- Konu Sahibi duygusal hatun
-
Benim de 5 günlük. Var mıydı bir durum, önlem amaçlı verildi bizlere diye düşünüyorumBana da antibiyotik verdi sadece 7 günlük sabah akşam kullanıcam aspirin ve estrofem kullanıyorum 18 kontrol
Kalitelerini hiç sormadımKaliteleri ne .. çift çift dondurulmalarnın sebebi var mı ilk kez duydum
Bennn 24 aralikta transfer öncesi kontrolum var cok heyecanlımKızlarrrr?? Çift embriyo transferi olacaklar var mı beraber bekleyelim
Tek seferde kurtuluyorsun beraber buyurler bide bu açıdan bakKarar veremedim ona yaa çift isteyeceğim gibi ama bazen korkutuyor da Allah en hayırlısını uğraştırmadan nasip etsin inşallah hepimize
Sizinle ayni zamaninda gidicez benimde 24Merhaba ben de bugün doktora gittim. 29unda transfer yaparız dedi. Estrofem, d vitamini, aspirin ve sabah akşam içeceğim bir takviye verdi. 24ünde kontrole gideceğim. Hepimizin hakkında en güzeli ve hayırlısı olsun emeklerimiz boşa gitmesin inşallah.
İlk 3 sene Zor sonrası çok keyifli diyorlar. İnşallah nasip olur bizlere de bu duyguyu tatmakTek seferde kurtuluyorsun beraber buyurler bide bu açıdan bak
Amin inşallah haberleşelim mutlakaSizinle ayni zamaninda gidicez benimde 24Allah kimsenin emeğini bosa cikarmasin
Öyle ama insanlar tek çocukla baş edemiyo bende çift koydurucam korkuyorum Allah'ım kolaylaştırsn güzelleştirsinTek seferde kurtuluyorsun beraber buyurler bide bu açıdan bak
Hadi inşallah canımBennn 24 aralikta transfer öncesi kontrolum var cok heyecanlım
Bilmiyorum ki doktor yumurta büyütmek için vermişti femerayla aynı etkiyi gösteriyor dediLetrozol estrofemle aynı işlevi mi görüyo
Kalınlaşır bencede stres yapmayın hiçBana da 23üne gün verdiler transfer için o zamana iyice kalınlaşır herhalde
Ben de 20 gündür estrofemle birlikte letrozol kullanıyorum. Etkisi nedir neden verdi hiç anlamadımBilmiyorum ki doktor yumurta büyütmek için vermişti femerayla aynı etkiyi gösteriyor dedi
Ben de 20 gündür estrofemle birlikte letrozol kullanıyorum. Etkisi nedir neden verdi hiç a ne zaman nlamadım
Peki letrozolu ne zamandir kullaniyorsunBen de 20 gündür estrofemle birlikte letrozol kullanıyorum. Etkisi nedir neden verdi hiç anlamadım
27 kasımdan beri letrozolü günde 2 kullanıyorum 5 aralıktan beri estrofemi günde 3 kullanıyorumLetrozolu
Peki letrozolu ne zamandir kullaniyorsun
Ohh hele şükür birimiz transfer oldu.. çift mi tek mi canım inşallah güzel sonuçlar alırsın nasıl hissediyorsun kendini heyecan var mı ilk transfer mi anlat bakalımBugün transfer oldum
Hadi inşallah canım benim arada burayada belirtilerini falan test sonucunu hep beraber sevinelimİlk transfer tek embriyo 5aa kalite heyecan korku hepsi bir arada İnşallah hepimiz güzel haberler alırız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?