- Konu Sahibi imporatogrly
-
ben geldim geçmişe bakamadan yazıyım dedim iki bebişte uyudu bugün çok yorucu geçti ikiside hastaydı dr ye gittik ikisinden de kan alındı rotgen çekildi falan filan derken onların ağlamalırı beni bitirio daha çok yoruluorum buyük abimiz pek ağlamadı ama yiğitimin damarı bulunmadı hemen elinde damla damla zor aldırlar küçük bebişte bişiçıkmadı şükür bi kaç ilaç verdi abimzde bronşit başlangıcı ve orta kulak iltahabı varmış vee ben yorgunluktan bitti(
merhaba..22 yaşımdayım ben 5 aylık bir kızım var.adı deniz. doğumdan önce çalışıyordum eşimle kendi işimiz..ve bebek olduktan sonra eve kitlendim kaldım...sürekli zırlayan hep kucak isteyen günüzleri uyumayan bir bebekle bütün gün evde saç baş dağılmış vaziyette gezmekteyim.en son ne zaman banyo yaptım hatırlamıyorum bile..ikinci bebeği asla düşünmüyorum...bana 1 tane yeter..bir an önce günler aylar yıllar geçsin ve bebek büyüsün diye takvim yaprakları sayıyorum.
tşkler canım bende iyiyimm çokk geçmiş olsunnn canımmm kıyamam benim kızımda oglumda hasta havalar pek kötü acil şifalar canım benim minik bile nazlanırr :26::26:Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın ?Oğlum hastalandı,ne kadar zormuş hastalık,hiç olmadığı kadar nazlı oldu
hoşbuldum canımmm güzel canım ama pk zor yaaa canım ben afyondayım burası kar kışş canımm buz gibiaaa nakadar güzel canım hoşgeldin aramıza
ne güzel 23 yaşında iki tane bebişe sahip olmak sen nerden sin canım ???? nasıl gidiyo ewlilik ???
çok geçmiş olsun hoş geldin canım ..
çalışamasanda ewde bebişinle ilgilenmekl daha süperdir heralde canım çalışmayı sevmeyen biri olarak ...
her sabah kalk onun bunun ağız kokusunu çek bana göre değil... kızımla ilgilenmek daha süper kocişlerimiz çalışsın boşver eee senin nasıl gidiyo hayatım bebeişli dünyana alışabildinmi ???
keremce nasılsın canımmm kerem beyy naasıl iyi mi canımmmhoşbuldum canım.
giresunda yaşamak güzel :))hatta ben ilçesindeyim
sevmiyorum ben büyük şehirleri .sakin bi yer olmalı yaşadığım yer.o yüzden memenunum yani :92:
tşkler canımmm iyiyimm bebişler hastaydı iyileşti canımm kerem nasıl bende alıntılıyodum canımmezgicim nasılsın ?sllm vermeyi unuttum sana
bebişler nasıl
allah bagışlasın canımmm allah istegine göre verir inşş ama çok zor oluyoo yaaa22 yasindayim)) bi oglum var 2.5 yasinda. cok yaramaz))) yakin zamanda 2.dusunuyorum. ins olur.
tşkler canımmm iyiyimm bebişler hastaydı iyileşti canımm kerem nasıl bende alıntılıyodum canımm
oyyy kuzumm ya kıyamam çok geçmiş olsun canım acil şifalarrrr evet havalar soguk ya çoçuklarda hassas uyusun allah rahatlık versinnbende iyim canım
kerem hastaboğaz enfeksiyonu olmuş.2 gündür ancak kendine geldi.ateşi de vardı.şükür bugün iyi.uyuyo şimdi..
sizede geçmiş olsun.kış geldi hastalıklar başladı
oyyy kuzumm ya kıyamam çok geçmiş olsun canım acil şifalarrrr evet havalar soguk ya çoçuklarda hassas uyusun allah rahatlık versinn
tşkler canımm allah göstermesinn acılarını
merhaba anneler bende 22 yasindayim 6 aylik bi oglum var arada yas farki az oldugu icin insallh ilerde abla kardes gibi goruncz
hoşgeldin canım..Allah bağışlasın oğluşunu.evet o açıdan güzel olucak ilerde.şanslıyız o açıdan
hosbulduk canim.amin Allah hepimizin bebislerini bagislasin.evet cok sansliyiz ama anne olmak cok yorucu ve zorda bi gulumsemeleri herseyi unutturuyo...
aslinda 2-3 tane dogurmak istiyodum ben de ama sagolsun oglusum okadar yaramazkiii
aynen bende canım kızım sağolsun yaramazım 2 çocuğa bedel :):) onun için erteledim şimdilik 2-3 yıl sonra 2. yi düşünüyorduk ama sanırım bu gidişle düşünmüyorum:):) Allah ona sağlık versin.gerçi büyük konuşmamakta gerek çocukları çok seviyorum çünkü.aynen bir gülüşü herşeyi unutturuyor tüm yorgunlşuğum ağrım sızım,gülen yüzleri hiç solmasın inşallah...
merhaba kızlar bende genç anneyimmm 23 e gircem haziranda 8 aylık oğlum warr genç anne olmak güzel ama bazen zorlanıyorumm çünküü benimki mızmız biraz.. daha okuyomusun diyolar bana anne olduğuma inanmıyolar:)hoşumada gitmiyor deil
dlkkcr sen nasılsın canım ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?