- Konu Sahibi imporatogrly
-
ooo kızlar sayfalar dolmuş hepiniz hoş geldiniz dilekçim sende....
oooo gaza geldim çok güzel canım böle düşünmen inşalllah bizede kısmet olur...eşim yardım eder sağolsun gece filan bazen büyük oğlum uyandığında o bak banyosunu filan hep o yaptırır amaa birde bu zorlukların güsel tarafı var 2 birden okula başlıyacak ve ben tek kalacğım bence düşün derim sene kızın 2 yaşında olacak e doğruyum filan derken baya rahatlarsın:)onların sevgisi yeter zaten
ayyy senin adına üzüldüm canım ya böyle adama çocuk yapmayacan o olacak.... sevip kaçmak varmı oda babası...eşim 5dakika bile bakmaz..uzaktan sever kaçar..ve anında yemek ister önüne..kusursuz hizmet..
kucağada kayınvalide alıştırdı.ilk torun olunca.doğduğunda duran çocuğu bile alır hoplatır sallardı öyle..tepki verdim defalarca ama dinlemedi duyammazlıktan geldi hep..şimdi hep kucak istiyor..asla bi köşeye koyamıyorum durmuyor..
kafeste kuş gibiyim... izmirde yaşıyorum bu arada.
ve ben gezmeyi çok seven 1 gün bile evde durmayan bir insandım..şimdi bunalımın pençelerindeyim...
hoşbuldum canım.
giresunda yaşamak güzel :))hatta ben ilçesindeyim
sevmiyorum ben büyük şehirleri .sakin bi yer olmalı yaşadığım yer.o yüzden memenunum yani :92:
tesekkurler
hosbuldukk
Hoşbulduk canım,Eren bey bugünde huysuz,yeni diş geliyor galiba
yaaaa inşalllah biran önce çıkarırda hepicini birden sende kurtulursun canım ....
ee nasılsın canım nasıl gidiyo hayat ewlilik bebişinle
aynen benmkide 2hatta 3 cocuga bedelbizimki ertelenmekden ote rafa kalkti daha inermi bilemem.oglusumuzun aglama kirizi tutunca esime bidaha benden ccocuk istem diyorum oda senden benden isteme diyo
bende cok seviyorum cocuklari aslinda bide kiz bebis istiyorum cok.saclarini toka falan takip pembe pembe giydirmek istiyorum da bakalim cok hevesim kiz bebeklere.
oglum 6 aylik ama acayip cok saci var bende bazen onun saclarini topluyorum ayni kiz gibi oluyo
ama babamiz kiziyo sonra...
canım çok hoşsun valla allah iyiliğini versinbir kız iyi olur bencede kızı al süsle püsle oyuncak gibi bi erkekten sonra iyi gelir ama daha küçükler valla ben ikincide olursa kısmetse yine kız istiyorum eşimle konuşuyoruz ismi bile hazır ama dediğin gibi huysuzluğu bi tutsun aman diyorum yok yok ben buna zor yetişiyorum 2. ye asla yetişemem :):) eşimde biraz büyüsün prenses kendisi isticek kardeş diyoda bakalım valla...
malasef ben ankaradayım canım ama izmirde yaşamayı çok isteyen biriyim oralar nasıl canım börtü böcek çokmu hava nemli yabu arada bende izmirde yaşıyorm çiğli egekentte... varsa izmirli arkadaşlar böyle yaşlarda yakın birbiriine süper olur buluşuruz havalar güzel iken :)
iyiyim caanim sen nasilsin ?iyi gidiyo ama yorucu cok.esim yardim eder sagolsun.bu arada bende voglumu ankarda dogurdum ama ankarayla hic alakamiz yok.sadece 4 ay oturduk.
kismet isde oglum orda dogcakmis demmki'
geçer canım geçer benim diğer konumu okursan bebeklerle ildgili belki biraz yardım cı olabilirim sana...saat kaç oldu hala uyumuyorne zaman düzene giricek acaba hayatım..kaç yaşına geldiğinde rahatlıyor insan? mesela 1 yaş..2 yaş.ey zaman çabuk geç.
bu arada bende ankaralıyım izmire gelin geldim:) burda hava mis..börtü böcek nadiren evlerde görülmektedir..
saat kaç oldu hala uyumuyorne zaman düzene giricek acaba hayatım..kaç yaşına geldiğinde rahatlıyor insan? mesela 1 yaş..2 yaş.ey zaman çabuk geç.
malasef ben ankaradayım canım ama izmirde yaşamayı çok isteyen biriyim oralar nasıl canım börtü böcek çokmu hava nemli ya
bende iyim allaha şükür canım ... ne güzel eşinin yardım etmesi...
saat kaç oldu hala uyumuyorne zaman düzene giricek acaba hayatım..kaç yaşına geldiğinde rahatlıyor insan? mesela 1 yaş..2 yaş.ey zaman çabuk geç.
evet cok guel yardim etmesi bnm yaramaz sabah erken kalkar babasi alir olyalar yarm saat bir saat bnde uyurum birazdaha cunku cok yoruluyorum gunduz uykumuz yok gecede cok sik kalkiyo ama buydukce gecicek insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?