20-25 yaş arası genç anneler buyrun sohbete

merhaba kızlar nasılsınız bakalım benim yaramaz bebişi sormuşsunuz iyi şükür yaramazlıklarına şimdiden başladı bile örümceğiyle kurdalamadık yer bırakmıyo.ileride de böyle devam edermi ya her gittiğim yerde bizimki orayı burayı kurcalamasın nasıl önünü keserim ben bunun kızlar.

canım oglusun resmini koymayı düşünmüyomıusun merak ettim aybars beyi

ben düşünüyorum ama eşim bu konuda biraz hassas saba cım.
ama belkide koyarım ikna edebilirsem...

daha dur , ne yaramazlıklar yapıcak annesi.
ama örümcekle dip köşeyi karıştırırlarken çok tatlı oluyorlar değil mi?
hayır desen daha anlamaz ama yavaş yavaş alıştır yinede sen.:80:

bir gün denk geliriz inş
canım adım kübra ismimle hitap edebilirsin
nasıl bişiy diktirdigime gelirsek
boncuklu gelinlik kumaşları varya canım onların renklisinden yani pembe renklisinden aldım
boydan ama boncuklu kısmı yarıya belime kadar geliyor aşagısıda saten
nasip olursa aynırenk satendende türban
diye düşündüm
inş istedigim gibi olur güzel olurrr
dua edin bana
canım ya bende 20 yaşımda dogum yaptım 3,5 yaşında oglum var .bebişlerinle birlikte sende büyürsün
ne güzel.nasıl aralarında pek fark yok yaş farkı bakımı kolay mı acaba
oo sende çıtır anneymişsin canım
oglunu Allah bagışlasın
valla iki tane üst üste bebege gelirsek
çok zorr
zaten oglum sürpriz bebek
ikisinin arasında 1.5 yaş var ve tam kızımın en zor zamanlarında ben dogum yaptım
ikiz olsa belki bu kadar zor olmazda diye düşünüyorum çünki ikisininde istekleri farklı oluyor
bebeklerin uyku gaz açlık
kızımın ise tamamen daha farklı zaten iki yaş sendromu diye bişiy duydunmu bilmi yorum ama
o zamanlarımızdayız
mızmızlık uykusuzluk iştahsızlık
bu arada kızım çok hareketlidir ve sürekli takip istiyor eee bu esnadada bebeiş ilgi bekliyor
yani uzun lafın kısası ikisininde farklı dönem farklı ihtşyaçları var
ve iki üst üste çocuk zorrrr

canım hayırlı olsun işiniz
benimde abim evleniyor bizim çok az kaldı
valla diktirmek hazırdan daha pahalıya geliyor canım
ben bedenime göre bulsaydım zaten hazır alıcaktım
begendigim ve bedenime göre olmayan abiye fiyatları 250-300civarı
benim sadece aldıgım boncuklu kumaşın metresi 135tl
bunun astarı dikimi felan 500ü buluyor
ama ben 350felan denk getirebildim
tanıgım kumalçıdan ve terziden faydalanmam bunun böyle olmasını sagladı
sen bilirsin ama bedenine göre bulabiliyorsan hazır al canım
250-300civarıda normal bir fiyat bir gece için ama ömürde bir kere olan bişiy onun için deger diye düşünüyorum
Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versinnn inş

kız sevda Ankaraya gidiyormuşsun
güle güle git gel
gezin biraz bebişinle
benimde yarın kayınpederim geliyorr
misafirlerim başlıyor
sen bizim yerimizede gez canımm

kız sevda Ankaraya gidiyormuşsun
güle güle git gel
gezin biraz bebişinle
benimde yarın kayınpederim geliyorr
misafirlerim başlıyor
sen bizim yerimizede gez canımm

güzel ankara dan,
güzel anneler,
hepinize selaaaaaaammmmmmmm

saol kübracım.
bugün burada hava baya bi serin daha gezemedik oğluşumla, ama daha bir haftamız var gezeriz inş.
senin yerinede gezerim merak etme sen

misafirlerinle allah sana kolaylık versin,
2 küçük bebişle misafir ağırlamak da zor olsa gerek:18:

buarada anlattığın kadarıylada kıyafetin güzele benziyor valla,
inş. istediğin gibi dikilir ve sende hayırlısıyla o mutlu gününüzde gönül rahatlığıyla giyersin...:80:

hayır desen daha anlamaz ama yavaş yavaş alıştır yinede sen.:80:[/QUOTE]

evet canım çok tatlı oluyorlar dediğin gibi dinlenmiyo hiç beni çekmecemdeki herşeyi yere atıyor.
bugün çok kötü olay yaşadım halen şokundayım yavrumu hiç düşürmemiştim malesef kanepeden düşürdüm kuzumu aklıma geldikçe kötü oluyorum
adanadan eltimgil geldi yavrumu ihmal etmiş gibi oldum bir an dalgınlığımla kafamı çevirmemle yavrum kanepeden kafa üstü düştü çok kötüym ya o an nasıl oldum ben RABBİM kimseye yaşatmasın elimden kaydısanki şeytan işte.kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz kaynanamda bana bağırdı ben zaten kötüyüm üstüme nasıl geldi oda kendince haklı onunda evladı düşmüş gibi oldu kızmam ona ama canım sıkıldı benim ellerim titriyo bir yandan ağlıyorum kaynanamda üstüme gelince o sinir anıyla kızdım anne üstüme niye geliyorsun sen diye çok kötü birşey evlat çok farklıymış ALLAHım hepsini korusun.

selam kızlar nasılsınız bakalım kaç gündür o kadar yogunum ki giremedim bi türlü benim oglus 2 gün ateşlendi 39 lara çıktı geniz akıntısıymıs onla ugrastım allaha sükür iki gündür iyiyiz dünde eşim ben ve oglus çocuk tiyatrosuna gittik bütün annelere tavsiye ederim çok eglendik ordanda sahile indik oh artık nihayet yaz geldi hiç evde durmayı düşünmüyorum sizler nasılsınız bakalım sevdacım ankara nasıl kuzucuk nasıl

hayır desen daha anlamaz ama yavaş yavaş alıştır yinede sen.:80:

evet canım çok tatlı oluyorlar dediğin gibi dinlenmiyo hiç beni çekmecemdeki herşeyi yere atıyor.
bugün çok kötü olay yaşadım halen şokundayım yavrumu hiç düşürmemiştim malesef kanepeden düşürdüm kuzumu aklıma geldikçe kötü oluyorum
adanadan eltimgil geldi yavrumu ihmal etmiş gibi oldum bir an dalgınlığımla kafamı çevirmemle yavrum kanepeden kafa üstü düştü çok kötüym ya o an nasıl oldum ben RABBİM kimseye yaşatmasın elimden kaydısanki şeytan işte.kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz kaynanamda bana bağırdı ben zaten kötüyüm üstüme nasıl geldi oda kendince haklı onunda evladı düşmüş gibi oldu kızmam ona ama canım sıkıldı benim ellerim titriyo bir yandan ağlıyorum kaynanamda üstüme gelince o sinir anıyla kızdım anne üstüme niye geliyorsun sen diye çok kötü birşey evlat çok farklıymış ALLAHım hepsini korusun.[/QUOTE]

çok geçmiş olsun, okurken bile etkilendim.
ama çok şükür ki bişey olmamış kuzuna.
rabbim koruyo meleklerimizi işte.
kaynanan da o an paniklemiştir ama sana kızması seni daha çok üzmüştür eminim.

tekrar geçmiş olsun bebişine ve sana.
ama düşe kalka büyüyecekler, napalım.
bende ilk düştüğü zamanlar panik yapardım,oturur ağlardım onunla birlikte
ama insan zamanla alışıyor,ne yapması gerektiğini daha iyi anlıyor yaşayarak.
rabbim beterinden korusun inş..:80:

kızlarrrrr 20 yasındayım bendeee.. ekimde 21 olucamm.. 8 aylık evliyimm.. cooookk istiyorumm bebeişş... esim istemioduu (yası 32) ama dünn yapalım dediii... bende cok istesin die bekliiim diorum ama sanırım öle bişi hiçç olmucakk:26: cok korkutuolar etraftann .. kocanla aran acılcakk, adam gitcekk sen bebekle gidemiceksinn,, koana zaman kalmıcakkk gencligine yazık vs... ayy anlatın bana ne olurr kararımınn arkasında durayım mıı... cok istiyorumm benn.. genc genc anne olayımmm,, cocugumm babaabbesini dedesini görebilsin (ikiside cok yaslıı ve esim tek ogulları cünkü), kuzenleriyle cok yas farkı olmasın yalnız kalmasın diorumm, aramızdada cok kusak farkı olmasın diorumm... yanlıs mı düsünüyorumm... yoksa ben bebege bakamaz mıyımmm acaba... yasıtlarım olarakk tecrübenizi anlatırömmısınız?????

selam sabacım.
iyiyiz çok şükür.
sen nasılsın?
ankara da hava güzel,güneşli.
oğluşu uyuttum sizlere bi bakayım dedim.

ayyy geçmiş olsun.
o geniz akıntısı 2 kez bizimde başımıza geldi maalesef.
çok kötü bişey gerçekten.
antibiyotikle atlatmıştık bizde.

ama iyileşip tiyatrolara,sahile falan gidilmiliş......
ohh ne güzel.

canım bende 25 yaşındayım 6 yıllık evliyim ve 6 aylık bebeğim var ben ilk başlarda küçüğüm bakamam diye istemedim sonra olmadı falan filan en sonunda rabbim verdi şükürler olsun ama aradan uzun zaman geçtiği için ve ben rahatlığa alıştığım için o kadar zoruma gidiyorki bebek bakması onu çok seviyorum neşe kaynağım 1 saat gçrmezsem özlerim bunlar güzel ama dediğim gibi ben 6 yıldır uyku olsun gezme olsun eşimle olan ilişkimde hep rahatlığa alıştım şimdi bütün zamanımı kızıma ayırmak zorunda kalıyorum ayrıca benim kızım kolikti hala gece uykumuz yok düzenli tam olarak gaz sancılarımız geçmedi nedense o yüzden çok ağır geliyo sen yeni evliymişsin yaşında iyi bence çok bekleyipte benim gibi olma tabi buna öncelikle eşin ve sen karar vereceksiniz birde maddi yönden mutlaka hazır olduğunda bebek yap oda ayrı bir sıkıntı çünkü yinede abbim gönlüne göre versin

saol cnm cevabın içinn. maddi durumumuzz iyi sükürr borcumuzz harcımız da yokk... sofraya bi tabakk mantıgıyla dogmayacakk yanii insallahh.. ben manevi yanını düsünüyorumm sadece.. yani durumumuz ii ama bakıcı tutacakk kadar degill.. ya bakamassamm die cok korkuorumm.. ben annesiz büyüdümm ona cokk sevgi biriktirdim o yüzden ama ii bi anne olamassam cok üzülürümm.. bebekle her yere gidebilio musunuzz.. cok mu zor bebekle yasamak ?? esinizle aranızda bi deişiklik oldu muu.. yanii esinizle hiçç zaman kalmıo mu birbirinize??

sagol canım iyileştik şükür antibiyotik iki gün sonra etki edince ateşi geçti ama o iki gün ömrümden ömür gitti ankara nasıl memleketinde olmak güzeldir geziyomusun oraları

hatırladım canım seni geçen aylarda başlık açmıstın bu konu ile ilgili daha karar veremedin anlasılan gençken yaşa anneligi ve hazır oldugundan emin oldugun zaman yap anlasılan kafan hala karısık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…