evlatlarmız için herşeye razıyız.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza heralde tek bebişli olan benim kaç yaşında evlendiniz kızlar siz

bizde pek iyi sayılmayız aslında,
ankarada güneşli havaya aldanıp dışarı çıkmıştı, ama üşütmüş.hafif ateşi, burun akıntısı ve mızmızlığı var .şurup verdim ama ilerlemez inş.
çabucak iyileşsin kuzularımız...

korkma tek bebişli olarak yalnız değilsin bende varım bi kaç arkadaş daha var hatta.
hepimiz erkenden evlenmişiz anlaşılan

sende uğrayamıyorsun pek.
bebişin nasıl?

saol canım doktor gelişimi iyi diyosa sende çok takma kafana bu ara benim oglanın iştahı iyi çocukların bi dönemi oluyo öyle insallah seninkide düzene girer

sevdakara sana da geçmiş olsun canım hava degişimi oldu galiba bebişin oy kıyamam ya hiç hastalanmadan büyüseler ne güzel olur bende uyumusum oglumun basında biraz kendime geldim bu arada sen kaç yasındasın

sevdakara sana da geçmiş olsun canım hava degişimi oldu galiba bebişin oy kıyamam ya hiç hastalanmadan büyüseler ne güzel olur bende uyumusum oglumun basında biraz kendime geldim bu arada sen kaç yasındasın

çok saol öyle oldu sanırım.
uyuyor şimdi bakalım.

buarada 25 yaşındayım.

günaydın canım iyiyiz bu saate kadar uyumusuz oglumla dün gece daha iyiydi oglum hiç ateşlenmedi şükür sen nasılsın oglusun nasıl

saol sabacım, bizde düne nazaran daha iyiyiz.ama iştahı yok hala, ona üzülüyorum.
senin kuzun da atlatıyor hastalığını inş. iyi olmasına sevindim.

saol sabacım, bizde düne nazaran daha iyiyiz.ama iştahı yok hala, ona üzülüyorum.
senin kuzun da atlatıyor hastalığını inş. iyi olmasına sevindim.

düzelir zamanla sıkma canını bende ateşi olmadıgına seviniyorum kabaran yerleri gösterip yavrum anne acıyo diyo güzel oglum benim eee sen neler yapıyosun eskişehir havası nasıl burası yagmurlu kapalı yine

acıyodur tabi, kıyamamam ona.en azından derdini anlatabiliyo seninki, benim oğlum birden ağlıyor huysuzlanıyor ne yapsam gönlünü edemiyorum dili olsada şuram ağrıyo dese keşke.
bende ne yapacağımı şaşırıyorum öyle olunca.
neyse rabbim beterinden saklasın.

havayı hiç sorma vallahi, yine kapkaranlık ve yağmurlu burasıda.

amin canım bunlar dikkat edilirse geçicek seyler insanlar ne dermansız dertlerle ugrasıyolar rabbim kimseyi evladı ile sınamasın bi yaz gelmedi neyseki yagmur bereket ama insan yine istiyo güneşli günleri hafta sonu bizde hayvanat bahçesine götürecektik hasta olunca kaldı zaten pazar yine yagmurlu olacakmıs eve kapanacagız yine sen bakındınmı canım bahsettigim kitaplar a geçen jokerin net adresinde benzer kitapları gördüm kırtasiye bölümünü tıkla hayvanlar olanını gördüm benzer degişik kitaplarda vardı

bi kaç markete baktım bulamadım, 5-6 yaş için buldum o tarz kitaplardan ama bizim yaşımıza uygun olanını bulamadım.tekrar bakayım jokerin sitesine ama netten bu zamana kadar hiç alışveriş yapmadım güvenilir olur mu bilemiyorum.:26:

bende yapmadım joker bize yakınelden aldım herseyi ama bence güvenilirdir joker büyük bi magaza riske girmez zamanında gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…