- Konu Sahibi imporatogrly
-
sagol canım iyileştik şükür antibiyotik iki gün sonra etki edince ateşi geçti ama o iki gün ömrümden ömür gitti ankara nasıl memleketinde olmak güzeldir geziyomusun oraları
hatırladım canım seni geçen aylarda başlık açmıstın bu konu ile ilgili daha karar veremedin anlasılan gençken yaşa anneligi ve hazır oldugundan emin oldugun zaman yap anlasılan kafan hala karısık
evt cnm yaaaa... aslında benimm düsüncelerim cok nett.. amaaa aileye yansımasını bilmiorumm... yasamadıgım içinnn mantık kurmak zor oluo.. esimm cok istekli olmadıgı içinn belkii dee o cok istese kafamda bişi kalmıcakk
bilirim o hastalığı,
çok zor geçiriyorlar maalesef.
ama atlatmış çok şükür.
gurbette olup memleketimde ve ailemle olmak çok güzel tabiki...
1 gün çıktık dışarı daha pazara kadar zamanımız var çıkarız inş.
saol cnm cevabın içinn.maddi durumumuzz iyi sükürr borcumuzz harcımız da yokk... sofraya bi tabakk mantıgıyla dogmayacakk yanii insallahh.. ben manevi yanını düsünüyorumm sadece.. yani durumumuz ii ama bakıcı tutacakk kadar degill.. ya bakamassamm die cok korkuorumm.. ben annesiz büyüdümm ona cokk sevgi biriktirdim o yüzden ama ii bi anne olamassam cok üzülürümm.. bebekle her yere gidebilio musunuzz.. cok mu zor bebekle yasamak ?? esinizle aranızda bi deişiklik oldu muu.. yanii esinizle hiçç zaman kalmıo mu birbirinize??
evet canım çok tatlı oluyorlar dediğin gibi dinlenmiyo hiç beni çekmecemdeki herşeyi yere atıyor.
bugün çok kötü olay yaşadım halen şokundayım yavrumu hiç düşürmemiştim malesef kanepeden düşürdüm kuzumu aklıma geldikçe kötü oluyorum
adanadan eltimgil geldi yavrumu ihmal etmiş gibi oldum bir an dalgınlığımla kafamı çevirmemle yavrum kanepeden kafa üstü düştü çok kötüym ya o an nasıl oldum ben RABBİM kimseye yaşatmasın elimden kaydısanki şeytan işte.kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz kaynanamda bana bağırdı ben zaten kötüyüm üstüme nasıl geldi oda kendince haklı onunda evladı düşmüş gibi oldu kızmam ona ama canım sıkıldı benim ellerim titriyo bir yandan ağlıyorum kaynanamda üstüme gelince o sinir anıyla kızdım anne üstüme niye geliyorsun sen diye çok kötü birşey evlat çok farklıymış ALLAHım hepsini korusun.
kızlarrrrr 20 yasındayım bendeee.. ekimde 21 olucamm.. 8 aylık evliyimm.. cooookk istiyorumm bebeişş... esim istemioduu (yası 32) ama dünn yapalım dediii... bende cok istesin die bekliiim diorum ama sanırım öle bişi hiçç olmucakk:26: cok korkutuolar etraftann .. kocanla aran acılcakk, adam gitcekk sen bebekle gidemiceksinn,, koana zaman kalmıcakkk gencligine yazık vs... ayy anlatın bana ne olurr kararımınn arkasında durayım mıı... cok istiyorumm benn.. genc genc anne olayımmm,, cocugumm babaabbesini dedesini görebilsin (ikiside cok yaslıı ve esim tek ogulları cünkü), kuzenleriyle cok yas farkı olmasın yalnız kalmasın diorumm, aramızdada cok kusak farkı olmasın diorumm... yanlıs mı düsünüyorumm... yoksa ben bebege bakamaz mıyımmm acaba... yasıtlarım olarakk tecrübenizi anlatırömmısınız?????
selam kızlar nasılsınız bakalım kaç gündür o kadar yogunum ki giremedim bi türlü benim oglus 2 gün ateşlendi 39 lara çıktı geniz akıntısıymıs onla ugrastım allaha sükür iki gündür iyiyiz dünde eşim ben ve oglus çocuk tiyatrosuna gittik bütün annelere tavsiye ederim çok eglendik ordanda sahile indik oh artık nihayet yaz geldi hiç evde durmayı düşünmüyorum sizler nasılsınız bakalım sevdacım ankara nasıl kuzucuk nasıl
güzel ankara dan,
güzel anneler,
hepinize selaaaaaaammmmmmmm
saol kübracım.
bugün burada hava baya bi serin daha gezemedik oğluşumla, ama daha bir haftamız var gezeriz inş.
senin yerinede gezerim merak etme sen
misafirlerinle allah sana kolaylık versin,
2 küçük bebişle misafir ağırlamak da zor olsa gerek:18:
buarada anlattığın kadarıylada kıyafetin güzele benziyor valla,
inş. istediğin gibi dikilir ve sende hayırlısıyla o mutlu gününüzde gönül rahatlığıyla giyersin...:80:
selam kızlar nasılsınız bakalım kaç gündür o kadar yogunum ki giremedim bi türlü benim oglus 2 gün ateşlendi 39 lara çıktı geniz akıntısıymıs onla ugrastım allaha sükür iki gündür iyiyiz dünde eşim ben ve oglus çocuk tiyatrosuna gittik bütün annelere tavsiye ederim çok eglendik ordanda sahile indik oh artık nihayet yaz geldi hiç evde durmayı düşünmüyorum sizler nasılsınız bakalım sevdacım ankara nasıl kuzucuk nasıl
kızlarrrrr 20 yasındayım bendeee.. ekimde 21 olucamm.. 8 aylık evliyimm.. cooookk istiyorumm bebeişş... esim istemioduu (yası 32) ama dünn yapalım dediii... bende cok istesin die bekliiim diorum ama sanırım öle bişi hiçç olmucakk:26: cok korkutuolar etraftann .. kocanla aran acılcakk, adam gitcekk sen bebekle gidemiceksinn,, koana zaman kalmıcakkk gencligine yazık vs... ayy anlatın bana ne olurr kararımınn arkasında durayım mıı... cok istiyorumm benn.. genc genc anne olayımmm,, cocugumm babaabbesini dedesini görebilsin (ikiside cok yaslıı ve esim tek ogulları cünkü), kuzenleriyle cok yas farkı olmasın yalnız kalmasın diorumm, aramızdada cok kusak farkı olmasın diorumm... yanlıs mı düsünüyorumm... yoksa ben bebege bakamaz mıyımmm acaba... yasıtlarım olarakk tecrübenizi anlatırömmısınız?????
ayyyy kıayamam ya çok geçmiş olsun canım
ben ateşden çok korkarım
Allah korusun bütün bebişlerimizi inş
iyi maşallah sizde gezmelere başlamışsınız,
bu aralar benimde yogun zamanım
inş şu dügünü ve misafirleri atlatırsam
bende atacam kendimi dışarılaraaaaa
sagol canım geçirdik şükür kuzum üst üste hastalanınca yıprandı baya bide ateşlenince tatlı uykusundan uyandırıp ılık pamuklu su koymalar filan çocugum çok yıprandı hasta olmadan büyüseler ne güzel dimi neyse hep dedigim dua allah dermansız detrt vermesin gezmalara basladık canım hiç bişey yapamayım hergün parka çıkarıyorum oglusu kısın çok sıkıldılar evde bizimde telası sorma ama biz kız tarafı oldugumuz için biraz daha rahat gidiyo sizin iş daha zor önümüzdeki ay ev sermeye gidecegiz bizde bi taraftan da kıyafet bakıyorumda onuda önümüzdeki ay alacagım biraz fazlam var onu vermeye çalısıyorum neyse sanada kolay gesin
çıtır hatunlar birinizin bebişi düşmüş ama kimin anlayamadım mesajlar karışmış sanırım
çok geçmiş olsun Allah kprusun
onlara hiç bişiy olmasın istiyoruz ama maalesef oluyor bazenn
naber kızlar,
nasılsınız.?:26:
bebişlerde iyidir inş.
bizde bugün kuzumla ve anneanesiyle parka gittik.
orda biraz çapkınlık yaptık,
oğlum bi kızın peşine takıldı, ayrılmadı yanından onunla top oynadı,koşturdu durdu
sonra markete gittik bide orayı karıştırdık
ve eve geldiiikkkkk.......
bizden şimdilik bu kadarrrr................:79:
sağol canım ne yazık ki benim bebişim düştü nasıl oldu anlamadım RABBİM kimseye göstermesin böyle birşey.o anda kendimden geçtim yavrum gitti diye bağıra bağıra bir oldum hatırlayınca bile kötü oluyorum çok farklıymış evlat meğerse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?