20-25 yaş arası genç anneler buyrun sohbete

saol iyiyiz biz,
sen nasılsın bakalım.?

bana mı demiştin denk geldik konuşalım diye ?
sanırım sen girdin ben çıktım tam.

evet canım sana demiştim
ama ben gemişim sen çıkmışsın
bir türlü denk gelemiyoruzzzz

neyse ben bu arada kızlar aldıgım abiyelik kumaşı terziye verdim dikilmeye başalndı dua edinde güzel bişiy olsunnn

işte geldimmmmmm

hay allah yine denk gelemedik. bu kezde ben geldim sen çıktın. (

nasıl bi şey diktiriyorsun?
gönlüne göre güzel bişey olur inş.

ya buarada hitap ederken sana bayanmerak diyeceğim, o da olmuyor, nickin güzel ama hitap ederken yani uygun olmuyor.
ismin neydi acaba????

Son düzenleme:

canım ya bende 20 yaşımda dogum yaptım 3,5 yaşında oglum var .bebişlerinle birlikte sende büyürsün
ne güzel.nasıl aralarında pek fark yok yaş farkı bakımı kolay mı acaba

Son düzenleme:
selam kızlar ben bu gün neredeyse günün yarısı dısardaydım fazla giremedim nasılsınız konusmayalı yeni genç anneler de katılmıs aramıza hos geldiniz kızlar

canım benimde 1 buçuk ay sonra kız kardeşim evleniyo bende abiye almayı düsünüyorum yoksa diktirsemmi maliyeti ne kadara geliyo benim begendigim kıyafet 300 tl mazada terziye hiç sormadım acaba modeli alıpta diktirsemmi güzel olurmu bir kere giymeye o kadar para vermeye içim elvermiyo valla

selam sabacım,,,

eee naptın bakalım,,,
gezdiniz mi oğluşunla??

gezdik canım saat 10 30 da dısarı alısverise çıktık eve geldigimde 12 30 du saat oglusu uyuttum yemek yaptım uyanıncada parka çıktık yoruldum biraz yürümek istemedi ufaklık arabası da küçğük geliyo kucak istedi o beni yordu biraz bide parktan gelmek istemez bi kola kapagı buldum vura vura bi sen vur bi ben diye diye getirdim eve biraz etrafa rezil olduk gibi amaneyse sen ne yaptın bu gün

parktan gelme yöntemin güzelmiş valla,
bende deneyeyim
evdeydik bizde sürekli yağmur ve tolu yağdı burda pencereden izledik bizde kuzumla...

sende düzelince acısını çıkarırsın havaların parkların canım burasıda soguktu biraz ama sıkı giydirdim çıktım canı sıkılıyodu kuzumun canım ben çıkıyorum eşim geldi yemek filan hazırlayacagım iyi aksamlar sana kuzuyu öp yerime

Günaydın kızlar
nasılsınız?

Ben çok uykusuzum benim kuzu bugün 5.30 da uyandı bi dahada uyumadı.

günaydın canım benim kuzuda erken kalkıyo artık zor oluyo bana da gece de geç yatıyorum uykuya hasret gün geçiyo işte neyse sende o uyurken yat dinlen ben ole yapıyorum e bizimde enerjiye ihtiyacımız var ki onlara verimli olabilelim dimi yani benimde bu gün temizlik işim varof bir sürü iş ev işini hiç sevmiyorum

Doğru diyosun saba cım.
2 saat uyudum kendime geldim çok şükür.
ev işi de evde çocuk olunca yap , 1 saat sonra bakmışsın ki yine aynı,
sanki hiç yapılmamış gibi.çok nankör vallahi

ha buarada kısmetse bu akşam ankara ya gideceğiz.
1 hafta orda kalıcam inş.
orda pek fırsatım olmuyor ama girebilirsem girerim kk ya.

aynen öyle canım çok yoruldum da bitti sayılır sabah kalktıgımda malesef bulamayacagım evi böyle eşimde çok dagınık çorabının biri bi yerdse biri bi yerde oluyo sabahları oglumun da oyuncakları hep ortada hep derim sihirli güçlerim olsa bitek ev işinde kullanırım bi parmagımı çıtlatırım ter yer toparlanır diye eşim güler ama bitince çok güzel oluyo her yer efil efil temizlik kokuyo şimdi kahvemi aldım elime keyfini çıkarıyorum oglusta uyuyo kafa dinliyorum yani ankaraya gidiyıomussun oh ne güzel degişiklik olur sana ankaranın neresindesiniz siz

ohhh ne güzel,mis gibi olmuştur evin.
güle güle kirlet sabacım.
bende öyleyim bi başlamaya üşenirim bitirincede o temizlik kokusunu koklar dururum.
şimdide keyfini çıkar bakalım:126:
ankara dan eve dönüşümde, büyük bi temizlik maratonu da beni bekliyor olacak maalesef.

ankara ya gitmek hem benim hem de oğlum için değişiklik oluyor

buarada ankara/yenimahalle deyiz.
biliyo musun ankara yı?
geldin mi daha önce hiç?:26:

16 yasımda gelmiştim ben de eşim geçen yıl orana çalısmaya gitti bahçeli dede akrabalarımız var bu arada bende konyalıyım yakınız yani temizlik ah temizlik yaptıgınla kalsa az önce halıya kahvemi devirdim tekrar bastan sil aman canımız sagolsun da olur gider iş

aaa hemşeri sayılır kızzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…