20-30 haziran batı bekleyenler

ya bu sivilcelere takıldık kaldık
ay inşallahh yaaaa
güzel güzel haberler verelim birbirimize

mrb canım öldük meraktan
ne zaman vericeksin güzel haberi?

şu saat itibari ile hala kırmızı kart görmedim :) beklicem bakalım biraz daha
kızım ne meraksızsın aaa
ben olsam çatlardım
bin kere de test yapardım
sen yumurta takibi yaptırdın demi??

canım bende de ufak bir ümit varr..
bugün test yaptım çok çok silik bir çizgi gördümm...
eğer ki sabahta o çizgiyi tekrar görürsem kan testi yaptırıcamm...

oleeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ya çok sevindim
o silik çizgi hayra alamet hayra alamet

Son düzenleme:
Selam kızlarr nasılsınız nasıl gidiyorr,benim batıma 5-6 gün var yarın sabah evde test yaparsam varsa bebiş ikinci çizgi silikte olsa çıkarmı acepp:44:

selam kızlar napıyosunuz bakalımm benim regli günü yaklaştıkca bi heyecan kapladı hayırdır inşallahh. bugünde dilimde hep bir tuz vardı sanki acayip hissettim bilemiyorum bakalım...öyle olup hamile oldugunu ögrenen arkadaslar varmı ??:126:

Selam kızlarr nasılsınız nasıl gidiyorr,benim batıma 5-6 gün var yarın sabah evde test yaparsam varsa bebiş ikinci çizgi silikte olsa çıkarmı acepp:44:

slm hiranur bence acele etme bi kac gün daha bekle cünkü tek çizgi cıkınca insan cok üzülüyo..
yumurtlaman önce olup döllenme oluştuysa tabi cıkabilir ama bence bekle derim

slm hiranur bence acele etme bi kac gün daha bekle cünkü tek çizgi cıkınca insan cok üzülüyo..
yumurtlaman önce olup döllenme oluştuysa tabi cıkabilir ama bence bekle derim

Tamam canım teşekkür ederim,ayy ne bileyim hiç böyle sabırsız olmamıştım 5 aydır

tamam canım sabah idrar testi yapıcamm...
2. çizgiyi yine görürsem kan testi yaptırıcamm..
inş güzel haberler verebilirim sizee...

bencede hamişsin :))))

inşallah kan da da görür rahatlarsın :)))

bende de daha 10 ile 15 gün arası var bat a ama 3 4 gündür inanılmaz bir halsizlk var... havalardan herhalde ama belki de... kim bilir inşallah diyelim..

Selam kızlar!Ben de sizdenim.Listeye beni de eklerseniz sevinirim. 23 haziranı bekliyorum ama pek umudum yok. Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…