20-25 yaş arası genç anneler buyrun sohbete

geçmiş olsun canım..
benim oğlumda hasta boğaz enfeksiyonu olmuş dün ateşi vardı bugün daha iyi..
ne zaman büyüyeceklerde şu hastalıklar geçicek acaba

hoşgeldin canım
her dönemin bi zorluğu var tabi....geçicek inşallah bunlarda...

22 yasindayim)) bi oglum var 2.5 yasinda. cok yaramaz))) yakin zamanda 2.dusunuyorum. ins olur.

Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın ?Oğlum hastalandı,ne kadar zormuş hastalık,hiç olmadığı kadar nazlı oldu
tşkler canım bende iyiyimm çokk geçmiş olsunnn canımmm kıyamam benim kızımda oglumda hasta havalar pek kötü acil şifalar canım benim minik bile nazlanırr :26::26:
hoşbuldum canımmm güzel canım ama pk zor yaaa canım ben afyondayım burası kar kışş canımm buz gibi evlilikte güzel canımmmm çok şükür sen neredesinn senin bebiş ne kadarlıkk sende evlilik nasıl canımm
hoşbuldum canım.
giresunda yaşamak güzel :))hatta ben ilçesindeyim
sevmiyorum ben büyük şehirleri .sakin bi yer olmalı yaşadığım yer.o yüzden memenunum yani :92:
keremce nasılsın canımmm kerem beyy naasıl iyi mi canımmm

tşkler canımmm iyiyimm bebişler hastaydı iyileşti canımm kerem nasıl bende alıntılıyodum canımm

bende iyim canım
kerem hasta boğaz enfeksiyonu olmuş.2 gündür ancak kendine geldi.ateşi de vardı.şükür bugün iyi.uyuyo şimdi..
sizede geçmiş olsun.kış geldi hastalıklar başladı

bende iyim canım
kerem hasta boğaz enfeksiyonu olmuş.2 gündür ancak kendine geldi.ateşi de vardı.şükür bugün iyi.uyuyo şimdi..
sizede geçmiş olsun.kış geldi hastalıklar başladı
oyyy kuzumm ya kıyamam çok geçmiş olsun canım acil şifalarrrr evet havalar soguk ya çoçuklarda hassas uyusun allah rahatlık versinn
tşkler canımm allah göstermesinn acılarını

merhaba anneler bende 22 yasindayim 6 aylik bi oglum var arada yas farki az oldugu icin insallh ilerde abla kardes gibi goruncz

çok geçmiş olsun hoş geldin canım ..
çalışamasanda ewde bebişinle ilgilenmekl daha süperdir heralde canım çalışmayı sevmeyen biri olarak ...
her sabah kalk onun bunun ağız kokusunu çek bana göre değil... kızımla ilgilenmek daha süper kocişlerimiz çalışsın boşver eee senin nasıl gidiyo hayatım bebeişli dünyana alışabildinmi ???
[/QUOTE]

çokteşekkür ederim canım.hoşbulduk..valla bayağı alıştım hatta onsuz hiç olmamışım gibi hissediyorum..evet kocalar çalışsın para getirsin biz bebişleri büyütelim.şuan için benimde planlarım bu yönde zaten daha çok minik kesinlikle kendim büyüteceğim en azından okul öncesine kadar.sonrasında zaten kendi işimiz olduğu için arada gidip gelirim.

hoşgeldin canım..Allah bağışlasın oğluşunu.evet o açıdan güzel olucak ilerde. şanslıyız o açıdan

hosbulduk canim.amin Allah hepimizin bebislerini bagislasin.evet cok sansliyiz ama anne olmak cok yorucu ve zorda bi gulumsemeleri herseyi unutturuyo...

aslinda 2-3 tane dogurmak istiyodum ben de ama sagolsun oglusum okadar yaramazkiii

hosbulduk canim.amin Allah hepimizin bebislerini bagislasin.evet cok sansliyiz ama anne olmak cok yorucu ve zorda bi gulumsemeleri herseyi unutturuyo...

aslinda 2-3 tane dogurmak istiyodum ben de ama sagolsun oglusum okadar yaramazkiii

aynen bende canım kızım sağolsun yaramazım 2 çocuğa bedel :):) onun için erteledim şimdilik 2-3 yıl sonra 2. yi düşünüyorduk ama sanırım bu gidişle düşünmüyorum:):) Allah ona sağlık versin.gerçi büyük konuşmamakta gerek çocukları çok seviyorum çünkü.aynen bir gülüşü herşeyi unutturuyor tüm yorgunlşuğum ağrım sızım,gülen yüzleri hiç solmasın inşallah...

merhaba kızlar bende genç anneyimmm 23 e gircem haziranda 8 aylık oğlum warr genç anne olmak güzel ama bazen zorlanıyorumm çünküü benimki mızmız biraz.. daha okuyomusun diyolar bana anne olduğuma inanmıyolar:)hoşumada gitmiyor deil

aynen benmkide 2hatta 3 cocuga bedelbizimki ertelenmekden ote rafa kalkti daha inermi bilemem.oglusumuzun aglama kirizi tutunca esime bidaha benden ccocuk istem diyorum oda senden benden isteme diyo

bende cok seviyorum cocuklari aslinda bide kiz bebis istiyorum cok.saclarini toka falan takip pembe pembe giydirmek istiyorum da bakalim cok hevesim kiz bebeklere.

oglum 6 aylik ama acayip cok saci var bende bazen onun saclarini topluyorum ayni kiz gibi oluyo

ama babamiz kiziyo sonra...

aynen banada oyle diyolar benmde cok hosuma gidiyo.hatta bikere kuafore sac kestirmeye gitiim oglum yoktu ama kadinin biri diyoki okulmu istedi sacini boyle kisa kestirmeni demisdi bende ne okulu benm oglusum var dedim cok gecirdi kadinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…