20-30 haziran batı bekleyenler

Bu arada sizlerin yorumlarını okuyunca rahatladım.Çünkü herkes benimle aynı durumdaymış.Günler öncesinden merak etmeye başlıyorum acaba ne olacak diye. Çevremdekilere de çok bahsedemiyorum.Çünkü neredeyse herkesin bebeği var ya da hamile.Beni anlamaları biraz zor.Herkes rahat ol diyor ama demesi kolay.Onu için artık ağzımı açmak istemiyorum.

Selam kızlarr nasılsınız nasıl gidiyorr,benim batıma 5-6 gün var yarın sabah evde test yaparsam varsa bebiş ikinci çizgi silikte olsa çıkarmı acepp:44:

cnm bnm 27 haziran bat.dün test yaptım sen gibi meraktan çıkar mı ki diye ama maalesef çıkmadı bence yapma üzülme boşuna

mrb ben 2 gündür int. giremedim ve umutsuzluğa düştüm sanki olmayacak gibi şimdi herkesin yazdıklarına bakınca tekrar ümitlendim ama bende 2 tane sivilce var (tabi bu sivilceler adet öncesindede olabiliyordu). Başkada hiçbir şey yok galiba ilk denememizde olmayacak. 29 hazirana az kaldı bakalım ne olacak ??:44:

kızlarrr merhabaa benim batım 21 haziran bnde dayanamayıp dün test yaptım ikisi silik 3 çizgi çıktıı yaa kafam yine karıştı 21 aydır korunmuoruz bi problem yok ama bebiş te yokk

kızlarrr merhabaa benim batım 21 haziran bnde dayanamayıp dün test yaptım ikisi silik 3 çizgi çıktıı yaa kafam yine karıştı 21 aydır korunmuoruz bi problem yok ama bebiş te yokk

Canım merhaba ben hiç test yapmadım hatta 3. çizgiyi bile duymamıştım ilk defa deniyoruz belki bebek vardır. :)

Canım merhaba ben hiç test yapmadım hatta 3. çizgiyi bile duymamıştım ilk defa deniyoruz belki bebek vardır. :)

inşallahh bebiş vardırr benim bi arkadaşımın testinde de çıktı böle bi çizgi ama ortadaydıı o yüzdnn heveslenmek istemiorum yaa çnkü sonrası çok hüsran oluyo canımm yaa

Son düzenleme:

yaa bu arada benim ismim de nihal konuya cvp verirkeu farkettim 21 marta eşimle çıkmaya başlamıştk önemi çok büyük bu ay batım 21 haziran ve 21 aydır bebiş istioruzzz

tatlım ben kpssye hazırlandığım için çocuk düşenemedik ilk bu ay olcak ama benım durummumda bi arkadaş 1.5 senedir uğraşıo akla gelmedik testleri yapıldı hiç bişi yok ama stresten olmuo dedi doktoru seninkide böle bişi mi acaba?

yaa bu arada benim ismim de nihal konuya cvp verirkeu farkettim 21 marta eşimle çıkmaya başlamıştk önemi çok büyük bu ay batım 21 haziran ve 21 aydır bebiş istioruzzz

eveet baya bi tesadüf olmuş inşallah bu 21 haziranda güzel haberleri duyarsın bu arada benim içinde 13 çok önemli bütün güzel şeyler 13' e denk geliyor hayatımın her yerinde 13 var en son çalıştığım bölümde 13. denk geldi. Doğum günümde 13 ağustos inşallah bu sene doğum günüme hamile olarak girerim :))

kızlar nihayet bi günü daha bitirdik
son haftaya girioruz çoğumuz
Allahım nolur duy sesimizi
25 haziran da bol bol mutluluklar yaşayalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…