20-30 haziran batı bekleyenler

evettt canımm..çok güzel olurduu...
bu ayy hepimiz hamiş kalalım inşş

güzelllll
peki kaç aydır deniyorsun canımm??

normalde 3. denememiz ama diğer 2 si pek planlı olmadı, bu kez doktorun dediği günlerde ilişki oldu. bakalım hayırlısı inşallah

sen de bahset cnm?

normalde 3. denememiz ama diğer 2 si pek planlı olmadı, bu kez doktorun dediği günlerde ilişki oldu. bakalım hayırlısı inşallah

sen de bahset cnm?

canım dr kontrolünde olduysa herşey allahın izniyle ihtimalin çok yüksekkk

ben de 24 yaşındayım canımm...15 gün sonra 2 yıllık evli olucamm...
1 kere hamileliğim var..3 ayın son günlerinde kalp atışları durması sonucu kürtal oldum..
ilk denemede hamiş kalmıştımm...

şimdi 11 aylık korunmuyorum..
ama denememiz 7. ayım...

şuan eşimin görevi nedeniyle siirtte ikamet ediyorum son 1 senemiz kaldı..
istanbul a çok sık gittiğim için her ay deneme fırsatım olmadı...

mart ayında dr uma gittim takibe gerek olmadıgını sorun olmadıgını ve yıl sonuna kadar denememi söyledi..
ben de şuan öyle yapıyorum canımm...

ismim de eda....

Allah ilk bebeğinde yaşadığını bi daha yaşatmasın cnm. sağlıklı sıhhatli nurtopu gibi bi bebiş versin sana inşallahhh
inşallah bu yıl sonuna filan gerek kalmaz, evliliğinin 2. yılına anne adayı olarak girersin cnm :)
çok memnun oldum , ben de ferda

ayyy inş canım inşş
sen 1. yılına bende 2. yılıma bebişlerimizle gireriz inş

ben de memnun oldum canımm...
isimlerimizde çok uygunnn, batdaşlığımızdan sonraa

ayyy inş canım inşş
sen 1. yılına bende 2. yılıma bebişlerimizle gireriz inş

ben de memnun oldum canımm...
isimlerimizde çok uygunnn, batdaşlığımızdan sonraa

herşey çok uyumlu :) hadi bebişlerimiz de birlikte gelsin tam olsun

beni de alın aranıza :) en son 29 mayısta gördüm... 30 ila 36 gün arası değişkenlik gösteriyorum.. yani beklenen bat 27 haziran ile 3 temmuz arası bir tarih.... tabi inşallah hiç olmam da :)))

bende sanki bi takım farklılık görür gbyim kendimde ama 21. günümdeyim.. yani erken.. yani psikolojik sanırım :)

biri bana cevap yazsınn yaaa bugün hatta az önceee tuvaletten sonra peçeteyle silerken çok azzz leke geldi kahverengi nedir bu yaa daha adetime 6 gün varrr?korktum bennn nedir acaba.bazı yerlerde düşük olabilir diyorr.bugün ev işi yaptım yoruldum acaba etkisi var mııı

canım bu ay bende aynı şeyi yaşadım adetime 5-6 gün kalaa...
ve bugün adet günüm bakalımmm...
bende korka korka bekliyorumm...

yerleşme kanaması olabilir dediler banaaa...

günaydın arkadaşlar, kusura bakmayın ben biraz aksattım burayı malum eşim evde olduğunda bilgisayar başına geçemıom. çünkü burda zaman geçiremezmişim derse ağırlık vermem gerekmiş.. sınava az kaldı malumm..şimdi kursa gittide hemen açtım ee vakit yaklaşıo varmı bişiler bende sadece göğüs ağrısı varya bikaçgündür sanki dolgunlaştı başkada öyle bi belirti yok sizde varmı bişi? yada tecrübeliler yazsın tuttuktan ne zamn sonra belirtiler başlar ve nelerdir...

nie kimse yoookkk ben derse dönüyorum arkadaşlar. sonra okurum yazdıklarınızı... oooffff öldürdü bu kpss beni...

batın ne zaman canım benimki 24ü bendede sadece göğüs ağrısı ve dolgunluk var bide belim ağrıyo

iyi pazarlar herkese...
ancak geçmişi okuyabildim
annemlerde kaldım 2 gün orda nete giremedim
sayfayla pek ilgilenemedim
şimdi de 5 dk lığına girdim
eşimin arkadaşları ziyarete gelicekler
hazırlık yapmam lazım.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
umarım size uğur getirir topiğimiz
fırsat bulduğum ilk an gelicem ve listemize çeki düzen vericem
belirtilere gelince
benim göğüslerde hiç farklılık yok ne şişme ne ağrı
ama acaip gazım var
ve suratımda 3-4 sivilce çıktı o yetmedi göbeğimde sırtımda belimde sivilce çıktı anlamadım niye
bi de beyaz koyu bir akıntım var
hayırdır inşollaaa

bnm de kasıklarıma değişik ağrılar giriyo kalçama belime sancılar giriyo adet olurken böyle olmazdı ama inşallah yerleşme sancılarıdır:))yüzümde sivilce tarlasına dönecek bikaç tane daha çıkarsa.1hafta kaldı hayırlısıyla olmam inşallah:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…