- Konu Sahibi imporatogrly
-
günaydın güzel anneler ben yine sabahın köründe ayaktayım gece hiç uyumadım oglum ateşlendi gece sabaha kadar bekledim bişey olur diye canım oglum benim yüzü benek benek oldu yorgunum uykusuzum yapılacak bir sürü iş var iyi olsada ben herseye razıyımm oglum iyi olsun yeter
günaydın canım dün akşam götürdük doktora alerji ilacı ates düşürücü verdi bide bogazı intap olmus kzumun hepsi üst üste geldi sabaha karsı bide sabah ateslendi şimdi oyun oynuyo doktor şimdi geçirmesi daha iyi dedi ama biran önce iyileşmesini istiyorum yavrumun senin ufaklık nasıl
çok geçmiş olsun canım acil şifalar versin rabbim iyi olur inşallah ne yapalım evlatlarmız için herşeye razıyız.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza heralde tek bebişli olan benim kaç yaşında evlendiniz kızlar siz
çok geçmiş olsun canım acil şifalar versin rabbim iyi olur inşallah ne yapalım evlatlarmız için herşeye razıyız.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza heralde tek bebişli olan benim kaç yaşında evlendiniz kızlar siz
sevdakara sana da geçmiş olsun canım hava degişimi oldu galiba bebişin oy kıyamam ya hiç hastalanmadan büyüseler ne güzel olur bende uyumusum oglumun basında biraz kendime geldim bu arada sen kaç yasındasın
Günaydın kızlarrrrrr,,,
nasılsınız bugün?
bebişleriniz nasıl?
günaydın canım iyiyiz bu saate kadar uyumusuz oglumla dün gece daha iyiydi oglum hiç ateşlenmedi şükür sen nasılsın oglusun nasıl
saol sabacım, bizde düne nazaran daha iyiyiz.ama iştahı yok hala, ona üzülüyorum.
senin kuzun da atlatıyor hastalığını inş. iyi olmasına sevindim.
düzelir zamanla sıkma canını bende ateşi olmadıgına seviniyorum kabaran yerleri gösterip yavrum anne acıyo diyo güzel oglum benim eee sen neler yapıyosun eskişehir havası nasıl burası yagmurlu kapalı yine
acıyodur tabi, kıyamamam ona.en azından derdini anlatabiliyo seninki, benim oğlum birden ağlıyor huysuzlanıyor ne yapsam gönlünü edemiyorum dili olsada şuram ağrıyo dese keşke.
bende ne yapacağımı şaşırıyorum öyle olunca.
neyse rabbim beterinden saklasın.
havayı hiç sorma vallahi, yine kapkaranlık ve yağmurlu burasıda.
amin canım bunlar dikkat edilirse geçicek seyler insanlar ne dermansız dertlerle ugrasıyolar rabbim kimseyi evladı ile sınamasın bi yaz gelmedi neyseki yagmur bereket ama insan yine istiyo güneşli günleri hafta sonu bizde hayvanat bahçesine götürecektik hasta olunca kaldı zaten pazar yine yagmurlu olacakmıs eve kapanacagız yine sen bakındınmı canım bahsettigim kitaplar a geçen jokerin net adresinde benzer kitapları gördüm kırtasiye bölümünü tıkla hayvanlar olanını gördüm benzer degişik kitaplarda vardı
hoşbuldummm kızlarrr bende tek bebişli anneyim 19 yaşında evlendim 2 sene sonra bebişim oldu
allah bağışlasın yavrunu.
kaç aylık bebeğin?
bi kaç markete baktım bulamadım, 5-6 yaş için buldum o tarz kitaplardan ama bizim yaşımıza uygun olanını bulamadım.tekrar bakayım jokerin sitesine ama netten bu zamana kadar hiç alışveriş yapmadım güvenilir olur mu bilemiyorum.:26:
sağol canım 3.5 aylık bebişim
oy ne tatlıdı o şimdi kızmı erkekmi canım ne güzel bebek kokuyodur o çok özledim bebiş kokusunu
kız canım Allah bağışlasın yeni agular yapmaya başladı herşeye gülüyo görmelisin seninkiler ne kadarlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?