Selam kızlarr nasılsınız nasıl gidiyorr,benim batıma 5-6 gün var yarın sabah evde test yaparsam varsa bebiş ikinci çizgi silikte olsa çıkarmı acepp:44:
cnm bnm 27 haziran bat.dün test yaptım sen gibi meraktan çıkar mı ki diye ama maalesef çıkmadı bence yapma üzülme boşuna
iyi pazarlar herkese...
ancak geçmişi okuyabildim
annemlerde kaldım 2 gün orda nete giremedim
sayfayla pek ilgilenemedim
şimdi de 5 dk lığına girdim
eşimin arkadaşları ziyarete gelicekler
hazırlık yapmam lazım.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
umarım size uğur getirir topiğimiz
fırsat bulduğum ilk an gelicem ve listemize çeki düzen vericem
belirtilere gelince
benim göğüslerde hiç farklılık yok ne şişme ne ağrı
ama acaip gazım var
ve suratımda 3-4 sivilce çıktı o yetmedi göbeğimde sırtımda belimde sivilce çıktı anlamadım niye
bi de beyaz koyu bir akıntım var
hayırdır inşollaaa
canım bende de ufak bir ümit varr..
bugün test yaptım çok çok silik bir çizgi gördümm...
eğer ki sabahta o çizgiyi tekrar görürsem kan testi yaptırıcamm...
Canım bence hamilesin hayırlı uğurlu olsunAllah sana nur topu gibi bir bebiş nasip etsin.
sivilce değilde uçuk var olur mu :)))
kızlarrr merhabaa benim batım 21 haziran bnde dayanamayıp dün test yaptım ikisi silik 3 çizgi çıktııyaa kafam yine karıştı 21 aydır korunmuoruz bi problem yok ama bebiş te yokk
Canım merhaba ben hiç test yapmadım hatta 3. çizgiyi bile duymamıştım ilk defa deniyoruz belki bebek vardır. :)
Canım merhaba ben hiç test yapmadım hatta 3. çizgiyi bile duymamıştım ilk defa deniyoruz belki bebek vardır. :)
3.sümü bende görmedim duymadım
inş olur canımya olsun lütfen lütfen üzülme
yaa bu arada benim ismim de nihalkonuya cvp verirkeu farkettim 21 marta eşimle çıkmaya başlamıştk önemi çok büyük bu ay batım 21 haziran ve 21 aydır bebiş istioruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?