kızlaaarrr ben geldiiiiiimmmmmm
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum, güzel haberleri paylaşırız inşallah
hoşgeldin tatlım
seni de listeye ekliycem
kaçıncı denemn yazar mısın?
herkeste gaz var heralde. ben umitsizim bu ay çok yeni bıraktım hapı hormonal değişiklik yaşıyorum galiba
benimde iki gündür bi agrı var kasıklarımda. belki bebiş fikrine kendimi alıştırmaya çalışıyorumdur
herkeste gaz var heralde. ben umitsizim bu ay çok yeni bıraktım hapı hormonal değişiklik yaşıyorum galiba
benimde iki gündür bi agrı var kasıklarımda. belki bebiş fikrine kendimi alıştırmaya çalışıyorumdur
canım doğum kontrol hapından bahsediyorsan ben bıraktıgım ay hamile kalmıştımm...
ümitsiz olma bencee...
ikinci bebiş için mi uğraşıyosun cnm ? hayırlısı olsun inşallah
yokkk canım 1.si kısmet olmadı...
3.ayın son günlerinde kaybettimmm...
oofff idrar testi yaptım ben evde,
negatif tabi.
çok canım sıkıldı
negatifi grünce çok bozuldum
meğer ne kadar üzülüomuşum bu meseleye
canım, benim bi tanıdığımın idrar testinden hemen çıkmamıştı kan testinden çıkmıştı galiba seninde 29 hazirandı daha erken değil mi? ben beklicem 2 temmuza kadar tabi 28-29 haziranda kırmızıları görmezsem :)
canım doğum kontrol hapından bahsediyorsan ben bıraktıgım ay hamile kalmıştımm...
ümitsiz olma bencee...[/QUOTE
vardır çok örnek tabi ilk ayda hamile kalan. biz 2-3 ay sonra olur belki diyoruz eşimle ama her hesap çarşıya uymaz tabi. dr.umda herşey normal diyordu
hayırlısı herkes için inşallah.
kızlar birde 3 gündür acayip bir enerji var içimde kıpır kıpırım bilemiyorum neden
ayy çok üzüldüm cnmkusura bakma öyle sordum patavatsızca
senin de bat 19 haziranmış, inşallah bu ay kısmet olr cnm, sağlıkla bebişini kucağına alırsın
ümitsiz olma bencee...[/QUOTE
vardır çok örnek tabi ilk ayda hamile kalan. biz 2-3 ay sonra olur belki diyoruz eşimle ama her hesap çarşıya uymaz tabi. dr.umda herşey normal diyordu
hayırlısı herkes için inşallah.
kızlar birde 3 gündür acayip bir enerji var içimde kıpır kıpırım bilemiyorum neden
bünyeden bünyede değişiyor canımm...
hamilelik belirtileri bile değişiyor kişiye göree...
daha 1. denemeniz zaten hayırlısıyla olur inş
inşallah olmazsın da testin de sana harika bir süpriz yaparhayır canımmm...
pazartesiye kadar adet olmazsam yapmayı düşünüyorumm...
ee sonuç peki?psci selam napıyosun...
ayy kız ben dayanamadım bugün ovülasyon testi yaptımmm hihihii
kızlaaarrr ben geldiiiiiimmmmmm
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum, güzel haberleri paylaşırız inşallah
hepimiz de aynı sorunherkeste gaz var heralde. ben umitsizim bu ay çok yeni bıraktım hapı hormonal değişiklik yaşıyorum galiba
hoşgeldin tatlımbende 29 haziranda olmam lazım 2. denememiz kızlar benide ekleyin listeye ütfen umarım herkesin sonucu pozitif olur
oofff idrar testi yaptım ben evde,
negatif tabi.
çok canım sıkıldı
negatifi grünce çok bozuldum
meğer ne kadar üzülüomuşum bu meseleye
canım, benim bi tanıdığımın idrar testinden hemen çıkmamıştı kan testinden çıkmıştı galiba seninde 29 hazirandı daha erken değil mi? ben beklicem 2 temmuza kadar tabi 28-29 haziranda kırmızıları görmezsem :)
inşallah yledir ama umutsuzluğa dşürdü beni
sanırım olmayacak
inşallah olmazsın da testin de sana harika bir süpriz yapar
inş canımmm inş
hepimize nasip olur inşş...
psci canım sanki daha idrar testi için çok erken sakın ümitsizliğe kapılma kan testtini ben çarşamba yaptırmayı dşünüyorum 22 sinde 25 de adet olmam lazım bakalım şimdilik öle düşünüyorum ama caymam inş. ozamana.bende hiç belirti yok umutsuz olmak istemiyorum hayırlısı olsun bakalımm.
edaamm senin belirtilerin ne alemde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?