20-25 yaş arası genç anneler buyrun sohbete

hoşbuldum canımmm güzel canım ama pk zor yaaa canım ben afyondayım burası kar kışş canımm buz gibi evlilikte güzel canımmmm çok şükür sen neredesinn senin bebiş ne kadarlıkk sende evlilik nasıl canımm

hımmm soğuk yerleri sevmem ya ben ankaradayım tatlım
benim kızım 15 aylık çok şükür allaha idare ediyoruz canım kavgasıda oluyo mutluluğuda hiç bişiy dörtdörtlük yolunda gitmiyo işte ama çok şükür mutluyuz.
seneye bizde bi bebiş daha istiyoruz rabbim hayırlısını nasip ederse bize ....çok sevindim ewliliğin güzel gitmesine böyle mutlu insanları duyunca çok çok mutlu oluyorum ben ...

oooo gaza geldim çok güzel canım böle düşünmen inşalllah bizede kısmet olur... ayyy senin adına üzüldüm canım ya böyle adama çocuk yapmayacan o olacak.... sevip kaçmak varmı oda babası...
keşke kayınvalidene kucağa alışır deyip tatlı bi dille vermeseydin sonra sen çekiyosun bak...canım bunalıma girme ya buraya takıl destek olalım sana daha yeni annesin böle düşünmen normal canım ya alışacaksın o senin bebişin sonuçyta canından kanından bi parça o büyüsün biraz bu günleri unutacaksın bak
...
hoşbuldum canım.
giresunda yaşamak güzel :))hatta ben ilçesindeyim
sevmiyorum ben büyük şehirleri .sakin bi yer olmalı yaşadığım yer.o yüzden memenunum yani :92:

off bende büyük şehirde yaşamayı seviyorummm ankara izmir antalya fln gibi hatta buralar bile küçük yer diye düşünüyorum ...

bu arada bende izmirde yaşıyorm çiğli egekentte... varsa izmirli arkadaşlar böyle yaşlarda yakın birbiriine süper olur buluşuruz havalar güzel iken :)

ee nasılsın canım nasıl gidiyo hayat ewlilik bebişinle

iyiyim caanim sen nasilsin ?iyi gidiyo ama yorucu cok.esim yardim eder sagolsun.bu arada bende voglumu ankarda dogurdum ama ankarayla hic alakamiz yok.sadece 4 ay oturduk...

kismet isde oglum orda dogcakmis demmki'

canım çok hoşsun valla allah iyiliğini versin bir kız iyi olur bencede kızı al süsle püsle oyuncak gibi bi erkekten sonra iyi gelir ama daha küçükler valla ben ikincide olursa kısmetse yine kız istiyorum eşimle konuşuyoruz ismi bile hazır ama dediğin gibi huysuzluğu bi tutsun aman diyorum yok yok ben buna zor yetişiyorum 2. ye asla yetişemem :):) eşimde biraz büyüsün prenses kendisi isticek kardeş diyoda bakalım valla...

bizimkinnde ismi hazirda kendisi hazir degildilimden istemiyorum diyorum ama icim bi kiz cok istiyo saglikli olur insallh en onemli sey saglik.

bnm oglum erkn dogdu 20 gun yogun bakimda kaldi cok kotu gunler gecrdik ama bitti cok sukur

ikinciyi issstememe sebebmde bu aslinda ayni seyleri yasamkda cok korkuyorum..

bzm kizn ismi ikra olcak insaalh guzel mi sizce?siz n dusunuyosunuz

bu arada bende izmirde yaşıyorm çiğli egekentte... varsa izmirli arkadaşlar böyle yaşlarda yakın birbiriine süper olur buluşuruz havalar güzel iken :)
malasef ben ankaradayım canım ama izmirde yaşamayı çok isteyen biriyim oralar nasıl canım börtü böcek çokmu hava nemli ya
iyiyim caanim sen nasilsin ?iyi gidiyo ama yorucu cok.esim yardim eder sagolsun.bu arada bende voglumu ankarda dogurdum ama ankarayla hic alakamiz yok.sadece 4 ay oturduk.

kismet isde oglum orda dogcakmis demmki'

bende iyim allaha şükür canım ... ne güzel eşinin yardım etmesi...

saat kaç oldu hala uyumuyor ne zaman düzene giricek acaba hayatım..kaç yaşına geldiğinde rahatlıyor insan? mesela 1 yaş..2 yaş.ey zaman çabuk geç.

bu arada bende ankaralıyım izmire gelin geldim:) burda hava mis..börtü böcek nadiren evlerde görülmektedir..

saat kaç oldu hala uyumuyor ne zaman düzene giricek acaba hayatım..kaç yaşına geldiğinde rahatlıyor insan? mesela 1 yaş..2 yaş.ey zaman çabuk geç.
geçer canım geçer benim diğer konumu okursan bebeklerle ildgili belki biraz yardım cı olabilirim sana...
bu arada bende ankaralıyım izmire gelin geldim:) burda hava mis..börtü böcek nadiren evlerde görülmektedir..

burdada nadiren çıkar canım örümcek fln....

benimkide 1 de uyuyor canım ama oğlen de 12 de kalkıyor yada 1 de bunada şükür benle yatar benle kalkar 1 yaşında düzelir 2 yaşında dahada düzelir canım merak etme sen ...

malasef ben ankaradayım canım ama izmirde yaşamayı çok isteyen biriyim oralar nasıl canım börtü böcek çokmu hava nemli ya

bende iyim allaha şükür canım ... ne güzel eşinin yardım etmesi...

evet cok guel yardim etmesi bnm yaramaz sabah erken kalkar babasi alir olyalar yarm saat bir saat bnde uyurum birazdaha cunku cok yoruluyorum gunduz uykumuz yok gecede cok sik kalkiyo ama buydukce gecicek insallah

benimde oglum hic uyumaz bnde buyusn bir an once istiyorum.sizin bebisiniz kizmi erkek mi kac aylik?

evet cok guel yardim etmesi bnm yaramaz sabah erken kalkar babasi alir olyalar yarm saat bir saat bnde uyurum birazdaha cunku cok yoruluyorum gunduz uykumuz yok gecede cok sik kalkiyo ama buydukce gecicek insallah

tabi geçecek canım iyi bari oyalıyomuş eşin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…