20-25 yaş arası genç anneler buyrun sohbete

aslında annein yardıma çok ihtiyacı oluyor benim eşim sağolsun bakar gece oğluma mama içecekse o hazırlar içirir süt içecekse ben ısıtırım o içirir normale bilee mesela bu sabah saçlarımı düzleştiriodum 2 sinde uyandı o baktı ben düzleştirdim ama ben gidiorum bekliyememde diyebilirdi kahvaltı yapmaz akşam yemek yapamazsam alır getirir bence eşinle konuş canım yaa sanada yazık ona yorulduğunu tatlı dille anlat

çok haklısın canım tatlı bi dille konuşursa bence sorun çözülür ....
benim eşimde senin eşin gibi ama söylemem lazım kendi akıl edip bakayıum demiyo ama ben ne söylersem yapar kendi düşünmez ben kendi düşünsün isteyip bazen demiyorum ama kendinin yapacağı yok malesef illlaaa söylemem lazım ...

merhaba hanımlar ben defne 21 yaşındayım 1 tane çocuğum var ya sizlerin genç anne olmak nasıl avantajları neler ????
şuan bebişlerle ne yapıyosunuz????
gelin dertleşelim bu topikte ???
bekliyorum hepinizi???*

meraba canım bende 25 yaşındayım ama benim oglum 9yaşında ben birazdaha genc annneyim herhalde

meraba arkadaşlar bende genc anneyim ama benim oglum 9 yaşında bende 25 yaşındayım ama şim di ikinciyi istiyorum ama olmuyo bunca sene korununca

meraba canım bende 25 yaşındayım ama benim oglum 9yaşında ben birazdaha genc annneyim herhalde
meraba canım hoşgeldin aramıza her zaman bekleriz ewet sen baya bi baya genç anne olmuşsun mutluyusan ne güzel canım nasıl gidiyo ewlilik...
meraba arkadaşlar bende genc anneyim ama benim oglum 9 yaşında bende 25 yaşındayım ama şim di ikinciyi istiyorum ama olmuyo bunca sene korununca

merhaba canım sende hoş geldin aramıza senide her zaman bekleriz ...
sende çok erken anne olmuşsun ... zaten doğum kontrol hapı ile korunuyosan 1 yıl yada 8 ay gibi bi süğre olmuyomuş diye biliyorum çevremden .... sorun yapma sakın canım rahat olur olur inşallah senin ve tüm isteyenlerin...

nasılsınız kızlar kimsecikler yokmu 4 gündür kayınvalidelerde kalıyodum o yüzden pek giremedim....

bugün 15 aylık kızım ilk defa onlardan ayrılırken arabaya bindirirken ağladı bi tuhaf oldummmm arabaya bindiğinde sevinirdi ama bu safer kayınvalidemin kucağına gitmek için ağladı bebeğim...

ayy canim kiyamam seviyo demmeki babaannesini..

ayy canim kiyamam seviyo demmeki babaannesini..

ewettt canım seviyo benide sürekli biri her dediğimi yapsa 24 saat peşimde koşsa sürekli hoplatsa zıblatsa bende severim vallaaa
merhaba:80:
ben de geldim.

güzel bi topik olmuş burası.

benimde 16 aylık bir oğlum var.

hoşgeldin canımmmm oğlunu allah bağışlasın

eee nasılsın neler yapıyosun nerden ???:
61:

canim bende cok severdim oyle birini.bende oglumu ziplatiyorum habire aykda ziplata ziplata emziriyorum cookkk yorucu..

emsin diye herseye lkatlaniyoruz.,burda havalarda soguk eve tikilip kaldik.oglum cok seviiyo gezmmreyi.

sizin gunleriniz nasil geciyo disari cikiyomusunuz

canım ben ankarada oturuyorummm , burasıda soğuk ama beş on dk bile olsa hava aldırsan iyi olur her havaya alışır... hemen hasta olmaz soğuğa çıkınca...

offf benim apartmanda pek komşum yok öyle ewe git gel fln sevmiyolar... biraz tuhaflar o yüzden şöyle bi komşu bulamadım kafama göre...

onun da çocuğu olsa bize gelse dedikodu yapmasa arkadan konuşmayan bi komşu bulsam ne sevinirim....
ben çok misafiri severim ewime gelsin gitsin isterim ama burda bu apartmanda bulamadım...

1 tane var ay gidiyorum suratsız davranıyo bi hoş geldin bile demiyo ununda 2 çocuğu var oynasınlar diye gidiyorum..ama kadın surat yapıyo yaaa bana geldiğinde nasıl rahat ettireceğimi şaşırırım... çocukları dökse kırsa asla bunları önemsemem ama kadına yaranamadım.... biraz kıskanççç malesef...
işte canım bende ewde kızmla geçiriyorum günlerimi....

aynen canim bende senin gibiyim ben u.s.a. da yasiyodumama sirf komsum olsun godiyim geliyim oyalaniyim diye donmek istedim bilirsin bunlar komsauluk falan pek nbilmez.

bende ankarya geldim 6 ay oturdum kimse kapimi caldi daha kotusu apartmanda gornce bile kimse selm vermiyo bile

cok pisman oldum dondugume bsktim amerikalilar bile bunlardan bin kat daha sicak kanli.orda bile bir suru arkadasm vardi.

baktik ankarada olmuyo yinwe ciktik yurt disina oyle geziyoruz ulke ulke bakalim.bizde hep evdeyiz ama cok sikiliyoruz.bende misafiri cok severim ama burdADA gelenm gidenm yok malesef...

hoşbuldummm.....
bende aslen ankara da oturuyordum fakat iş nedeniyle 5 ay önce eskişehire taşınmak zorunda kaldık.
burdada akrabamız ,tanıdığımız falan yok bende genelde hep evdeyim maalesef...

hoşbuldummm.....
bende aslen ankara da oturuyordum fakat iş nedeniyle 5 ay önce eskişehire taşınmak zorunda kaldık.
burdada akrabamız ,tanıdığımız falan yok bende genelde hep evdeyim maalesef...

merhaba canim zor ya kimsenn olmadigii biyerde yasamak.isin kotusu havalarda soguk Ahhh 10 ggunlugune bari turkiyeede anemlere gitmeyi cok istiyorum.

merhaba canim zor ya kimsenn olmadigii biyerde yasamak.isin kotusu havalarda soguk Ahhh 10 ggunlugune bari turkiyeede anemlere gitmeyi cok istiyorum.

merhaba,
gerçekten zor.
havalarda iyi olsa kimseyi tanımadığım için dışarı çıkmamında bi tadı olmaz ama enazından oğluma bi hava değişikliği olur yarım saaatde olsa.o da sıkılıyor evin içinde benim peşimde dön dön
sizdemi işten dolayı yurtdışında yaşıyorsunuz?akrabanız falan varmı orada?

evet canim bizde isten dolayi yurt disinda yasiyoruz kimsemiz yokmalesef daha onceden u.s.a de yasiyoduk simdi turkiyeye daha yakiniz allahdan gidip gelme olayi daha iyi de is tabi ha diyince izin vermiyolar tabi,

burda kimse olmasada bi disarim cikmak rahatlatiyo da hava soguk.

ay canım aynı sorunları yaşıyoruz...
aşşağıdaki komşumu bende kahvaltıya çağırdım bugün alya 2 saat güzel güzel oynadı onun kızlarıyla çok mutlu oldum yavrum adına ay çok sıkılıyo ya şimdi onlar gitti ama akşam da yemeğe çağırdımmm
yine oynalar miniş yavrummm kıyamam ben işimizi yoluna koyalımda hemen allahımın da izniyle kardeş yapıcam... sana da öneririmm canım ah yakın olsaydında bizim minikler ne güzel oynardı tam kafa dengimsin... walla...:52
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…