20-30 haziran batı bekleyenler

kızlar temmuzda tatile çıkıcam topiği ben açamam
int e sık giren biri açsın topiğiiiii

çok sağol canım..siz de olmasanız

ovulasyon testinde silik çizgi pozitif anlamına gelmiyor, t çizgisi diğeriyle aynı koyulukta ya da daha koyu olacak illa ki ben de bir kez kullanmıştım tam anlayamamıştım hep silik çizgi çıkınca, sonra prospektüsü bi okudum kiii meğer anlamamışım olayı ben de bu hafta sonu alıcam predictor bulurum inşallah.

aslında bende giderken nasıl anlayacak nereden bakacak falan bayagı stres yaptım gittigmde alttan baktı.
ee napalım artık bbebek olsun da nasıl olursa olsun ben inanıyorum cünkü süt buharına basladım iltihap aktı sanki bi kac gün :44:
ayrıca walla kac tane doktora gittim bu kadar aydınlatmamıştı beni..
bakalım nasip artık olmazsa bir dahaki ay bi daha gidecegim

kızlarrr canlarımm nasılsınızz ben çok iyiyim yrn sabahh gidip bebişi görücem kısmetsee bize dua edin olur muu kalp atışlarını duyayımm

günaydın kızlarrr... birkaç gündür uzak kaldım sizlerden ( bilgisayarım çöktü ( hatta çökmede değil sanırım hard diskte sorun var... hasar büyük yani... neyse eşim nöbetteyken onunki bende :)) sanırım tatil filan derken biraz uzak kalınacak buraya... bende 2 hafta sonra annemlere gidiyorum ordan kayınvaldeme.. yani tatil dönüşü ya hamişim dicem ya değilim dicem................... ay sonu evdeyim.. ama eşim yanlızca beni götürüp 2 gün kalacak.. yani bu ay 15 gün çalışıcaz.. şans düşük anlicanız... neyse kısmet artık

kızlar nerdesiniz gelen yok giden yok bu arada bendede gelen giden kırmızı yok bakalım ne olacak salıya kadar gelmezse gidip kan testi yaptırcam neyse eğer herkes tatil yapıyorsa size bol bebişli tatiller....

adet günümde 3 4 gün kahverengi lekelenmem oldu..bu lekelenme de neyin nesi..
sancım ve bel ağrım var..bacaklarım sızlıyo..
pazartesi dr a gitmeliyim..
yoksa taaa temmuz sonuna kadar diğer adetiminde geçmesini beklemem gerek..sabırr ya sabırr:18:

canım test yaptın mı? bi test yap bakalım
inşallah üstüne görmedir.

nihalim sen de test yap canım :44:

kızlarrr nasılsınızz ben bgn dr gittim keseyi gördüm çok şükürrr 5 haftalık 2 hafta sonra tekrar gidicem kalp atışlarını o zmn duyarmışızz allahın izniyle inşalalhh

hayırlısı olur inşalalhh yerleşme kanamasıdırr canım yaa

canım test yaptın mı? bi test yap bakalım
inşallah üstüne görmedir.

nihalim sen de test yap canım :44:

psci canım arkadaşım, test falan yapmaya gerek kalmadı ( biraz önce geldi kırmızılar artık seninle beraber temmuza kaldık ama o kadar üzülmedim her zaman hayırlısını istedim. Ben belki uzun süre giremem artık sizleri çook öpüyorum....

kızlarrr nasılsınızz ben bgn dr gittim keseyi gördüm çok şükürrr 5 haftalık 2 hafta sonra tekrar gidicem kalp atışlarını o zmn duyarmışızz allahın izniyle inşalalhh

hayırlı olsun cnm darısı kalp atışını duymaya inşallah ben de aynı şekilde keseyi ve içindeki miniciiikk bebişimi gördüm 3 hafta sonra gel dedi bana da, ama okadar bekleyemem heralde 2 hafta sonra giderim yine

üzülme tatlım
hayırlı zaman değilmiş demek ki
önümüzdeki maçlara bakalım

kızlar maşallah
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

selam kızlar nasılsınız bakalımm.. ayy bugün sol kasıgım agrıdı biraz bacagımı cektirdi neredeyse ...sanırım yumurtluyorum..calışmalara devam inşallahh bu ay tuttururumda bebişim benimle olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…