27sine var ama daha ya
inş 21. ayın meyvesi olurbe. Allah okadar sabrın mükafatını verecektir
kızlar nihayet bi günü daha bitirdik
son haftaya girioruz çoğumuz
Allahım nolur duy sesimizi
25 haziran da bol bol mutluluklar yaşayalımmm
ama sizlerin mutluluğunu yaşamayıda çok istiyorum
tatlım ben kpssye hazırlandığım için çocuk düşenemedik ilk bu ay olcak ama benım durummumda bi arkadaş 1.5 senedir uğraşıo akla gelmedik testleri yapıldı hiç bişi yok ama stresten olmuo dedi doktoru seninkide böle bişi mi acaba?
1 hafta kaldı işte
sabredelim
sonu güzel olsun
ben yarın rapor almaya gidicem
belki kan tahlili de yaptırırım
kimbilir belki de bi umut olur
ne dersin?
inşallah herşey allahın elindee o isterse vericektirr ama akıllı gibi değil deli gibi isteyin demişşbende istiorumm allahımm deli gibiii
canım benim hepimiz çok istiyoruz
burda boooll booollll heyecanlanalım
kesinlikle yaptır günün yakın sonuçta çıkar. ben ilçedeyim kan testi için 1 gün sonuç beklıom burdaya o yüzden gidesimde yok valla ama sen yaptır inş olur rabbim nasip ederse sende bize umut olursun
sanırım böle bişiyy çnkü bazı aylarr kimyasal gebelik yaşıorumm yanii
banada öle ya 2. dönem okul olmıcak baya süper olcak
bana mı dion kızzz
ama 5 gün olmuş oluyo regl öncesi
sence varsa çıkarmı ki:44:
he he sana diom kan testinde 1hafta kala kesin çıkıomuş ben forumlardan baya araştırdımda döllenmeden 10 gün içinde belli olabiliomuş
yokk be canımm bildiğin kasığa giren sancılarr boş boş öğürmelerr idrara sık çıkmaa klasik gebelik belirtileri yaşıorumm sonra test yapıorm silik çizgi çıkıoo ama kanda çıkmıooşekercim nerden biliosun kimyasalı
kan tahlili mi yaptırıyosun?
Ben uyumaya gidiyorum arkadaşlar malum yarın iş artık akşama görüşürüz sonuçlarınızı merak ediyorum bu hafta bir çok şey belli olacak inşallah hepimiz çook mutlu oluruz eğer olmazsakda asla üzülmek yok çünkü daha önümüzde çook aylar var bu güne kadar çok istediğim herşey oldu inşallah bu hepimiz için böyle olur. İyi gecelerr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?