20-25 yaş arası genç anneler buyrun sohbete

sagol canım iyileştik şükür antibiyotik iki gün sonra etki edince ateşi geçti ama o iki gün ömrümden ömür gitti ankara nasıl memleketinde olmak güzeldir geziyomusun oraları

bilirim o hastalığı,
çok zor geçiriyorlar maalesef.
ama atlatmış çok şükür.

gurbette olup memleketimde ve ailemle olmak çok güzel tabiki...
1 gün çıktık dışarı daha pazara kadar zamanımız var çıkarız inş.

hatırladım canım seni geçen aylarda başlık açmıstın bu konu ile ilgili daha karar veremedin anlasılan gençken yaşa anneligi ve hazır oldugundan emin oldugun zaman yap anlasılan kafan hala karısık

evt cnm yaaaa... aslında benimm düsüncelerim cok nett.. amaaa aileye yansımasını bilmiorumm... yasamadıgım içinnn mantık kurmak zor oluo.. esimm cok istekli olmadıgı içinn belkii dee o cok istese kafamda bişi kalmıcakk

evet canım sen tereddüttesin eşin net olsa aklında bişey kalmadan sevinçle istersin iki tarafta tereddütlü olunca cesaret edememeni anlıyorum ama şimdiye kadar çocuk yapıpta pişman olanı duymadım hiç sosyal hayat eşle ilişki daha güzel oluyo tabi bu kişiden kişiye degişir belki ama eskiden eşimle ufak tefek tartısmalar olurdu ama goktug dogduktan sonra hiç olmuyto desem yeridir olacak olsa bile o da bende bi durup düşünüyoruz sosyal hayatımız da daha güzel eglenceli geçiyo oglusumla şimdi eşim ikinciyi istiyo ama ben biraz erteliyorum ogluma doyayım ama gecikmeyede niyetim yok çocuklu hatyat çok güzel ve zevkli buna emin ol hakkınbda hayırlısı olsun

oh sevdacım tadını çıkar güzel memleketinin ay ne zor olur sana dönünce şimdi neyse öp kuzucugu yerime iyi tatiller canım

ilk 4ay annem hariç hiç bir yere gidemedim canım şimdi gidebiliyorum ama onun huzur durumuna göre mesela huysuzlanıyorsa gittiğimiz yerden hemen kalkmak zorunda kalıyoruz beraer yemeğe gitmek biraz zor tabi mama sandalyesinde sıkılıyo kucağımızdada masayı dağıtıyo eğer kendini ona adapte edersen çok ta zor değil mutlı olduğu zamanlarda iyiki olmuş diyorsun ama hastalanması ağlaması berbat bunlar seni korkutmasın sen kendini hazır hissediyorsan zaten yaparsın ben isteyerek yapmama rağmen hazır değildim bunu biliyodum ama insanların kısır yakıştıması yüzünden illa olsun dedik birazda onun etkisi var tabieşimle aramda tabi değişiklik oluyo özellikle cinsel anlamda çünkü bebeişin ne zaman uyuyacağı ne zaman uyancağı belli olmuyo yakalnabiliyosun yarıda bırakabiliyosun arık ikimiz değil üçümüz varız mantığı ilerliyo yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

çok geçmiş olsun, okurken bile etkilendim.
ama çok şükür ki bişey olmamış kuzuna.
rabbim koruyo meleklerimizi işte.
kaynanan da o an paniklemiştir ama sana kızması seni daha çok üzmüştür eminim.

tekrar geçmiş olsun bebişine ve sana.
ama düşe kalka büyüyecekler, napalım.
bende ilk düştüğü zamanlar panik yapardım,oturur ağlardım onunla birlikte
ama insan zamanla alışıyor,ne yapması gerektiğini daha iyi anlıyor yaşayarak.
rabbim beterinden korusun inş..:80:

[/QUOTE]

sağol canım cevabın için çok şükür birşey olmadı sağ salim geçti RABBİM bebişlermizi korusun
kaynanamada canım sıkıldı tabi sıkılmadı değil o anda ben zaten kötüyüm bana bağırınca kötü oldum.

canım bende 21 yaşındayım 7.5 aylık bir kızım var RABBİM eksikliklrini vermesin çok güzel duygular hı tabi zor yanları var yok değil ağlamaları hastalığı olunca ne yapacağını şaşırıyorsun ama sana ufak bir dokunsun tatlı tatlı gülsün herşey unutuluyor gidiyo yaşam hayat kaynağın oluyor evine neşe huzur geliyor eşinlede ilk zamanlar lohusalık döneminde ayrı gayrı oluyorsun sonra eski düzene geri dönüyorsun hakkından hayırlısı olur inş ama korktuğun gibi büyük birşey yok ayrıca bebeğine çok güzel bakarsın niye bakamayacaksınki 16 17 yaşlarında anne olanlar var onlar nasıl büyütmüş kendine güven canım sağlikla kal.

çok geçmiş olsun canım ateş de çok kötü ALLAH korusun.bizimde burada havalar güzel bizde gezmelerimizebaşladık artık bende ankarada altı yıl kaldım oranın güzelliğide bir başka.

ohhh ne güzel gezin hasret giderin canım
inş istedigin gibi geçerrrr
valla çok zor iki uafklıkla misafir agırlamak
ama alışkınım benim misafirim hiç ama hiç bitmezzzzzz şimdi dügünlerde var bu safar coştu millet
herkez akın akın istanbula geliyorrrr
sagol canım inş istedigim gibi olu ve giyerim
ama geçen gün provaya gittim çok güzele benziyorduuuu
bebişinede kend,inede iyi bakkkk

ayyyy kıayamam ya çok geçmiş olsun canım
ben ateşden çok korkarım
Allah korusun bütün bebişlerimizi inş
iyi maşallah sizde gezmelere başlamışsınız,
bu aralar benimde yogun zamanım
inş şu dügünü ve misafirleri atlatırsam
bende atacam kendimi dışarılaraaaaa

canım bebk korkulacak bişiy degildki korkutsunlar
ne zihniyettelerki o korkutanlar demekki bu mucizevi duyguyu hiç tatmamışlar,
bebek hiçbirşeye engel degildir
hatta öyleki bazı ortamlara girmeye yardımcıdır bile
sadece logusalık döneminde eşinle yaklaşamaz ve dışarı çıkamazsın
onun haricinde hem bebişini büyütür
hemde gidecegin yere gidersin kışın biraz sıkıntı olur çok soguk havalarda
ee ozaman biz bile dışarı çıkmıyoruzz
benim iki tane üst üste oldu bebişlerim aralarında 1.5yaş var
ama ikiside iyiki olmışlar
Allahım bütün bebişlerle birilikte benim bebişlerimide hayırlı ve ömürlü yapsun
ve şunu hayatta aklından hiç çıkarma bütün hayatın boyunca kaiden olsun

şu hayatta zor olmadan kolay hiçbirşey yoktur
bir lokmayı bile agzıma aldıgımızda çigneneden yutabiliyormuyuz oda emek isterrrrrr
Allah kolaylık versin ve hayırlı evlatların olsun canıımmmm

çıtır hatunlar birinizin bebişi düşmüş ama kimin anlayamadım mesajlar karışmış sanırım
çok geçmiş olsun Allah kprusun
onlara hiç bişiy olmasın istiyoruz ama maalesef oluyor bazenn

sagol canım geçirdik şükür kuzum üst üste hastalanınca yıprandı baya bide ateşlenince tatlı uykusundan uyandırıp ılık pamuklu su koymalar filan çocugum çok yıprandı hasta olmadan büyüseler ne güzel dimi neyse hep dedigim dua allah dermansız detrt vermesin gezmalara basladık canım hiç bişey yapamayım hergün parka çıkarıyorum oglusu kısın çok sıkıldılar evde bizimde telası sorma ama biz kız tarafı oldugumuz için biraz daha rahat gidiyo sizin iş daha zor önümüzdeki ay ev sermeye gidecegiz bizde bi taraftan da kıyafet bakıyorumda onuda önümüzdeki ay alacagım biraz fazlam var onu vermeye çalısıyorum neyse sanada kolay gesin

sagol canım sanada kolay gelsin
bizde naisp olursa çeyizimizi bu ayın 29unda serecezzz inş
dünde abimin evini temiledik gene
seninde gönlüne göre olur kıyafetin inş
evet çocuklar hasta olunca çok yıpranıyorlar
benim kızda yemede yok iyicene halsiz düşüyor
hayırlısıylan keşke hiç hasata olmasalar ama oluyorlarrr

naber kızlar,

nasılsınız.?:26:

bebişlerde iyidir inş.

bizde bugün kuzumla ve anneanesiyle parka gittik.
orda biraz çapkınlık yaptık ,
oğlum bi kızın peşine takıldı, ayrılmadı yanından onunla top oynadı,koşturdu durdu
sonra markete gittik bide orayı karıştırdık
ve eve geldiiikkkkk.......

bizden şimdilik bu kadarrrr................:79:

çıtır hatunlar birinizin bebişi düşmüş ama kimin anlayamadım mesajlar karışmış sanırım
çok geçmiş olsun Allah kprusun
onlara hiç bişiy olmasın istiyoruz ama maalesef oluyor bazenn

sağol canım ne yazık ki benim bebişim düştü nasıl oldu anlamadım RABBİM kimseye göstermesin böyle birşey.o anda kendimden geçtim yavrum gitti diye bağıra bağıra bir oldum hatırlayınca bile kötü oluyorum çok farklıymış evlat meğerse.

bak sen minik kazanovaya şimdiden başladı heeee
yerim onu ben
çocuk annesine gelin seçmeye başlamışşşşş
siz fazla gezmeyin bari yazın yoksa sevda işin zorrr bu çapkının elinden
iyi gezmeler canım

Amin canım gerçekten Allah kimseye yaşatmasın
benim kızda kaçkere düştü anlatamam
herdefasında onunla birlikte bende agladım
minik kuzuzları yüce Rabbim korusun inş

selam arkadaslar bu ara o kadar yogunum ki giremiyorum iş güç çocuk filan bide dügün telası çeyiz hazırlıgı telas basladı sizler nasılsınız bebegi düsen arkadasa çok geçmiş olsun nasıl iyidir insallah neyse ben kaçıyorum kimsede yok topikte zaten insallah denk gelirsek sohbet ederiz iyi günler kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…