20-30 haziran batı bekleyenler

kızlar nihayet bi günü daha bitirdik
son haftaya girioruz çoğumuz
Allahım nolur duy sesimizi
25 haziran da bol bol mutluluklar yaşayalımmm

Allahım yüzümüzü güldürür inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir bebek nasip etsin bizlere son 10 gün

kesinlikle yaptır günün yakın sonuçta çıkar. ben ilçedeyim kan testi için 1 gün sonuç beklıom burdaya o yüzden gidesimde yok valla ama sen yaptır inş olur rabbim nasip ederse sende bize umut olursun

sanırım böle bişiyy çnkü bazı aylarr kimyasal gebelik yaşıorumm yanii

inşallah herşey allahın elindee o isterse vericektirr ama akıllı gibi değil deli gibi isteyin demişşbende istiorumm allahımm deli gibiii

hepimiz deli gibi istiyoruz valla
ben bebiş cicilerini sevmeye başladım bile
kızlar bu ay hamile kalırsam seneye doğum izni süper oluyo yaaa

canım benim hepimiz çok istiyoruz
burda boooll booollll heyecanlanalım

ewwt yaa burdakilerin mutluluğu hepimizin mutluluğu bu ortama giridiğimden beri dahaa rahatımm ndnsee çnkü herkessin derdi aynıı vee burdaki herkes huzur verioo

kesinlikle yaptır günün yakın sonuçta çıkar. ben ilçedeyim kan testi için 1 gün sonuç beklıom burdaya o yüzden gidesimde yok valla ama sen yaptır inş olur rabbim nasip ederse sende bize umut olursun

bana mı dion kızzz
ama 5 gün olmuş oluyo regl öncesi
sence varsa çıkarmı ki :44:

Ben uyumaya gidiyorum arkadaşlar malum yarın iş artık akşama görüşürüz sonuçlarınızı merak ediyorum bu hafta bir çok şey belli olacak inşallah hepimiz çook mutlu oluruz eğer olmazsakda asla üzülmek yok çünkü daha önümüzde çook aylar var bu güne kadar çok istediğim herşey oldu inşallah bu hepimiz için böyle olur. İyi gecelerr.

he he sana diom kan testinde 1hafta kala kesin çıkıomuş ben forumlardan baya araştırdımda döllenmeden 10 gün içinde belli olabiliomuş

kadın doğumcuya ne diyeyim peki?
regl günüm diip kandırayım mı
öncesi diyince kana bakmıolarmış

şekercim nerden biliosun kimyasalı
kan tahlili mi yaptırıyosun?
yokk be canımm bildiğin kasığa giren sancılarr boş boş öğürmelerr idrara sık çıkmaa klasik gebelik belirtileri yaşıorumm sonra test yapıorm silik çizgi çıkıoo ama kanda çıkmıoo

ne güzel şeyler yazmışsın canım
haklısın üzülmek yok
ama ben bu ay biçoğumuzun çoookkkk mutlu olacagını düşünüyorum

hakkımızdan hayırlısı neyse o olsun
ben de uyuyorum
hepinize ii gecelerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…