20-25 yaş arası genç anneler buyrun sohbete

ben burdayım canım benim oglan oyun istiyo onla ilgilendim biraz bi giriyorum bi çıkıyorum ondan hava bu gün ögleden sonra açtı ama çıkamıyorum bi yere baska kuzulara da geçmesin diye senin kuzu nasıl

zar zor çorbasını ve meyvesini yedirdim,
şuanda da ayağımda sallıyorum uyuycak inş.
ama aynen böyle bakıyor

benim bi tane var canım .2,5 yaşında oglum var küçük bebişi çok özledim bikaç seneye 2. çocugu düşünüyorum nasip olursa bebişi öpün yerime

ayy kuzum benim yaaa benimkide o kadar olsaydı çok küçük henüz şöyle bıdık bıdık yürüseydi öperim canım tamam

korkma tek bebişli olarak yalnız değilsin bende varım bi kaç arkadaş daha var hatta.
hepimiz erkenden evlenmişiz anlaşılan

sende uğrayamıyorsun pek.
bebişin nasıl?[/QUOTE]
valla benim pek vaktim olmuyo ya benim kızım huysuzlandımı elimi birşeye atamıyorum birde kaynanamla altlı üstlü oturuyorum yukarı çık aşağı in zor oluyor
bebeğimde iyi biraz ek besinde iştahsızlığı var onunla uğraşıyorum yemiyor canım sıkılıyor baya
saol canım doktor gelişimi iyi diyosa sende çok takma kafana bu ara benim oglanın iştahı iyi çocukların bi dönemi oluyo öyle insallah seninkide düzene girer

ayy inşallah ya inşallah düzelir iştahsız çocuk çok kötüymüş çok zormuş bir gün ağlamadan kendi istahiyle iştahlı yediğini görürüm inş.

korkma tek bebişli olarak yalnız değilsin bende varım bi kaç arkadaş daha var hatta.
hepimiz erkenden evlenmişiz anlaşılan

sende uğrayamıyorsun pek.
bebişin nasıl?
valla benim pek vaktim olmuyo ya benim kızım huysuzlandımı elimi birşeye atamıyorum birde kaynanamla altlı üstlü ondirerek turuyorum yukarı çık aşağı in zor oluyor
bebeğimde iyi biraz ek besinde iştahsızlığı var onunla uğraşıyorum yemiyor canım sıkılıyor baya

ayy inşallah ya inşallah düzelir iştahsız çocuk çok kötüymüş çok zormuş bir gün ağlamadan kendi istahiyle iştahlı yediğini görürüm inş.[/QUOTE]

ek gıdaya alışma süreci sabır isteyen bi dönem, çoğu bebek zor alışıyor maalesef.
iştah açıcı şuruplardan kullanmayı dene istersen.
birde en çok sevdiği bi yemeği çeşitlendirerek dene.ben öyle yapmıştım bir ara.
yavaş yavaş düzene girecektir, ama tek yapman gereken sabır ve pes etmemek.
inş. çabucak alışır kuzun.

çıtır anneler hepimizin anneler günü kutlu olsun
evlatlarımızla hayırlı bir şekilde uzun ömürler sürelim

Rabbimden dilerim anne olmak isteyen herkesede bu güzel duyguyu yaşatsınnnnn

günaydın kızlar,

nasılsınız.?
sagol canım iyi diyelim iyi olalım
benim kızın kanın da mikrop çıkmıştı bundan 20gün önce felan antibiyotik felan iyi olduydu şimdi gene tekrarlıyor
oda çokm ateş yapıyorr maalesef ugraşıyoruzzz işte
birde oglumda ateşlendi öksürüyor
aynı zamanda düğün telaşı
koşturuyoruz anlayacagınnn
araslarda geliyorum ondada karşılaşamıyoruz
karşılaşıpta iki lafın belini kıramıyoruzzzz

geçirdi sayılır teyzesi yaralar kabuklanmaya basladı neyseki şükür atlattık bunuda senin bebiş nasıl oldu

ayy geçmesine sevindim canım
en kısa zamndada kabuklarınız bitet bişiycigi kamlmaz kuzunun inş
benim kızın kabukları ve tam olarak izleri hemen grçmemişti
hatta görümcemin sünneti vardı oaraya gitmiştik
arkadaşlar son gideceginiz gün oldu artık çocugun yüzünü görelim daha tam göemedik felan diyorlardııı

Ayyy kıyamam ikisinede.
çok geçmiş olsun.
antibiyotiğe tekrar başlayacaksın değil mi?inş. tez zamanda iyilşirler iki kuzunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…