Kızlar siz sormadınız ama ben sölim benim belim çok ağrıyor 2-3 gündür ve ara ara ateş basması oluyor ellerim ayaklarım ve yüzüm yanıyor sanki,,belirtimidir başka bişeymidir bilmiyorum:44:Batım 24 yada 25 Haziran...
batımız aynı canm
ben de yanma falan yok
inşallah sendeki hamiş belirtisidir
sen ne zaman test yapıcaksın canım?
Kızlar siz sormadınız ama ben sölim benim belim çok ağrıyor 2-3 gündür ve ara ara ateş basması oluyor ellerim ayaklarım ve yüzüm yanıyor sanki,,belirtimidir başka bişeymidir bilmiyorum:44:Batım 24 yada 25 Haziran...
belirti olabilir cnmm...
hiç ateşini ölçtün mü??
Adet başlangıcından ateş takibi yapmadım canım,son üç gündür bakıyorum sabahları yataktan kalkmadan 36.6-36.7 öğlenden sonraları 37 ve üstü çıkıyor..
akşam geirim dedim ve geldim
kızlar allah nasip ederse bu yıl evlenei 6 biticek 7 dönecek amaben bu ay çok umutluyum tabi bu kadar umutlu olmamıştım nedendir bilmem
elendiğim günden beri istiyorum pko var hipotirot hastasıyı deli gibi istiyorum ama bu sanki hisseder analar derler inşallah vardır meleğim inşallah
bu arada gelmeyen sıpam yüzünden eridim aktım 73 den 55 düşmüştüm şimdi 56 57 arası gidip gelio
eeee sizlerde nevar ne yok nasıl varmı sizlerde belirti benim akıntım var kasıklarımda ağrı var belkide aregli olucam hayırlısı sanki ağzımın tadı hiç yok halsizlik var ne bilim varda varr
akşam geirim dedim ve geldim
kızlar allah nasip ederse bu yıl evlenei 6 biticek 7 dönecek amaben bu ay çok umutluyum tabi bu kadar umutlu olmamıştım nedendir bilmem
elendiğim günden beri istiyorum pko var hipotirot hastasıyı deli gibi istiyorum ama bu sanki hisseder analar derler inşallah vardır meleğim inşallah
bu arada gelmeyen sıpam yüzünden eridim aktım 73 den 55 düşmüştüm şimdi 56 57 arası gidip gelio
eeee sizlerde nevar ne yok nasıl varmı sizlerde belirti benim akıntım var kasıklarımda ağrı var belkide aregli olucam hayırlısı sanki ağzımın tadı hiç yok halsizlik var ne bilim varda varr
ateşin çok güzel...
inş böyle devam eder canımm...
ben de az önce ölçtüm 37.1 çıktı
Canım sen öyle diyince heveslendim yine ölçeyim bakayım,,
kızlar aranıza beni de kabul edin 27haziranda bnm bat ım.içimde bi his var hamileymişim gibi geliyor inşallah doğru hissediyorumdur...
kimse sohbete katılmıyorrr
slm kızlar benide aranıza alırmısnızzzzbenimde bat 23-24 haziran gibi görünüyo hiranurrrrrrrrrr burdamısın
Evettt geçmişi okuyorlar sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?