- Konu Sahibi duygusal hatun
Sabah iki tane aynı anda akşam da iki tane mi içiyorsunBende üçlü başladım yarından sonra günde 4 tane devam edecek sabah akşam 2 şer tane
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah iki tane aynı anda akşam da iki tane mi içiyorsunBende üçlü başladım yarından sonra günde 4 tane devam edecek sabah akşam 2 şer tane
Sabah iki tane aynı anda akşam da iki tane mi içiyorsun
Evet öyle reçete edildiSabah iki tane aynı anda akşam da iki tane mi içiyorsun
Merhaba hayırlısı olsun inşallah..letu dediğiniz ne bende estrofeme başladım dört gündür kullanıyorum
Yumurta büyütüp östrojen arttırıyor rahmin transfer için doğal döngüye en yakın şekilde hazırlanması için başlangıç diyebiliriz. sanırım kontrol de rahım kalınlığı hazırsa progestan iğne ve fitilleri başlayacagız embriyo 5. Gün embriyo su olduğu için de iğne lerin 5. Gününde transfer planlanacak herşey yolunda giderseMerhaba hayırlısı olsun inşallah..letu dediğiniz ne bende estrofeme başladım dört gündür kullanıyorum
İnşallah, ilk transfer taze olmuştu benim 3. Gün embriyosuydu ama negatif oldu başka da embriyo yoktu zaten ıkı ay ara verip tekrar öpü oldum 5 tane 5. Gün embriyosu oldu çok şükür yine 2 ay dinledik ve bu adette transfer hazırlığına başladıkÇok heyecanlıyım inşallah hepimiz güzel haberleri alırız![]()
Anladım hayırlısı kolayı güzeli olsun inşallahİnşallah canım hayırlısı ile olumlu sonuçlar alırız. Genetik testimizde sorun çıkmadı ama 4 embriyodan biri saglıklı geldi yaştan dolayı döllenşrken sorun oluyor bu yaşlarda dedi ben 41 yaşındayım.
Amin inşallah hepimiz içinAnladım hayırlısı kolayı güzeli olsun inşallah
Merhabalar ben olacağım ama 15 AralıkKızlarrrr?? Çift embriyo transferi olacaklar var mı beraber bekleyelim![]()
Yaaa hadi inşallah rabbim hepimizi sevindirsinMerhabalar ben olacağım ama 15 Aralık![]()
Allah kolaylık versinMerhaba can kızlar..
20 Aralık'ta transfer öncesi randevum var transfer günüm daha belli değil.. Çift embriyo transferi olacak Allah'ın izniyle.. Sizde durumlar nasıl haydi beraber geçirelim bu süreci![]()
Peki adetiniz nasildi gecikme oldumuİnşallah, ilk transfer taze olmuştu benim 3. Gün embriyosuydu ama negatif oldu başka da embriyo yoktu zaten ıkı ay ara verip tekrar öpü oldum 5 tane 5. Gün embriyosu oldu çok şükür yine 2 ay dinledik ve bu adette transfer hazırlığına başladık
İlk adetin opudan 5 gün sonra oldu ama 2. Tam 45. Günde geldiPeki adetiniz nasildi gecikme oldumu
30 Ekim'de transfer oldum negatif oldu.. ikinci adetimi görüyorum canım .. senin İlk transfer miAllah kolaylık versinpeki adet bekledinizmi rahim dinlendirmek için ben 2.reglmi bekliyorum 4 gün gecikti
Hayır gitmedi. Söylemediler orta kalite gebelik elde edilecek demişlerdiYaaa hadi inşallah rabbim hepimizi sevindirsinSizinkinin kaliteleri ne genetik teste gitti mi
Hm anladım hayırlısı olsun inşallahHayır gitmedi. Söylemediler orta kalite gebelik elde edilecek demişlerdi
Evet ilk transferim olacak ikinci adetimi bekliyorum ama gelmedi doktor dedi rahim dinlendirme yapalim ilki erken oldu simdi bekliyorum gelmedi sabırsızlanıyorrum30 Ekim'de transfer oldum negatif oldu.. ikinci adetimi görüyorum canım .. senin İlk transfer mi
Amin amin inşallah canım rabbim sanada kolaylık versin ilk transfer çok heyecanlı oluyo bu bekleyiş bile güzelEvet ilk transferim olacak ikinci adetimi bekliyorum ama gelmedi doktor dedi rahim dinlendirme yapalim ilki erken oldu simdi bekliyorum gelmedi sabırsızlanıyorrumallah sizinde herkesin de emeğini bosa çıkarmasın
Ama regl olamıyorum neden neden neden gelsin artıkAmin amin inşallah canım rabbim sanada kolaylık versin ilk transfer çok heyecanlı oluyo bu bekleyiş bile güzel
Hahaha olacaksın inşaallah az daha sabır geç olsun güç olmasınAma regl olamıyorum neden neden neden gelsin artık![]()
Ooo maşallah sayımız artıyo Allah'ın izniyle güzel haberler alıcaz hep beraberMerhaba bende estrofem başladım günde 3 tane olucak şekilde 18 Aralık kontrol ne zaman transfer olur bilmiyorum